Şimdi Ara

DOSYALARIM KENDİLİĞİNDEN YOK OLUYOR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ; Benim LENOVO Y550 marka bir laptopum var. Son 1 aydır pc 'de bazı şeylerin yolunda gitmediğini farketmeye başladım. Sanki birisi bilgisayarıma erişiyorda benimle kafa buluyor gibi.

Sorunum şu ; Arada bir bilgisayarı açtığımda masaüstündeki bir çok dosya , program ve klasörüm yok olmuş bir şekilde karşıma çıkıyor. sanki biri erişip silmiş gibi ve sistem geri yükleme de işe yaramıyor.. Bir çok önemli dosyam kayboldu. Masaüstünde sürekli azalmalar oluyor ben koydukça bu neden oluyor anlamıyorum

Şüphelendiğim bazı durumlar mevcut ; başlat çubunun en sonunda gizlenen bölmede mavi kilit simgesi olan ''UNCHECKİT'' Adında ne işe yaradığını ve nasıl kaldırılacağını bilmediğim bir program var. bunu ben yüklemedim ve bu önceden yoktu. Bu nedir ne işe yarar sorun bunla alakalı olabilir mi ?

birde C DİSKİM full dolu . acaba bunla alakalı bir şey olabilir mi. ancak nedendir bilinmez c diski boşaltamıyorum. Bana yardım edin lütfen.

MASAÜSTÜMDE SÜREKLİ VERİLER KAYBOLUYOR BUNA DUR DEMEK İSTİYORUM VE KAYBOLAN DOSYALAR NASIL GERİ GELİR Bİ YARDIMCI OLUN ÇOK ACİL DURUM

• Bilgisayarı sizden başka birinin kullanmadığından emin olun. Sonra virüs taraması yapın. Eğer çözümü olmazsa format atın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.