Şimdi Ara

FULL + FULL BUTUN ARCANA VE CACHE SETLERI OLAN MAIN HESABIM SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Failed- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Main hesabımı nişanlanmam sebebi ile satıyorum, çok sevdiğim hesabıma malesef artık zaman ayıramayacağım bu yüzden Dota2 Hesabımı ve aynı zamanda dogal olarak steam hesabımı satıyorum. Bu oyuna gönul vermiş birisi olarak umarım değerini bilene gider.

Açılış konusmasından sonra hesaptaki itemlar;

ARCANALAR;

EARTHSHAKER

ZEUS

AXE

DROW RANGER

QUEEN OF PAIN

RAZOR

WINDRUNNER

JUGGERNAUT

FACELESS VOID

WRAITH KING

PHANTOM ASSASIN

CRYSTAL MAIDEN

TECHIES

RUBICK

PUDGE

MONKEY KING

LEGION COMMANDER VS.

GELELIM CACHE SETLERE;

1-2 HERO HARIC BUTUN HEROLARIN 2019 VE 2022 ARASINDA CIKAN CACHET SETLERI MEVCUT TEK TEK YAZARSAM COK UZUN OLUR KONU O YUZDEN HESABIN LINKINI BIRAKIYORUM.

DILEYENE CANLI YAYIN ACIP DISCORDDAN VEYA YUZ YUZE GOSTEREBILIRIM.

Dergiler :

2017 - 125

2019 - 688

2020 - 915

2022 - 619

2023 - 250

2024- 250

IMMORTAL:

Her heronun satın alınabilir Immortalları Mevcut. Hesabın detaylarını video olarak yükleyeceğim musait bir zamanda. Pek yazılarla anlatabilecek bir hesap değil.

Yüzlerce acılmayı bekleyen item mevcut kendim koleksiyoner oldugum icin alıp kapalı olarak tuttum.

Hesap Rank : Divine 4 - 5250 MMR

BEHAVIOUR SCORE: 10000+

Sadece Satılabilecek İtemlerin Değeri 450 $ üzerinde.

Hesap ile alakalı detaylı Video linki = https://www.youtube.com/watch?v=Dr98yDn6K80&feature=youtu.be

Hesap Link : https://steamcommunity.com/id/baris737/

İlk maili var mevcut ve teslim edilecek.

Telefon Numaram : 0537 799 33 87

Fiyat = 1750 $

Buraya cok bakmayabilirim, lütfen ilgilenen arkadaşlar WhatsApp üzerinden ulaşssın. Telefonum iş sebebi ile gün icerisinde kapalı olabilir mutlaka geri dönuş yaparım.

Hesapta 5 ay önce bilgisayardaki herhangi bir uygulamayı hile olarak zannettiği icin software hatasından dolayı oluşan Call of Duty MW2 oyun banı mevcut. Steam'e konu ile alakalı itirazda bulunulmustur. Gerekli bütün belgeleri gösterebilirim herhangi bir sekilde hesapta hile açılmamıştır.

Steam hesabında parayla alınmış ayrıca oyunlar mevcuttur. Counter-Strike 2 oyunun madalyaları da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumper -- 3 Şubat 2025; 18:48:49 >

• Güncel ++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.