Şimdi Ara

DOTA 2 de MMR Nasıl Belirleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı LOL'deki gibi win/lose oranına göremi yoksa daha farklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 8 Şubat 2015; 23:07:30 >

• sana 100+ maç oynatıyor, 13 lvl olduğun zaman sistem random.org'dan 0 ile 5000 arası bir rakam şeçiyor. eğer yüksek seviye oyuncu isen ve düşük mmr denk geldiyse zaten eze eze çıkıyor, o ara ezdiklerine oyunculuk öğretiyorsun, düşük seviye oyuncu isen ve yüksek seviye denk geldiyse zaten aşağıya doğru düşüyorsun, o ara diğer oyunculara sabretmeyi öğretip, yeteneklerine şükretmelerine yardımcı oluyorsun.
  • Nihilanth kullanıcısına yanıt
    Hocam peki neye göre belirliyor yani mmr şimdi ben 10 lvlim oyunda 13 lvl olunca direk bana mmrmı belirliycek pub game maçlarımdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

Hocam peki neye göre belirliyor yani mmr şimdi ben 10 lvlim oyunda 13 lvl olunca direk bana mmrmı belirliycek pub game maçlarımdan?

tabiki oynadığın maçlara göre belirleyecek, ne bekliyorsun ki?
    oynadığın maçlarda kazanma yüzden, yaptığın KDA, hero damage, gpm, expm gibi kimsenin net olarak bilgi sahibi olmadığı fakat etkileyen bir çok etmen var. şaçma sapan 10 maçta 3 win aldın hadi bronza şeklinde lol gibi bir yerleştirme sistemi yok.
  • mesela ilk hesabımda yani her zaman kullandığım hesabımda 13 level olduğumda ilk 10 maçın 10'unu kazandım 2500 gibi bir mmr'la başlattı beni başka arkadaşlarımdan 3500le başlayan oldu.

ama o önemli birşey değil aslında sonra kazana kazana 3700'e çıktım daha bunun üstüne çıkamadım buyum yani anlayacağın.
  • 13 lvl e kadar yaptıgın bütün maclar etkiliyo mmrni öldürdügün adam sayısı verdigin hasarlar ne kadar çok öldügün ne kadar çok hızlı para kasabildigin aklına ne gelirse etkiliyo ondan sonraki yapcagın 10 tane dereceli macta önemli onları kazanmaya bak ben dota2 ye ilk başladıgımda bu sistemden haberim yoktu rastgele kasmadan oyunumu oynadım hele o 13 lvlden sonraki 10 macımdan 2sini kazanabildim tambi rezillik 3.5k acıldı derecem derece kasmak çok zor 1.500 sattir oynuyom 5k anca yapabildim o yüzden 13 lvle kadar olan bütün oyunlarına büyük önemver elinden gelenin en iyisini yapki güzel bişeyler acılsın sonra ben bu derecedeki adamlarla oynamaya layıkmıyım diye aglama

• Genel KDA çok etkiliyor bence. 3 buçuk veya 4'ün üstündeyse çok iyi rank geliyor muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 9 Şubat 2015; 3:47:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

Aynı LOL'deki gibi win/lose oranına göremi yoksa daha farklı mı?

cevap veriyorum : 13 level olduktan sonra oynadıgın oyunlarda ulaştığın Kill / Death / Assist oranına bakarak MMR ın belirlenir.
  • hahah asıl 13den önce oynadığın maçlara göre belirleniyo en önemlisi kda. arkasından hero damage lh gpm xpm tower damage
  • syaclar S kullanıcısına yanıt
    o 10 maci oynarken istedigin kadar win al, istedigin kadar ez, farketmeyecek. onemli olan ondan once oynadigin maclar
    nasil hesapladigi hakkinda ise kesin bir sey soylenemez
  • 3550 ile basladim. Suan 4900 civari dolaniyorum. Ve 5k yapamadim. Gitmiyor artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.