Şimdi Ara

DOTA 2 3.5k - 4k Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.5 k dan 4 k veya daha ustune çıkabilmek için hangi herolari tavsiye edersiniz? (invoker ve meepo hariç😂)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her rol için 5 tane falan mı söyleyelim, hangi rolde oynadığını nereden bileceğiz? Meta herolara stream izleyerek, oyun içinde watch kısmından bakarak ya da forumlarda gezinerek ulaşabiliyorsun zaten.

https://www.dotabuff.com/heroes/meta
  • Roller: Mid ve core

• 1: SF, Invoker, Ember Spirit, OD, Tinker(Şahsi olarak Razor, Lina, PA'yı ekleyebilirim, oyunlarda çok görmesek de)
    2: Slark, Jugg, Troll, LS, Luna, PA, Ursa

O seviyede invis heroları çok iş yapıyor. SF ve Slark öncelikli önerim olurdu. Dediğim siteden de seviyene göre meta herolar hangileri bakabilirsin.
  • Ayrıca mümkün mertebe takıma SB, Magnus, Abaddon, Rubick, Dazzle ve şimdi aklıma gelmeyen birkaç herodan birini almaya çalış. Oynamasını bilen varsa hemen her takımda iyi iş yapan herolar bunlar. Takım arkadaşlarına önerirsin, uyuz asabi tipler değillerse ve oynayabileceklerine inanıyorlarsa oynarlar. Zaten artık ranked'da eğlenmek diye bir şey kalmadı, o yüzden onu oynamak istemiyorum oynayasım yok diyen pek olmuyor.
  • Ok denerim sağolasın

• Invokeri yalayıp yutan biriysen 5kya kadar yolu var sade invo pickleyerek
  • Ortaya TA ve SS'i eklemeyi unutmuşum. Storm Spirit ile de baş döndürürsün o seviyede. Oyunu çok uzatmadıktan sonra uzmanlaşırsan tek başına oyun taşıyabilirsin.
  • LampdaLamp L kullanıcısına yanıt
    Ah keşke invoker oynayabilsem

• Ben TA spamleyerek 4.5 K'dan 5.5'e çıkmıştım ama o zamandan beri meta çok değişti. Şu anda o kadar güçlü mü bilmiyorum, Waga'nın çok ayrıntılı bir TA rehberi var orada yaptıklarını yapsan yeter. Şu anda da mid için SF safe için Slark picklenecek herolar gibi duruyor. Yeni itemlerle Slark'ın en büyük düşmanı silence'lar baya güçsüzleşti, Slark'a karşı sheep ve aoe disable lazım ciddi manada ki o seviyede buna göre pick atan olmaz pek. SF'in de talentleri çok güçlü ki oynayabiliyorsan rahat maç taşıyacak hero. Invoker da olur ama 6.80'deki kadar güçlü değil çok iyi olman lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5k dan 4k ya çıkmanın en kolay yolu support pickleyerek agresif ward dikerek takımın motivasyonunu yüksek tutarak, hadi çocuklar, vurun çocuklar, parçalayın çocuklar diyerekten bam bam saldırcan !

Birbirini flame ler gördüğün an bırakın bu işleri diyeceksin lütfen sadece oynıyalım kazanalım yada kaybedelim önemli olan saygı ! vs demogoji yapıcaksın ! carry 1 kill aldımı wow best player best carry ! omg caryz kill vs uçuracaksın adamı :D

İnan 3 gün sürmez 4.5k olursun !

Ocak ayında smurf açtım support oynadım 3.7k açıldı 1 haftada 4.3k ya çıkardım support oynayarak :) bi yerden sonra gaz olayı sıktı he aslanım he kaplanım hadi yavrum demekten sıkıldım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.