Şimdi Ara

dota 2 çevrimdışı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiden çevrimdışı açıp botlarla oynardım ,, artık dota 2 ağına bağlanıyor yazıyor ve açılmıyor. çevrimiçi oyunda bi problem yok.

• Steami çevrimdışı çalıştır ondan sonra girmeyi dene, ben de bazen steam çevrimdışı çalışmıyordu o zamanlarda girmiyordu oyunlara. Aynı sıkıntıyı fm de yaşamıştım.
  • ne oldu bu dotaya anlamadım ki . ne yaparsam yapıyım açılmıyor çevrimdışı. daha doğrusu açılıyor ama dota ağına bağlanıyor yazıyo ve kalıyo öyle .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

ne oldu bu dotaya anlamadım ki . ne yaparsam yapıyım açılmıyor çevrimdışı. daha doğrusu açılıyor ama dota ağına bağlanıyor yazıyo ve kalıyo öyle .

Yeni patchle alakalı bir sorun var ama çözümü kolay şimdi söyleyeceklerimi sırasıyla yap:
    Adım 1: Steam/steamapps/common/dota 2 beta/dota/cfg klasörünü aç
    Adım 2: Yeni bir metin belgesi oluştur
    Adım 3: Metin belgesinin içine
    quote:

con_enable "1"
    //==Dota 2 in offline mode==//
    alias "offline0" "sv_cheats 1;sv_lan 1;dota_start_ai_game 1;dota_bot_set_difficulty 0;map dota.bsp;"
    alias "offline1" "sv_cheats 1;sv_lan 1;dota_start_ai_game 1;dota_bot_set_difficulty 1;map dota.bsp;"
    alias "offline2" "sv_cheats 1;sv_lan 1;dota_start_ai_game 1;dota_bot_set_difficulty 2;map dota.bsp;"
    alias "offline3" "sv_cheats 1;sv_lan 1;dota_start_ai_game 1;dota_bot_set_difficulty 3;map dota.bsp;"
    alias "offline4" "sv_cheats 1;sv_lan 1;dota_start_ai_game 1;dota_bot_set_difficulty 4;map dota.bsp;"
    //==Dota 2 in offline mode==//
    yapıştır
    Adım 3: Farklı kaydet--->Dosya adı: autoexec.cfg olacak şekilde kaydet
    Adım 4: Steam'de kütüphaneden dota 2'ye sağ tıkla "Properties"i seç.(Türkçesini bilmiyorum açıkçası sen kendin bulursun artık) "Set launch options"a bas. "-console" yaz ve pencereyi kapat.
    Adım 5: Oyuna girince consoledan offlineX yazarak bot oyunu başlatabilirsin. (X 0'dan 4'e kadar bir sayı, 0=passive, 1=easy, 2=normal, 3=hard, 4=unfair)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ullr -- 30 Ocak 2015; 19:14:17 >

• Ullr kullanıcısına yanıt
    müsait olınca yapıcam. çok çok sağolun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.