Şimdi Ara

dosya silindi geri nasıl getirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağ üzerinden bağlı olduğum ana makinadaki bir excel dosyasını yanlışlıkla silmiş bulundum haliyle geri dönüşüm kutuma atmadı anamakinanın geri dönüşüm kutusuda boş.
    Recover my files kurtarma programını denedim ama bi netice alamadım yada ben beceremedim emin değilim bu dosya benim için önemli acaba geri getirmenin bir yolu varmı tavsiye edeceğiniz önerebileceğiniz bir çözüm? son olarak bu kurtarma programını ana makina üzerindemi deneyeceğiz yoksa dosyayı sildiğim bilgisayardamı

• Kötü olmuş ama, yapman gereken basit. İlk önce böyle bir durumda mümkünse hemen pcyi kapatmak lazım, hatta önemli birşey yoksa direkt fişten çek.

Dosyanın bulunduğu pc nin diskini başka bir makineye ikinci disk olarak bağla ve o pcye kurduğun recovery programı ile diski tara.

Büyük olasılık uzun bir bekleme sürecinin sonunda helledersin, tabii garantili değil.
  • sana bu programı önereyim kesin çözüm alabilirsin diyebilirim ontrack easy recovery professional internette bulabilirsin bulamassan link atayımhttp://www.sanalda1numara.net/resimli-program-anlatimi/87700-ontrack-easy-recovery-professional-v-6-0-resimli-anlatim.html kullanımıda burdan bakabilirsin ama sen delete recovery bölümünden gideceksin bi de sildigin bilgisayarda bu yöntemi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhackermstf -- 8 Ocak 2011; 15:35:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.