Şimdi Ara

dota 2 asia compendium itemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu dota 2 asia compendium çıkan itemler sözde bugün trade edilebilecek ama hala edilmiyor ne zaman takas edip steam community marketten satın alınabilir durumda olur ?

• taş çatlasa 5 saat içinde tradeable olur sen canını sıkma
  • İtemlerin üzücü değer kaybına şahit olacağımız saatler. :D

Kendimi büyük compendiuma adadım ve almadım. Yazın tüm verimimle deneyeceğim.
  • Golden skadi aldım bitane ye sayfa refreshlerken 1.12 kuruşa gördüm satan çekemedim :D
  • Beklenildiği gibi itemler hiğbe fiyatlara gitmektedir.
  • Steam icin yapilmis bir eklenti var. Marketteki itemin adini giriyorsun. Fiyat belirtiyorsun. Mesela sf arcane 40$ sen 35$ ve alti istiyorsun. Birisi koydugunda sana mesaj geliyor ve hemen alisveris yapabiliyorsun. Tabiki de ozellestirip yapilabiliyor. Steamden oyun satin alma icinde gecerli tabiki de. Void timebreaker itemi 20$ civarindaydi acil satmam gerektigi icin 15$ fiyat cektim kutuphaneye tikladim dotaya girmek icin ve bir baktim cuzdanima para gelmisti bile. o zaman arastirdim ve boyle uygulamalar oldugunu ogrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wictors

Steam icin yapilmis bir eklenti var. Marketteki itemin adini giriyorsun. Fiyat belirtiyorsun. Mesela sf arcane 40$ sen 35$ ve alti istiyorsun. Birisi koydugunda sana mesaj geliyor ve hemen alisveris yapabiliyorsun. Tabiki de ozellestirip yapilabiliyor. Steamden oyun satin alma icinde gecerli tabiki de. Void timebreaker itemi 20$ civarindaydi acil satmam gerektigi icin 15$ fiyat cektim kutuphaneye tikladim dotaya girmek icin ve bir baktim cuzdanima para gelmisti bile. o zaman arastirdim ve boyle uygulamalar oldugunu ogrendim.

Uygulamanın adı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.