Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu baslattım baya dertlı kısıler varmıs.

ben recuva ıle yanlıslık ıle sıldıgım 2 vıdeo yu buldum.

vıdeoların ozellıklerınde 2 gb yazıyor boyutta surede 48 dakıka olarak belırlı.

ancak eskıden medıa player askıden acıyordu sımdı acmıyor .

codec yukledım oda 3.dakıka 47 sanıyede kesılıyor...

neden oluyor bu acaba yardım edecek yok mu ...

acaba oynatıcıdan mı yada eksık mı kurtardı.
    ama dedıgım gıbı boyut tam gorunuyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerbilo

File securer diye bir dosya saklama programı kullanıyordum. Fakat bazı açıklarını yakaladım. Başka programları denerken kilitlediğim klasörüm aniden ortadan kayboldu. D sürücüsünde yedeklerimi tutuyordum. Mevcut dosyaları işaretleyince 28 gb gösteriyor. Fakat sürücüye bakınca 32 GB dolu diyor. Yani benim kaybolan 4 GB lık verim orada hala. Fakat bir sürü kurtarma programı denememe karşın geri getiremedim. Ne yapmamı önerirsiniz¿ Teşekkürler.

File securer programını tekrar kur
    benimde başıma gelmişti
    şifreleme yaptığı için kurtaramazsın başka türlü
    programı kur ve şifrelemeyi kaldır
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

konuyu baslattım baya dertlı kısıler varmıs.

ben 150gb lık arşivimi kurtardım fakat silinme sonrası hiç bir işlem yapılmadan veri yazılmadan
    veri kurtarma programını kullandım
    eğer veri silinme sonrası kurtarmak istediğiniz dosyanın bulunduğu sektore yazılırsa o sektordeki veriler hasar görüyor.
    yani dosyayı kurtarsanız bile bir kısmı bozuk olabiliyo
    Saygılarımla.

• DOSYANIN BULUNDUĞU SEKTÖR DERKEN NEYİ KASTETTİNİZ, DOSYA SİLİNMİŞ OLDUĞU İÇİN ÜZERİNE YAZAMIYORUZ ZATEN, klasör mü bahsettiğiniz : /
    excel dosyası kurtarabilen var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cop kedisi masil -- 19 Şubat 2012; 15:04:14 >
  • Harddisk sektorlerden oluşur
    veriler sektorlere kayıt edilir
    silinen dosyanın sektorüne sonradan veri yazıldı ise dosya hasarlı şekilde kurtarılır
    özellikle exel dosyaları kurtarmak çok zor.

birkaç program önerebilirim yeni sürümleri tabi:

Acronis Recovery Expert v.6.0
    Acronis Recovery Expert Deluxe v.1.0 "RU"
    PowerQuest Lost & Found v.1.06
    TestDisk v. 6.12
    PhotoRec v.6.12
    Ontrack Easy Recovery Professional 6.10.07
    Active Partition Recovery 3.0
    DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100
    HDD Regenerator v.2011
    Active@ UNERASER v.3.0
    Vcom Rescue Disk v.6.011

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaakodi -- 20 Şubat 2012; 19:17:30 >
  • güzel paylaşım sağol takip.
  • arkadaşlar bu programlar formatta silinen dosyalarıda geri getirebiliyomu
  • beNim silinen dosya excel çeşitliydi, büyük ihtimalle onun bulunduğu sktre veri kaydetmişimdir,, yine de araştırıp o sektörü aracağım nasıl bulacaksam :S
    her programı yükleyip te pcyi resetlemeyeyim = )) zaten formatlayacağım, bi ki komut deneyimleyeyim....
    ; ) paylaşımlar için teşekkürler..........takipteyim......
  • HARİCİ HDD de HERHANGİ BİŞEY YAPMADAN SİSTEMSEL OLARAK KENDİLİĞİNDEN KAYBOLAN WERİLERİ GERİ GETİREBİLİR MİYİM?

Merhaba arkadaşlar,

WD SMARTWARE 1Tb harici HDD' mden yaklaşık 800 Gb' lık arşivimi kaybettim: HDD' nin adaptorunun yanması yüzünden HDD açılamıyordu başka bir sağlam adaptörle yeniden açmaya çalıştım ancak olmadı. Bu yüzden WD SMARTWARE in içini açmak zorunda kaldım acaba HDD mi arızalı diye 2.disc olarak PC ye bağladım Pc cihazımı gördü fakat HDD içinde işlem yapabilmem için Windows biçimlendirmemi istiyordu bunun risk olabilceğini düşündüğümden HDD' ye herhangi bi işlem yapmadan çıkarıp yeniden HDD kutusuna monte ettim. Bu işlemden sonra Pc WD SMARTWARE i gördü fakat o şekilde de Windows biçimlendirme yapmamı istiyor ben gene bunuda yapmadım.

Netten araştırma yaptım ve lisanslı olan DATA RECOVERY programını kurdum. Tarama işlemini HDD sürücüsünde başlatım ama 15 saat oldu hala tarama işlemine devam etmekte... Bu program işe yarar mı ya da harici HDD' sindeki kaybolmuş arşivine yeniden kavuşan arkadaşların önerebileceği başka bi program varmıdır?

Biraz uzun oldu ancak başımdan geçen olayı noktası noktasına paylaştım umarım sorunu halledebilirim bilgi vermek isteyen olursa bekliyorum eğer halledemezsemde yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ......

• quote:

Orijinalden alıntı: aaakodi

quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

konuyu baslattım baya dertlı kısıler varmıs.

ben 150gb lık arşivimi kurtardım fakat silinme sonrası hiç bir işlem yapılmadan veri yazılmadan
    veri kurtarma programını kullandım
    eğer veri silinme sonrası kurtarmak istediğiniz dosyanın bulunduğu sektore yazılırsa o sektordeki veriler hasar görüyor.
    yani dosyayı kurtarsanız bile bir kısmı bozuk olabiliyo
    Saygılarımla.

hangi programı kullandın ? ismini ve indirme linkinide verirsen sevinirim.

• Arkadaşlar mutluluktan ölebilirim, belkide bu son yazışım :))))

800 Gb lık arşivimi hiç bir işe yaramayan (O&O DiskRecovery ve Ontrack EasyRecovery Professional) 2 adet programda olumsuz sonuçla karşılaşmamdan sonra kullandığım GetDataBack for NTFS programı sayesinde kurtarmayı başardım.

Bu hafta başında İzmirdeki MyDisk veri kurtarma şirketine gittim ben HDD ye yaptığım müdahaleliri anlatmamdan faydalanarak :) ücretsiz analizden sonra muhtemelen karşılaşabileceğim minimum ücreti 500$ olur gibi bilgi verdiler. Bende bunun her ne kadar 5 yılımı verdiğim 800 Gb lık sadece film ve foto arşivim için fazla olduğunu düşünüp kendilerine analiz için bile HDD' mi vermedim.

Daha önce denediğim 2 programın olumsuz sonucu üzerine arşivimi kurtardığım GetDataBack for NTFS programıyla tüm 5 yıllık birikimim ve 500$ ım cebimde...

Teşekkürler GetDataBack for NTFS.....

• Sevindim arkadaşım bende GetDataBack kullandım portable
    2 yıl önce çekilmiş fotorafları hafıza kartından geri getirdim
    bende şaşırdım nasıl oldu :)
    harddiskten de dosya kurtardım ama exel dosyaların bazıları bozulmuştu.
    Ucuz atlattığına sevindim
    Saygılarımla.
  • arkadaslar RECUVA ıle sılmıs oldugum bır kac avı dosyasını buldum...

ancak dosya 2 gb gozukuyor ve sure 48 dakıka olarak var ama vıdeo 4 .dakıkada kesılıyor...

kırık tahmınım bunu duzeltebılecek bır program var mı ? yada kayıp mı acaba ? zaten onceden tamamı 2 gb dı dosyanın....

oynatıcadan olabılır mı vlc kullanıyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlynmnsn7

Arkadaşlar mutluluktan ölebilirim, belkide bu son yazışım :))))

800 Gb lık arşivimi hiç bir işe yaramayan (O&O DiskRecovery ve Ontrack EasyRecovery Professional) 2 adet programda olumsuz sonuçla karşılaşmamdan sonra kullandığım GetDataBack for NTFS programı sayesinde kurtarmayı başardım.

Bu hafta başında İzmirdeki MyDisk veri kurtarma şirketine gittim ben HDD ye yaptığım müdahaleliri anlatmamdan faydalanarak :) ücretsiz analizden sonra muhtemelen karşılaşabileceğim minimum ücreti 500$ olur gibi bilgi verdiler. Bende bunun her ne kadar 5 yılımı verdiğim 800 Gb lık sadece film ve foto arşivim için fazla olduğunu düşünüp kendilerine analiz için bile HDD' mi vermedim.

Daha önce denediğim 2 programın olumsuz sonucu üzerine arşivimi kurtardığım GetDataBack for NTFS programıyla tüm 5 yıllık birikimim ve 500$ ım cebimde...

Teşekkürler GetDataBack for NTFS.....

mrblar programı ınternetten mı ındırdınız? ...lınk var mı

• evet netten indirdim. key paketi vs. hepsi içindeydi linki bilmiyorum kısa bi araştırmayla ulaşabilirsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaakodi

Harddisk sektorlerden oluşur
    veriler sektorlere kayıt edilir
    silinen dosyanın sektorüne sonradan veri yazıldı ise dosya hasarlı şekilde kurtarılır
    özellikle exel dosyaları kurtarmak çok zor.

birkaç program önerebilirim yeni sürümleri tabi:

Acronis Recovery Expert v.6.0
    Acronis Recovery Expert Deluxe v.1.0 "RU"
    PowerQuest Lost & Found v.1.06
    TestDisk v. 6.12
    PhotoRec v.6.12
    Ontrack Easy Recovery Professional 6.10.07
    Active Partition Recovery 3.0
    DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100
    HDD Regenerator v.2011
    Active@ UNERASER v.3.0
    Vcom Rescue Disk v.6.011

Saygılarımla.

arkadaslar RECUVA ıle sılmıs oldugum bır kac avı dosyasını buldum...

ancak dosya 2 gb gozukuyor ve sure 48 dakıka olarak var ama vıdeo 4 .dakıkada kesılıyor...

kırık tahmınım bunu duzeltebılecek bır program var mı ? yada kayıp mı acaba ? zaten onceden tamamı 2 gb dı dosyanın....

oynatıcadan olabılır mı vlc kullanıyorum.....

• arkadaşlar benim harici diskte şöyle bir sorun vardı..

-Bilgisayarımı açtığımda diski görmüyordu..
    -Disk yönetimini açtığımdaysa Ayrılmamış alan olarak görünüyordu..

Bende mecburen diske format attım.. şuan disk görünüyor ama dosyalar yok format attığım için.

Dosyaları kurtarmaya çalışıyorum..

O&O disk recovery programıyla neredeyse hepsine yakın resim dosyasını kurtardım ve d sürücüsüne kopyaladım..

Fakat resmi açtığımda "Bu resim dosyası hasarlı, bozuk veya çok büyük olduğundan Windows Fotoğtaf Görüntüleyicisi resmi açamıyor" hatasını veriyor.. dosya boyutlarına bakıyorum hepsi normal boyutta gözüküyor..

Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum..
  • Arkadaşlar hafıza kartımdan dosya kurtarmam gerekli forumda verilen programlar hep free version olduğu için kopyalama yapmıyorlar full sürüm pm den yollayacak ya da başka fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaynaci

arkadaşlar benim harici diskte şöyle bir sorun vardı..

-Bilgisayarımı açtığımda diski görmüyordu..
    -Disk yönetimini açtığımdaysa Ayrılmamış alan olarak görünüyordu..

Bende mecburen diske format attım.. şuan disk görünüyor ama dosyalar yok format attığım için.

Dosyaları kurtarmaya çalışıyorum..

O&O disk recovery programıyla neredeyse hepsine yakın resim dosyasını kurtardım ve d sürücüsüne kopyaladım..

Fakat resmi açtığımda "Bu resim dosyası hasarlı, bozuk veya çok büyük olduğundan Windows Fotoğtaf Görüntüleyicisi resmi açamıyor" hatasını veriyor.. dosya boyutlarına bakıyorum hepsi normal boyutta gözüküyor..

Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum..

Öncelikle başka görüntüleme programı deneyin, örneğin irfanview çok sayıda formatı destekler.

Daha büyük ihtimalle şu olabilir. Dosya uzantısına bakın, jpeg'den başka bişey dönüşmüş olabilir. jpeg yapmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Arkadaşlar hafıza kartımdan dosya kurtarmam gerekli forumda verilen programlar hep free version olduğu için kopyalama yapmıyorlar full sürüm pm den yollayacak ya da başka fikri olan var mı ?

Recuva'yı deneyin. free versiyonu tek tek dosya kurtarmaya izin veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.