Şimdi Ara

Ne tip bir SSD almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, ssd alacağım ve bu konuda pek bir bilgim yok. öncelikle gördüğüm kadarıyla bir çip tipi ssdler var bir de hdd boyutunda. hangisinden almam gerektiğine karar veremedim.
    Bu bilgisayarı kullanıyorum ve hangisine uyumlu olduğunu çözemedim. Tornavidam mahvolduğu için içini açıp fotoğraf çekemedim ama bu linkteki 3.2 modeli ve bendeki 3.2.1 olduğundan aynı kasaya sahip olduğunu düşünüyorum.

• Bilgisayarınız M.2 tipindeki SSD'leri destekliyor. Büyük bir ihtimalle NVMe diskleri de destekliyordur.

Şu iki SSD sisteminize uygun mesela;

1)
    www.hepsiburada.com
    WD 240GB Sata Green M.2 SSD WDS240G2G0B Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/wd-240gb-sata-green-m-2-ssd-wds240g2g0b-p-HBV00000AVMZI?magaza=Webdenal

2)

• Monster desteğe yazıp hangi tip ssd desteklendiğinin cevabını birincil ağızdan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoiWoo -- 27 Temmuz 2018; 17:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120/128gb ssd den uzak dur

samsung 860 evo
  • hi level almayın
  • Ne tip bir SSD almalıyım?

evet m2 kullanabiliyorum sanırım. bugün bir tornavida takımı aldım ve içini açtım bakmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: okandy

evet m2 kullanabiliyorum sanırım. bugün bir tornavida takımı aldım ve içini açtım bakmak için
    Evet soketi mevcut gördüğünüz gibi HDD nin altında sorunsuz kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.