Bildirim
Dosya veya Klasör Kopyalama Hatası
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Boş Sokak adlı parça hariç diğerlerini yüklemeyi denedin mi
ya da boş sokakın adını değiştir. -
Ya bu konuda kimse bir bilgi sahibi değil heralde bugünde benim başıma geldi. 500MB doluyor fazla almıyor 2GB hafızası birtane silersem birtane alıyor hiç anlam veremedim -
aynı zımbırtı olay bendede var.arasıtıryoz bakalım nasıl olcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 23 Aralık 2008; 19:54:58 > -
Flashlarınızın içini bi qüzel boşaltın "HP USB Disk Storage Format Tool"şu programla bi qüzel biçimlendirin okey -
Bilmiyorum hiç 2gb yükleyipde kullanabildinmi ama..
bi aralar bi arkadaşıma bi mp3 çalar almıştık ondada yüksek bi hafıza vardı(hesapta) uyardık ama ucuz die aldı. sonuç: 8gb gözüken 1gblık mp3 çalar.
bu gibi şeyler çeşitli biçimlendirme teknikleriyle yapılabiliyo. cihazı yeni aldıysanız ve geri iade edebiliyosanız tam zamanı. -
Ya bnde sarki gondercem ama ayni hatayi aliyorum! arkadaslar mesela mp3 te sarki siniri wardir sizin hataniz bundan dolayi ama ben bellek kartina gonderem ama olmuyor anlayamadm yardm edebilcek yoqmu ? -
Dosya sisteminiz fat32 ise 4gb sınırına takılıyor olabilirsiniz.. -
Aynı sorunla bende karşılaştım arkadaşın mp3 üne müzik atarken daha 500mb boş ver var ama atmıyor bir türlü.. -
Bende 00001 kopyalanamıyor. Yeterli boş alan yok diyor ancak diskte 43 gb boş yer var atmak istediğim dosya ise sadece 8 gb! -
quote:
Orijinalden alıntı: Diamantes
Bende 00001 kopyalanamıyor. Yeterli boş alan yok diyor ancak diskte 43 gb boş yer var atmak istediğim dosya ise sadece 8 gb!
Dosya sistemi fat 32 olabilir eğer öyleyse ntfs yapmanız gerekiyor. -
amco marka 1gb mmc kartım var mmp 3015 mp3 player ile yazmaya çalıştığımda bendede bu dosya yazam hatasını veriyor başka kartlarda bus orun yok telefonumdada bu akrtı sorunsuz kullanıyorum ama bu mp3 playerde bu sorunu çıkartıyor acaba yazılımsal bir sorunmu yoksa donanımsal mı? -
Konuyu Hortlatmış Gibi Olmıyım Ama BU Hata Bilgisayar Diskindeki Dosya Sistemi İle Flash Veya Mp3 Diskinizin Dosya Sisteminin Uyumsuzluğundan Kaynaklanır. Yani Bilgisayar Diskinizdeki Dosya Sisteminiz Neyse (FAT32 Veya NTFS) Flash Veya Mp3 Diskinizin Dosya Sisteminizin Aynı Olması Gerekir. Yapacağınız İşlem, Önce Bilgisayar Diskinizin Dosya Sistemini Öğrenmek Daha Sonra Flash Vb. Diskinizi Biçimlendirirken Dosya Sistemini Bilg. Diskinizle Aynı Yapmak. Örneğin Bilgisayar Diskiniz NTFS, Flash Diskinizin üzerine gelip sağ tıklıyorsunuz daha sonra Biçimlendir diyosunuz orada çıkan seçeneklerden NTFS yi seçiyosunuz sonra biçimlendir diyosuz bu Kadar....
ÖNEMLİ NOT (BİLMEYENLER İÇİN) : BİÇİMLENDİRME İŞLEMİ SIRASINDA DİSKİN İÇİNDEKİ BÜTÜN DOSYALAR SİLİNİR BİR YERE YEDEKLEMEYİ UNUTMAYIN...
-
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz bilgisayarımı her açtığımda bu hata gelio ne ya
http://www.4shared.com/download/Hn85gHsqba/adsz.bmp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanKONG PK -- 29 Ocak 2014; 18:31:06 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X