Şimdi Ara

dota 2 ayarlarda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dota 2 de yeniyim ve bazi dota 2 videolari izliyorum videolarda oyuncular herolarini oynarken erkani sabit oynuyorlar ayarlardan baktim bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: levo3892

Arkadaslar dota 2 de yeniyim ve bazi dota 2 videolari izliyorum videolarda oyuncular herolarini oynarken erkani sabit oynuyorlar ayarlardan baktim bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

onun ayarı yok, mouse u kenarlara götürme, aksiyon nerdeyse oraya ekranı ortala o kadar. kovalama durumu olmadıkça çok fazla ekranı kaydırma ihtiyacı hissetmezsin, en azından oyunun ilk aşamasında.
  • heroyu seçme komutuna hangi tuşu atadıysan 2 defa ona bas. 2. basışından sonra basılı tut. kamerada heroyla beraber hareket edecek
  • lol oynayan çoluk çocuk gibi sabit kamera ile oynayıp ölüme davetiye çıkartmak istiyorsan yukarıdaki mesajdaki gibi yapabilirsin.
  • sabit kamera diye bişey yok dotada o fikri unut sabit kamerayla oynıyamazsın bu oyunu ileriye bakman lazım arkanı görmen lazım sagına soluna bakman lazım sapgibi oynarsan bütün gangları yersin zaten kacmaya calışsan önünden adam geliyomu göremicen adam kovalasan netarafantan gitti bulamıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinYldrm

sabit kamera diye bişey yok dotada o fikri unut sabit kamerayla oynıyamazsın bu oyunu ileriye bakman lazım arkanı görmen lazım sagına soluna bakman lazım sapgibi oynarsan bütün gangları yersin zaten kacmaya calışsan önünden adam geliyomu göremicen adam kovalasan netarafantan gitti bulamıcan

Sadece kacislarda kullanicam, zaten surekli sabit kamerada oynayamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmozz

heroyu seçme komutuna hangi tuşu atadıysan 2 defa ona bas. 2. basışından sonra basılı tut. kamerada heroyla beraber hareket edecek

Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.