Hard Disk Klonlama hakkında soru
Merhaba dostlar, bilgisayarımdaki HDD uzun zamandır problemliydi artık iyice arttı sorunlar. Sistemim ayrı bir SSD'de yüklü. Birçok program ve çeşitli dosyalar HDD'de. HDD tamamen gümleyip içindekiler yanmadan yeni bir HDD ile değiştirmek istiyorum. Aynı boyutta bir HDD alıp ona klonlarsam, sonrasında sorunlu HDD'yi çıkartıp yerine yenisini taktığımda, hiçbir değişiklik olmamış gibi, programlar vs sorunsuz çalışır mı?
Merhabalar. Son zamanlarda dizüstü bilgisayarımda sıklıkla ani kapanmalar yaşıyorum. Genellikle oyun esnasında çat diye kapatıyor kendini ve tekrar açmaya çalıştığım zaman hemen açılmıyor. Yaklaşık bi 30 sn sonra falan açabiliyorum. Açıldıktan sonra da bazen fişe takılı olmasına rağmen açıldığında takılı olarak gözükmediğini bataryadan çalıştığını görüyorum. Araştırmalarım sonucu güç sorunu olduğundan eminim diyebilirim anlayan arkadaşlar da katılacaktır. Bu ayrıntılar doğrultusunda, sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Şarj aleti / adaptör müdür, batarya mıdır, bilgisayarın şarj girişiyle ilgili bir sorun mu vardır? Eğer adaptör değiştirmem tavsiye edilirse bilgisayarıma uygun adaptör bulamadım. Daha doğrusu bulduklarım neredeyse 500 TL civarlarında ve ben doğru şekilde aratmadığımı düşünüyorum, bu kadar pahalı olmaması lazım. Bilgisayarımın modeli Monster Tulpar T7 V3.2.1 internette bu şekilde adaptör arattığımda çıkan ürünün voltaj ve amper değerleri şu anda kullandığım, bilgisayarla beraber gelen orijinal adaptörden farklı değerlere sahip. Yardımlarınızı bekliyorum
(SORU) Almanya'da Xbox Series X Stok Durumu
Merhabalar. Bir akrabam aracılığıyla Almanya'dan Series X almak istiyorum. Kendisi lojistikte çalışıyor tır şoförü. Her şeyi ayarladık konuştuk anlattım para da hazır lakin kafamda bir soru işareti var. Çıkışından sonraki 1-2 hafta içerisinde alınacak. Bu sürede mağazalarda bulunur mu, tükenmiş mi olur? Sabit bir adres olmayacağı için online almamız mümkün değil.
Ne tip bir SSD almalıyım?
|
Legion Key arıyorum
|
%100 Disk Kullanımı
|
|
|
DVD-RW kayıt defteri hatası
|
Blizzard Shop Servisleri |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 12.833 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware