Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacaım var... word dosyalarım şimdiye kadar ki bütün çalışmaların silindi ve bu programlardan bazılarını kullandım fakat işe yaramıyor ne yapabilirim...
  • Merhaba arkadaslar benim cok işime yaradı belki başka bir arkadaşımın işine yarar.
    http://hotfile.com/dl/131824932/bc7b76b/Recovery_my.rar.html
  • Recovery my files güzel program ama toplu aktarıma izin vermiyor. Benim tavsiyem de "RECUVA"... Diğerleri demo ya da kısıtlı versiyon olduğundan problem çıkarıyor.
  • Recuvanin bulup cikaramadigi dosyalari Recovery my files ile cikardim acikcasi recuva hic bir ise yaramadi benim icin baska 1 - 2 program daha denedim suan Recovery my files dan oldukca memnun kadlim 80gb data kurtardim tam isime yarayan kisim. Acikcasi ustalarda R-STUDIO oneriyor onuda deneyip bakicam
  • bu değerli ve güzel paylaşımlar için emeği katkısı paylaşımı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun bütün fotoğraflarım silindi ne yapacağımı bilmiyorum :(
    yanlışla fotoğrafları kalıcı olarak sildim. internette araştırıp recuva adında bir program buldum. program çalışıyor resimlerimide buldu ama şifreli dosyalar kurtarılamaz diyor bu sorunu çözebilecek bir program var mı bildiğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bütün fotoğraflarım silindi ne yapacağımı bilmiyorum :(
    yanlışla fotoğrafları kalıcı olarak sildim. internette araştırıp recuva adında bir program buldum. program çalışıyor resimlerimide buldu ama şifreli dosyalar kurtarılamaz diyor bu sorunu çözebilecek bir program var mı bildiğiniz ?

Recovery my files ile deneyin o zaman. Ücretli programdır ama tekil aktarmaya izin veriyodu sanırım...

Edit: imlâ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 4 Kasım 2011; 14:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semb

quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bütün fotoğraflarım silindi ne yapacağımı bilmiyorum :(

Recovery my files ile deneyin o zaman. Ücretli programdır ama tekil aktarmaya izin veriyodu sanırım...

Edit: imlâ...

teşekkürler ama yukarıda lisanslı olmadan çalışmaz falan yazmışlar eğer öyleyse boşuna uğraşmayayım
  • Benim kurduğum tek dosyaya izin veriyordu. 1-2 dosya varsa işe yarar
  • 4.37gb lik tek dosyayıda bulabilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

4.37gb lik tek dosyayıda bulabilirmiyim??

Bunlardan hicbiri ise yaramadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

4.37gb lik tek dosyayıda bulabilirmiyim??

Bunlardan hicbiri ise yaramadi

Eğer silinen verilerinizin üzerine veri yazıldı ise program bulur ama dosya kullanılamaz.

Bazı programlar da hiç bulamaz. Sizin dosyalarınz nasıl silnmişti..?
  • Kardeş Çokkk teşekkürler
  • arkadaslar elınde recover myfıles v4.9.4 (1296) serıal olan var mı .. pm den gonderebılırsınız.

yada wın7 ıcın sılmıs oldugum vıdeoları gerı kazanabılecegım bır program var mı (ucretsız-yada key ı ıle bırlıkte )

yardımlarınız ıcın tesekkurler.........
  • hdd üzerine yazmak demek ne demek bi açıklarmısınız ? veri üstüne veri yazılması ne demek . nasıl olur ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLeNtWoLf -- 6 Aralık 2011; 15:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLeNtWoLf

hdd üzerine yazmak demek ne demek bi açıklarmısınız ? veri üstüne veri yazılması ne demek . nasıl olur ??

Merhaba silme işlemi dediğimiz olay, hdd üzerinde silindi dediğimiz kısmın üzerine tekrar veri yazılması demektir.
    Yani aslında hdd üzerinden hiçbir bilgi silinmez, sadece üzerine yeni veriler yazılır.
  • Merhaba...

yanlışlıkla geri dönüşüm kutusundan da sildiğim dosyayı bi program ile kurtarmaya çalıştım daha önce, excel dosyası, adını biliyorum, buldum fakat yazılar bozuk,, buradaki paylaşılan bilgileri okuyarak bişeyler yapabilirim diye araştırdım lakin kafam çok karıştı, yoğunum ve vaktim kısıtlı,, harici yedekleme cihazımda dosyanın 6 ay önceki hali mevcut, amma velakin eğer imkan var ise kurtarmak istiyorum, en net en başarılı en kısa zamanda hangi programla kurtarabilirim, kurtarma imkanım var mı, yardımcı olur musunuz?

bu forumda emeği olan paylaşan iyi insanlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cop kedisi masil -- 19 Şubat 2012; 15:34:03 >
  • özellikle office dosyalarında bu sorunla karşılaşılıyor.
    programlar dosyayı buluyor ama içindeki bilgileri hasarlı geri getiriyor.
    size tavsiyem mümkün olduğunca çeşitli programla bunu denemeniz.
    ve tam sürüm bir program bulmanız. ayrıca programların bazıları özelleştirilmiş.
    yani bir kısmı HDD geri getirme, bir kısmı USB geri getirme ve bir kısmı da
    dosyalar (.doc, .xls, .jpg, vs.) üzerinde özelleşmiş.
    torrent olarak arama yaparsanız, tek bir .rar dosyasında bir sürü recovery programı olan
    dosyalar bulabilirsiniz.
    kolay gelsin....
  • Deneyip Yazacağım
  • SmartPcTools İndirdim. Paralı Uzak Durun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.