Şimdi Ara

Dosya ve klasörlere erişim izni alma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xp işletim sisteminde gizlediğim dosyalar vardı, işletim istemini Win7 olarak değştirdim bu dosyalar gizli olarak duruyordu bugün açmak istediğimde erişim izniniz yok mesajı aldım, güvenlik sahip alma ayarlarıyla oynadım fakat bir türlü beceremedim, yardımcı olursanız sewinirim. Tşk.ler...

• Xp işletim sistemi yüklü bilgisayarıma Win7 yükledim, "C" biçimlendirdim ve Win7 sistemi buraya kurdum "D" yi olduğu gibi bıraktım kaybolmasını istemediğim şifrelenmiş, gizli verilerim vardı. Win7 sorunsuzca kuruldu, fakat dosyaların sahibi hala Xp de kullandığım hesap görünüyor ve erişimim engelleniyor, sertifika istiyor, içeriği şifreleme kutucuğunu kaldırıyorum fakat yetkiniz yok diyor, kurtarma sertifikası oluşturdum o da çözüm olmadı, Xp deki kullanıcı hesabıma dönüş olmadığına göre bu veriyi kurtarmanın başka bir yolunu bulmalıyım...

1. Resimde Dosyanın Fearless kullanıcısına ait olduğunu ve erişmem için gereken sertifikaya sahip olmadığımı gösteriyor( Kurtarma sertifikası oluşturulup yüklendi, işe yaramadı)
    2. Resimde Pc yöneticisi ve Tam denetime sahip olduğumu görebilirsiniz...
    3. Resimde aldığım uyarı...

Sorunum: her türlü izine sahibim, fakat eski işletim sisteminde şifrelediğim veriler için gereken seetifikaya sahip değilim, ve o kimliği bulmanın yada geri almanın bir yolunu bilmiyorum, bu yapılanlardan başka...

Yardımlarınız için teşekkürler... Bu verileri açmanın bir yolu olmalı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stretfordend -- 7 Şubat 2013; 3:05:40 >

• Gerekli izinlere sahip olduğumu gösteren resim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stretfordend -- 7 Şubat 2013; 3:04:25 >
  • Uyarıyı aldığım resim

• xpde dosya şifrelemeyi kullanmışsınız ama anlaşılan sertifikayı yedeklememişsiniz haliye windows 7 de resim dosyaları açılmıyor yapabileceğiniz bişey yok sertifika olsaydı kurtarma imkanınız olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

xpde dosya şifrelemeyi kullanmışsınız ama anlaşılan sertifikayı yedeklememişsiniz haliye windows 7 de resim dosyaları açılmıyor yapabileceğiniz bişey yok sertifika olsaydı kurtarma imkanınız olurdu

Yapılabilcek hiçbişey yokmu? Tşk.ler...
  • benim bildiğim efs kırılmadı henüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac te Dosya Gizleme [Çözüm]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim, ilgin için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.