Şimdi Ara

%100 Disk Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Monster Tulpar T7 V3.2.1 kullanıcısıyım. Cihazım 2 yaşında. Uzun zamandır %100 disk kullanımı sorunu yaşıyorum. İnternette bulunan şu superfetch kapatma, windows search kapatma, ahci regedit falan her şeyi denedim, hiçbir çözüm alamadım. Artık gerçekten bıktım. Hiçbir şey yapamaz oldum. Bu salak olay yüzünden oyun indirmeye çalışıyorum, diske yazamıyor. Lütfen yardım!

• bir süredir problem yoktu, aslında kontrol etmedim fakat bilgisayarda şimdi olduğu gibi herhangi bir kilitlenme vs yoktu ama şimdi tekrar başladı.
  • birkaç yere daha baktım ve sıfırdan windows kuracağım. umarım sorunum çözüme ulaşır
  • Windows orjinal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı internete bağla. Güncellemeleri denetle de ve güncellemeler tamamen bitene kadar güncelle makineyi. Güncellemeler bittiğinde %100 hdd çalışma problemi de gidecektir. w10 da kronik bu sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostistar

Windows orjinal mi?

windowsum lisanslı evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Bilgisayarı internete bağla. Güncellemeleri denetle de ve güncellemeler tamamen bitene kadar güncelle makineyi. Güncellemeler bittiğinde %100 hdd çalışma problemi de gidecektir. w10 da kronik bu sorun.

bu sorundan dolayı format bile atamadım. deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşta bellek kullanımı %40
    8 yıl önce açıldı
    Steam disk kullanımı 0
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O lanet hata bende de var :) Bütün yöntemleri denedim. Hepsini uyguladım. Açıldıktan sonra 5 dk %100 de sonra düzeliyor. Bende ellemiyorum. O şekilde kullanıyorum yoksa balkondan atacam biliyorum yani :)
  • Arkadaşta aynı sorun vardı her yolu denedi en son pes edip win 8.1 yükledi güzel güzel kullanıyor şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.