Şimdi Ara

Dosyanın Aslı Nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlat Menüsünde Microsoft Office Powerpoint programının kısayolu var. Ben bu programın aslını nereden bulabilirim. Hangi klasörün içinde olduğunu bilmiyorum. Windows 7 işletim sistemi yüklü bende. Windows XP'de sağ tuş özelliklerden hedef bul diye bişey vardı programın aslının bulunduğu klasörü açıyordu ama burada bulamadım onu.

Bir dosya var elimde birlikte aç deyio powerpoint ile aç diyeceğim fakat göz at deyince powerpoint'in nerede olduğunu bulamıyorum. Böyle bir sorunum var. Çözüm yolu göstereceklere şimdiden teşekkürler.

• Sizce konu yeri burası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kingovski_

Başlat Menüsünde Microsoft Office Powerpoint programının kısayolu var. Ben bu programın aslını nereden bulabilirim. Hangi klasörün içinde olduğunu bilmiyorum. Windows 7 işletim sistemi yüklü bende. Windows XP'de sağ tuş özelliklerden hedef bul diye bişey vardı programın aslının bulunduğu klasörü açıyordu ama burada bulamadım onu.

Bir dosya var elimde birlikte aç deyio powerpoint ile aç diyeceğim fakat göz at deyince powerpoint'in nerede olduğunu bulamıyorum. Böyle bir sorunum var. Çözüm yolu göstereceklere şimdiden teşekkürler.

Konunun yeri burası değil ancak microsoft office programının dosyalama sistemi biraz farklı google'a ms office powerpoint client direction yaz bi arat bakalım. Yada how i can open a file with power point dene bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunun ismi nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Bu parçanın adı ne?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.