Şimdi Ara

Dosyalar kendi kendine siliniyor.... ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Masaüstümdeki Dosyalar klasörümdeki dosyaların bir kaçının silindiğini farkettim txt dosyalar ve önemli bilgiler yer alıyordu içerisinde içlerinden biriyle dosyaların silindiğini farketmeden bir kaç saat önce bir işim olduğu için kendim sildim düşüncesine kapılmıştım ntfs programı ile arattım dosyaları kurtardım. Biraz önce Dosyalar klasörüme girdiğimde içerisinde hiç bir dosya görünmüyor. Anlamıyorum. Ben bir PHP yazılımcıyım ve çok dikkatliyimdir. Görev yöneticisini şüpheli exeleri incelememe rağmen hiçbirşey bulamadım. Zaten güvenilir olmayan bir yerden program dahi yüklemem. Arkadaşım bana hdd de problem olabilir dedi acaba bu mümkünmü? ayrıntılı düşündüğümde bilgisayarı beklemeye aldıktan sonra karşılaştığımı düşünüyorum. Acil yardım edebilirseniz sevinirim kafayı yemek üzereyim gerçekten. Teşekkür ederim arkadaşlar.

• Aynı durum benimde başına geldi..Yeni çektiğim fotoğraflar komple silinmişti...Acaba dedim bilgisayarıma birimi girdi ? Mümkün değil her türlü koruma mevcut .. Sonunda suçluyu buldum..özgür adında henüz 2,5 yaşında bir virüs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.