Şimdi Ara

Laptop'um ani bir şekilde kapanıyor ve hemen tekrar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Son zamanlarda dizüstü bilgisayarımda sıklıkla ani kapanmalar yaşıyorum. Genellikle oyun esnasında çat diye kapatıyor kendini ve tekrar açmaya çalıştığım zaman hemen açılmıyor. Yaklaşık bi 30 sn sonra falan açabiliyorum. Açıldıktan sonra da bazen fişe takılı olmasına rağmen açıldığında takılı olarak gözükmediğini bataryadan çalıştığını görüyorum. Araştırmalarım sonucu güç sorunu olduğundan eminim diyebilirim anlayan arkadaşlar da katılacaktır. Bu ayrıntılar doğrultusunda, sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Şarj aleti / adaptör müdür, batarya mıdır, bilgisayarın şarj girişiyle ilgili bir sorun mu vardır? Eğer adaptör değiştirmem tavsiye edilirse bilgisayarıma uygun adaptör bulamadım. Daha doğrusu bulduklarım neredeyse 500 TL civarlarında ve ben doğru şekilde aratmadığımı düşünüyorum, bu kadar pahalı olmaması lazım. Bilgisayarımın modeli Monster Tulpar T7 V3.2.1 internette bu şekilde adaptör arattığımda çıkan ürünün voltaj ve amper değerleri şu anda kullandığım, bilgisayarla beraber gelen orijinal adaptörden farklı değerlere sahip. Yardımlarınızı bekliyorum

• Merhaba bilgisayarınızda ısınma durumu nedir. bir programla cpu ve gpu sıcaklıgını kontrol edebilirmisiniz. daha sonra adaptör arızalıysa şayet amper değeri düşmüş olabilir bilgisayar fazla amper çektiğinde kapanır. adaptör değerlerinizi tam olarak yazarsanız pm ile link iletebilirim Örn:19v 7ah gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.