Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -SATILDI- META QUEST 3 128gb -SIFIR GIBI- (16.000TL) Satın Al 14 Temmuz 2024 01:50 1 1 -SATILDI- META QUEST 3 128gb -SIFIR GIBI- (16.000TL) Gurcistandan alindi. Ocak 2024 sonu satin aldim. Gurcistanda garantisi var, TRde garantisiz diye biliyorum. Son 3 aydir zaten kutusunda duruyor kullanilmadi, oncesinde de toplamda 20-30saat kullanilmistir. Kirik, cizik, sorunu yoktur sifir gibidir. Kutusu vs herseyi mevcut. Yaninda ek olarak Younik marka kafa bandı verilecektir. Resmini ekliyorum. Ankara elden teslim tercihimdir. Urunun kendi resimlerini gormek isteyenler ozel mesaj atarsa whatsapp tan iletirim. FIYAT: 16.000₺TAKAS SADECE SIFIR ACILMAMIS KUTUSUNDA (yurtdisi) APPLE WATCH ULTRA 2 ile olabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KINGSTON/ELIXIR DDR2 / DDR3 RAMLER WD ELEMENTS 4TB 3,5" TAŞINABİLİR HARDDİSK USB 3.0 SATILIK LGA1155 SİSTEM / INTEL G630 / Asus Anakart / 4Gb Ram / Zalman Kasa / 9400GT E.kartı SATILIK TEREA
@okandy SATILMIŞTIR. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KINGSTON/ELIXIR DDR2 / DDR3 RAMLER WD ELEMENTS 4TB 3,5" TAŞINABİLİR HARDDİSK USB 3.0 SATILIK LGA1155 SİSTEM / INTEL G630 / Asus Anakart / 4Gb Ram / Zalman Kasa / 9400GT E.kartı SATILIK TEREA