Bildirim
(Dosyalar Yenilendi) Reeder A8IQ Kullanıcıları (BIOS, Sürücü, Sistem İmajı, Kılavuzlar, Çözümler) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
işlemi defalarca denedim fakat sürekli %15 de kalıp bağlantı kesiliyor -
Komut istemiyle
C:\Program Files (x86)\Intel\Platform Flash Tool Lite\
konumuna gidip
fastboot oem get_identifier_token
işleminin çıktısını verebilir misiniz? -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: selba
Fastboot iletişim kuramıyor.
https://software.intel.com/android/articles/intel-usb-driver-for-android-devices
Sürücü olarak yukarıdakini kullanıyorsunuz değil mi?
-
evet -
Intel açıklamasına göre Platform Flash Tool Lite Windows 10 desteklemiyor. Sorunu sizinkine yakın bir sistem kurarak tekrarlamaya çalışacağım. Çözüm bulursam bildiririm. -
çok teşekkür ederim -
Selamlar, öncelikle Lotus Expeditor arkadaşıma paylaşımı için çok teşekkür ederim. Tableti windowsun hantallığı yüzünden aylardır, kullanamıyordum tabiri caizse çöp olmuştu benim için. Android sayesinde yeniden değerlendirmeye başladım.
Mesajdaki sorunla bende karşılaştım, %15'e kadar geliyor efi cmd'ye düşüyor, yükleme yapmıyor, çözümü ise bios' u default ayarlara almakta buldum, Bios'a default setting yapıp kaydedince sorun düzeliyor,, bir dene istersen, olmazsa tekrar yükle ve tekrar biosa gir ayarlaru default yap. Bu şekilde düzeliyor. -
Arkadaşlar iki sorum var android kurulu a8iq için;
1. Root verebiliyor muyduk bu cihaza? Sanki geçmiş zamanda bir kullanıcı konunun birinde bahsetmişti yapılabildiğinden ancak bulamadım konuyu.
2. Ram konusunda epey sıkıntı yaşıyor cihaz. Swap ram, yani depolama alanını göstererek ram takviyesi yapsak sonuç alabilir miyiz? Hangi uygulama en iyisidir bu konuda? -
quote:
Orijinalden alıntı: jamesjay
1. Root verebiliyor muyduk bu cihaza? Sanki geçmiş zamanda bir kullanıcı konunun birinde bahsetmişti yapılabildiğinden ancak bulamadım konuyu.
2. Ram konusunda epey sıkıntı yaşıyor cihaz. Swap ram, yani depolama alanını göstererek ram takviyesi yapsak sonuç alabilir miyiz? Hangi uygulama en iyisidir bu konuda?
1. Şu anda o konudasınız. Birinci sayfadaki Android kuranlar için root olma yönergesi başlığına bakın.
2. Android imajının bölümleme tablosu takas alanı içeriyor. Linux kerneli otomatik olarak kullanıma almış olmalı. Takas alanının boyıtu büyütülebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor
quote:
Orijinalden alıntı: jamesjay
2. Ram konusunda epey sıkıntı yaşıyor cihaz. Swap ram, yani depolama alanını göstererek ram takviyesi yapsak sonuç alabilir miyiz? Hangi uygulama en iyisidir bu konuda?
1. Şu anda o konudasınız. Birinci sayfadaki Android kuranlar için root olma yönergesi başlığına bakın.
2. Android imajının bölümleme tablosu takas alanı içeriyor. Linux kerneli otomatik olarak kullanıma almış olmalı. Takas alanının boyıtu büyütülebilir.
Iste bu guzeldi :) uzgunum ilk bastaki bolumu okumayi atlamisim. Bir deneyeyim bakayim yapabilecek miyim birseyler bu konuda. Yine bilgilendirme yaparim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adimlari takip ederek root yetkisi aldim, tesekkurler ancak cihaz yazilimi swap ram icin uygun degil diyor "memory info -swap check" adli uygulama.
Düzeltme: Isin ilginci "swapper & tools" uygulamasiyla sd kartta "1" gigabitlik ek bir alan olusturabildim ve tablet fark edilir bicimde hizlandi. Uygulama acilis gecikmeleri dustu ve bazi uygulamalardaki teklemeleri epey duzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesjay -- 14 Eylül 2016; 1:50:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazın biosundan fastboot kısmını disable yaptım ve android yüklendi.ilginize çok teşekkürler.iyi bayramlar -
quote:
Orijinalden alıntı: selba
cihazın biosundan fastboot kısmını disable yaptım ve android yüklendi.ilginize çok teşekkürler.iyi bayramlar
Hayırlı olsun. İyi bayramlar. -
Anlatım için çok teşekkür ederim, dün akşam Androide çeviebildim, sıkıntı görünmüyor, güncelleme var mı acaba yoksa stok rom kullanmak zorunda mıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X