Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semb

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Arkadaşlar hafıza kartımdan dosya kurtarmam gerekli forumda verilen programlar hep free version olduğu için kopyalama yapmıyorlar full sürüm pm den yollayacak ya da başka fikri olan var mı ?

Recuva'yı deneyin. free versiyonu tek tek dosya kurtarmaya izin veriyor.

hocam tek tek derken 30 tane klasör var tek tek mi yapıyor ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semb

quote:

Arkadaşlar hafıza kartımdan dosya kurtarmam gerekli forumda verilen programlar hep free version olduğu için kopyalama yapmıyorlar full sürüm pm den yollayacak ya da başka fikri olan var mı ?

Recuva'yı deneyin. free versiyonu tek tek dosya kurtarmaya izin veriyor.

hocam tek tek derken 30 tane klasör var tek tek mi yapıyor ??

Evet, free olunca biraz zahmetli. Programı her seferinde açıp kapamanız gerekiyor. Tam sürümü lisanslı...

• arkadaşlar bu format sonrası ve ya yanlışlıkla silinen tüm verilerin tamamının bir kaç saat içinde kurtarılması konusunda sizlere yardım edebilirim. 299 usd lik orjinal programını kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre tuncalı -- 16 Mart 2012; 20:43:25 >
  • Arkadaşlar, benimki en fazla 200 mb olan bir klasör. Ocak ayının başında aynı adlı klasor yapıştırılmış ve değilştirilmiş.
    Yani eski klasorun ustune aynı isimli fakat yeni bir klasor yapıştırılmış. Eski klasörü kurtarmam mümkün olabilir mi? Ücretsiz programlarla olabilir mi? Üstüne yapıştırdığım için aynı sektöre mi yazılmış oluyor? Şimdi recuva yı deneyeceğim ama..
  • kardeş inşallah işime yarar cok dua ederim sana
  • Rietveld arkadaşım eline koluna sağlık çok yararlı oldu benim için herkes içinde yararlı olacaktır.
  • Merhaba,

masa üstünden dün sildiğim fotoğrafları bulamıyorum bu recovery programları ile acaba aradan bi zaman mı geçmesi gerekiyor. recuva, recovery my files ve getdataback for ntfs yi denedim üçünde de çıkmadı ne yapcam ya :(
  • belli bir zaman geçince siliyor olabilir diye düşünüyorum ya da silinen dosyaların üzerine başka veri yazmış olabilirsin.
  • bende 2,5 WD mypass.. var. yanlışlıkla şifresini girip formata bastım 2 saniye icinde iptal dedim ama butun HDD boş gorunuyor. Recovery my files ve recuva yı kullandım birkac dosyadan başka birşey bulamıyor. Recovery my files tarama yaparken bilerce taranıyor diye gosteriyor ama birşey bulamıyor.. HDD 500gb olduğundan bir gune yakın suruyor bir tarama ve birşey cıkmıyor. bana yardımcı olabilecek iyi bir proğram bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalletx

bende 2,5 WD mypass.. var. yanlışlıkla şifresini girip formata bastım 2 saniye icinde iptal dedim ama butun HDD boş gorunuyor. Recovery my files ve recuva yı kullandım birkac dosyadan başka birşey bulamıyor. Recovery my files tarama yaparken bilerce taranıyor diye gosteriyor ama birşey bulamıyor.. HDD 500gb olduğundan bir gune yakın suruyor bir tarama ve birşey cıkmıyor. bana yardımcı olabilecek iyi bir proğram bilen var mı

Recovery my files'ın professional'ı çok iyi. netten biraz araştırırsanız bulursunuz...
  • valla bulduğumu deniyorum. bildiğiniz indirme linki var mı??
  • ya arkadaşlar my recovery proğramı ile 465gb lik hdd den 3000gb veri tesbit ettim icinde benim silinen verilerden bir gram bile yok..(ikinci el almıştım) bu nasıl iş anlamadım
  • slm arkadaşlar benim ni sorunum var yardımcı olur sanız sevinirim resimlerim vardı yedek ledim ve resimleri bakmak iste dm de bana böyle bir buyarıyı
    alıyorum bu resim dosyası hatalı bozuk veya çok büyük olduğundan windows fotoğraf görünteliyicisi resmi açamıyor
    yardım ederseniz bana sevinirim dene medim progrram kalmadı ama olmadı başıma ilk gelişi bu benim

• YARDIM LÜTFEN
  • arkadaşlar merhabalar

bundan 2 sene önce 250 gb lık harıcı hdd usb ile kasaya bağlıyken winows kurma ekranında yanlışlıkla C - D bolum olustururken tamamen sılındı ve formatı MBR oldu sora bende yenıden başlattım ve baktığımda kullanılmaz haldeydı Windows tanımadı bende bçimlendirip get data back ile nerdeyse tamamını kurtardım

21 hafta önce de acer leptopa bağlı iken 500 gb harici hdd leptopu fabrika yartalarına cevırdım ve bı baktım kı 500 gb lık hdd 140 gb ve 360 gb olmak uzere 2 ye bolunmus ve bıcımlendırılmıs bir hafta uğraştım get data back sadece 1 dosya buldu bana ne tavsiye eder siniz ayrıca Active@ File Recovery 9 bu programla da sonuç alamadım

LÜTFEN YARDIM .... !!!!
  • @PES_21_Murat

Benim en memnun kaldığım program, daha öncede paylaşmıştım:

R-Studio

Şiddetle tavsiye edilir.
  • Bu konudaki en iyi program GetDataBack. Bu programın üzerine tanımıyorum, hem de klasörler halinde ve dosyalarınızın ismini bozmadan olduğu gibi kurtarıyor. Tarama işleminden sonra, seçtiğiniz klasöre tıklayıp üstteki coyp ikonuna tıklıyor ve istediğiniz yere çıkarıyorsunuz.

NTFS ve FAT olmak üzerine iki türlüsü bulunuyor.

Verdiğim linkten versiyonunu indirebilirsiniz, aşağıdaki yorumlarda biri serial'de bırakmış, ben buraya yazarken gördüm eski bir versiyonu kullanıyorum torrent üzerinden indirmiştim bu versiyonu denemedim.

http://www.tamindir.com/getdataback-v303/

• Bir de forumda bir arkadaş videolu olarak kendi deneyimini anlatmış:

http://forum.donanimhaber.com/m_70304675/tm.htm

wolkan_26
    Er

Merhaba Arkadaşlar,

Bundan önceki konudaki hikayede anlatmış olduğum programın özel mesajlar üstüne videolu dersini hazırladım iyi seyirler. :D

1.Kısım:http://www.youtube.com/watch?v=46BYcMiXih0

2.Kısım:http://www.youtube.com/watch?v=ffbUj4rgUBE

• Flash bellekte dosyalar vardı , kes diyerek bilgisayara taşıdık,sonra windows çöktü format attık falan filan.Şimdi bellekte o kestiğim dosyaları geri getirebilir miyim ?
    Dosyaları kestikten sonra bellek içine herhangi bir veri atmadım..

Recuva denedim dosyalar bulundu ama kurtarılamaz deniyor.
  • Garantisi yok fakat alternatif programlar deneyin.Mesela "getdata back" veya "easy recovery" programları olabilir.Recuva daha çok silinmiş dosyalarda başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.