Şimdi Ara

Dosyalar gizli oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tane laptop var. Format attım eset smart security kurdum. Virüs uyarısı vermeye başladı ama hiç bitmedi bu uyarılar...

Daha sonra ise yine format attım. Formattan sonra d ve c bölümüne girmiyordu bu sorunuda combofix ile taratıp hallettim.

Şimdi sorun ise dosyalar gizleniyor araçlar-seçeneklerden gizli dosyaları göster dediğim zaman görünüyor ama gizlilik özelliği kaldıramıyorum. Muhtemelen yine bir virüs var ama çözemedim.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler ise sevinirim.

İyi forumlar...

• bu şekilde sorunu ilk defa okuyorum. özel bi durum bu yükleme yaptığın cdlerden bulaşmış olabilir. diğerini halletmen içinde drakula virüs programı die ufak bir program var.(sevgili Mevlut AKSU arkadaşımın çalışmaları)
    o programı kurup kullanman görünmez olan dosyalarını geri getireceğini yanlış hatırlamıyorsam hallediyor... ancak yükleme dosyasını buna tıklayarak indirebilirsin.... kolay gelsin umarım işine yarar... Not: unutmadan bu programı kullanmadan önce freamwork 2.0 yuklu olmak zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeomuhemrealtintas -- 17 Ağustos 2009; 20:53:22 >

• @emrealtintas3515

Teşekkür ederim. Hemen indirip deniyorum.

Bu arada bu klasörleri farklı bir bilgisayara kopyaladım ağ üzerinden ama o bilgisayarda da bu sorunu veriyor o klasörler. Sanırım klasörlerde bir virüs falan var...
  • Olmadı buda kafayı yemek üzereyim
  • büyük ihtimalle bahsettiniz virüs aktif çalışyordur ve kendini heryere kopyalıyordur bunu start up menusünden kaldırarak durdurabilirsiniz yani bir dahaki bilgisayar açılışında bu virüs çalışmaz başlat > çalıştır > msconfig > başlangıç (bende ingilizce startup yazıyor türkçesini hatırlamıyorum) > daha sonra aşagıda bilmediğiniz uygulamayı start up tan kaldırın mesala messengerın ki Windows Lİve Messennger diye yazıyor üstü tikli yani her başlagıçta msn i çalıştır demek bilmediğiniz uygulamayı kaldırınn saçma sapan adı olan falan
  • Maalesef ne yapıyorsam olmuyor...

Bu konuda bilgisi olan diğer arkadaşlarımızda yardımcı olabilirse sevinirim.
  • kurulum cd sini temiz bir sistemde tara . format atarken tüm diskleri sil yavaş formatla. kaspersky internet security kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım önce temiz bir format çek tekrar daha sonra hiçbir kurulum yapmadan bilgisayar açıldığında tüm kullandığın usb bellek veya harici hdd leri bilgisayara bağla (usb) daha sonra combofix programını çalıştır. Büyük ihtimal bir malware, autorun vb. tarzı insanı deli eden bir virüs bulaşmış
  • Combofix ile tarattım zaten olmaıd...

bilgisayars ın dediğini yapcam bakalım şuan format atıyor daha...
  • bide gizli dosya ile ilgili olarak şu linkdeki konud verilen dosyaları ve programı dene bakalım. belki faydası olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm
  • sen bence bi kurulum cd ni tarattır sağlam bi virüs programı ile ondan sonra bi tekrardan format atmayı dene...
  • çook genel bi sorun bu.
    http://rapidshare.com/files/96844062/ComboFix.exe.html
    Kur bunu %90 olur.Olmazsa söyle son bi çözüm daha var...
  • link yazılmadı.izni verilmiyo galiba.
    http://r a p i d share.com/files/96844062/ComboFix.exe.html
  • @Mulder_x

Seninde verdiğin linki bugün öğlen buldum ama işetim sistemi sorun gördüğü için tekrardan format attım ve direkt konudaki arkadaşın bahsettiği yolları izledim.

Sonuç olarak herşey yoluna girdi.

Herkese virüssüz bilgisayar kullanma keyfi diliyorum.

Ayrıca arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.

İyi Forumlar
  • Cmd attrib komutu ile sorunu cozebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GİZLİ DOSYA VİRÜSÜ BULAŞMIŞTIR CMD(KOMUT İSTEMİ) DEN ATTRİB KOMUTUYLA VİRÜSÜ SİLEBİLİRSİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.