Şimdi Ara

Dota 2 arcana ve tum envanter satılık[oyunu bırakıyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilgilenen var ise ozelden ya da steam ekleyerek fiyat verebilir.

100 lira istiyorum.

http://steamcommunity.com/id/curvatexas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuanCarlito -- 13 Haziran 2015; 17:55:55 >

• cm arcana ve golden skadi hariç gerisi çöp denecek kadar ucuz itemler bence indirim şart
  • DOTA 2 hesabım oyunu bıraktıgım için satılıktır . 189 lvl compendium ' ludur . 8 sayfa hero seti mevcuttur . yenı ımmortallardan hepsi mevcut ve bazılarından iki tane vardır . anti mage golden yok sadece hesapta . 8 sayfa hero seti var dedigim gibi ve tüm hero setlerinden var emek harcanmış bir hesap . yeni enigma kollukları var tabiki 175 lvl olunca geliyo ve hesap 189 lvl . İncelemek isteyenler steam name : T-Mac . Agzımda sigara var resimde pembe tshirtle :DD
  • ben golden skadıde göremedım duz skadı 100 lira cok pahalı
  • inventorynin şu anki 196 marketable itemin total fiyatı 174.62 lira(brüt). Alıp direk markette hızlıca en düşükten -%15e okutsan bile 146.95 tl saf market parası elinde kalır. ki itemleri nasıl ve kaçtan satacağını biliyorsan daha da fazla. Böyle bir inventory için 100 lira istediğinde böyle tepkiler geliyor. Ancak burada 95lira olan sf arcana 65-70ten satılır. Veya millet basbas bağırır %75ten 1 kuruş aşağı inmem diye. Aynı şekilde dc hook 370(brüt) lira iken burada ortalama 220-240 liraya satışı yapılıyordu. Ben bunlardan şu haklı, oran bu olmalı demiyorum, sadece burdaki insanlarca kabul gören fiyatların çok şaşırtıcı şekilde oynak olması gerçekten kafamı karıştırıyor. Senin bu inventoryine 100 fazla diyorlar, ama diğer dediklerim mantıklı geliyor. Burdaki insanların matematik yoksunu olduğu garanti. Kolay gelsin satışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salcano650 -- 7 Temmuz 2015; 19:04:02 >
  • fiyatı steam hesap değer programı kullanarak hesaplayıp, nerdeyse yarı fiyattan koydum. ciddi ilgilenenler olursa fiyatta makul çerçevler içinde düşebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.