Şimdi Ara

Dota 2 En Az ping Hangi Sunucuda ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence takım içi iletişim çok önemli rus olmadığı halde takımla hiçbi iletişimi olmayan adamların gelmesi de rusların gelmesinden pek farkı olmuyo bence(aşırı feedi saymazsak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes görevini yerine getirdiği sürece bir sıkıntı oluşmuyorki, oyunların %80ninde tek bir mesaj bile atmadan bitirmişimdir, sadece ping atıp ss vermek bile yeterli işini bilenler olduğu sürece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Ruslar fazla olduğu için göze batıyor bu 1.
    Sayımız onlara göre düşük olsa da Türkler benim gözüme daha çok çarpıyor buda 2.

Edit : Hangi vpn'i kullanıyorsun ? Eğer ücretsizse geceleri veya gündüz erken oynamaya çalış çünkü bandwidth ten dolayı olan ping + yurt interneti yeterince delay yapar.

Ücreti uygun bildiğin bi VPN var mı alabilirim ?
  • Bana göre rus olayına çözüm getirecek olursak tamam çok berbat olanları var fakat iyi olanları da var ama şuna eminimki birçoğu türklerden daha çok saygıya sahip ve oyunun solo oynanamayacağını kavramış oyuncular. Türkler başlarına buyruk küfürbaz vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

quote:

Sayımız onlara göre düşük olsa da Türkler benim gözüme daha çok çarpıyor buda 2.

Edit : Hangi vpn'i kullanıyorsun ? Eğer ücretsizse geceleri veya gündüz erken oynamaya çalış çünkü bandwidth ten dolayı olan ping + yurt interneti yeterince delay yapar.

İnternette gördüğüm en ucuzu bu :https://www.privateinternetaccess.com/

Geceleri ve kyk'nın çok dolu olmadığı zamanlarda oynamak için ücretsiz vpn :http://freevpn.me/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

quote:

İnternette gördüğüm en ucuzu bu :https://www.privateinternetaccess.com/

Geceleri ve kyk'nın çok dolu olmadığı zamanlarda oynamak için ücretsiz vpn :http://freevpn.me/

Cyber Ghost aldım 7 dolara 1 senelik. Gayet memnunum şuan.

• ben rusların skdhalsşdflaikjshgdjxkzhndla şeklinde konuşmasına sinir oluyorum. Anlayamadığım insanlarla oynamak zorunda değilim sonuçta ? Benden çok daha iyilerdir ya da kötülerdir ama eu serverda 5rus değilsen ingilizce konuş be adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

ben rusların skdhalsşdflaikjshgdjxkzhndla şeklinde konuşmasına sinir oluyorum. Anlayamadığım insanlarla oynamak zorunda değilim sonuçta ? Benden çok daha iyilerdir ya da kötülerdir ama eu serverda 5rus değilsen ingilizce konuş be adam

orası öyle ama ben çok gördün euda ölünce karşıdan türkçe küfür yazan türkler.abi ruslara laf ediyorlar fakat türkler daha beter cidden
  • Adam en az ping hangi serverda diye konu açmış edilen muhabbet ise ruslar şöyledir ruslar böyledir.

Yeni bir konu açın bari ruslar ve dota 2 diye ordan tartışın. Adam bilgi almaya çalışıyor...
  • nerede yaşiyorsan orayı seç amerikada yaşiyorsan eu servirini seçmen mantıksız. ayrıca geçen 1 rus geldi mid or feed dedi mid verdik gene feedledi
  • .bat olarak kaydet, aç

@ECHO off
    REM Dota 2 Ping Tester edited by FranzMeister (original code from PlanetSide 2 Ping Tester by Sh4rkill3rSG)
    REM IPs copied fromhttp://thebinaryrealm.blogspot.in/2013/10/list-of-ip-addresses-of-all-dota2.html
    ECHO DOTA 2 PING TESTER by FranzMeister 0.1 December 2013
    ECHO ====================================== && ECHO.South East Asia, Singapore
    CALL:dota2 103.28.54.1
    ECHO - (SEA) Singapore: %ms%
    CALL:dota2 103.10.124.1
    ECHO - (SEA) Singapore: %ms%
    ECHO ====================================== && ECHO.Europe
    CALL:dota2 146.66.152.1
    ECHO - (EU West) Luxembourg: %ms%
    CALL:dota2 146.66.155.1
    ECHO - (EU East) Vienna: %ms%
    ECHO ====================================== && ECHO.United States
    CALL:dota2 192.69.96.1
    ECHO - (US West) Washington: %ms%
    CALL:dota2 208.78.164.1
    ECHO - (US East) Sterling: %ms%
    ECHO ======================================
    ECHO Australia
    CALL:dota2 103.10.125.1
    ECHO - (AU) Sydney: %ms%
    ECHO Russia
    CALL:dota2 146.66.156.1
    ECHO - (SW) Stockholm: %ms%
    ECHO South America
    CALL:dota2 209.197.29.1
    ECHO - (BR): %ms%
    CALL:dota2 209.197.25.1
    ECHO - (BR): %ms%
    ECHO South Africa
    CALL:dota2 197.80.200.1
    ECHO - (SA) Cape Town %ms%
    CALL:dota2 196.38.180.1
    ECHO - (SA) Cape Town %ms%
    ECHO.
    ECHO.
    ECHO.
    ECHO "The listed IPs are of one among the servers used in a cluster for all regions, which is enough to approximately determine the ping."

ECHO.&PAUSE&GOTO:EOF

:dota2
    SET ms=Error
    FOR /F "tokens=4 delims==" %%i IN ('ping.exe -n 1 %1 ^| FIND "ms"') DO SET ms=%%i
    GOTO:EOF

• başlıkta hiçbi türk oyuncu ruslara kötü deyip kendisinin iyi oynadığını belirtmemiş, ne bu saldırganlık anlamadım.
    ayrıca oyundaki rusların %70i kötüdür ve benim düşündüğüm ya da benim gibi düşünen insanların iyi oynayıp oynamamasıyla bi alakası yoktur.
    bkz: oyundaki rusların %70 i kötüdür. (genel kavram) - sen ruslardan çok mu iyi oynuyorsun? (kişisel kavram=sana ne?)
  • cevap vereyim tartışmaya girmeden

Eu West Genelde çok iyi ancak takımına türk veya rus gelme durumu var

Eu East Lag yok rus var :D

yada en güzel 5 arkadaş bul eu west girin oynayın tertemiz
  • Lüksemburg.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu avrupa sunucularını seçmeni tavsiye ediyorum. Ayrıca yaşadığın ping kullandığın VPN programıyla da alakalı olabilir. Bu yüzden en kaliteli vpn programlarını kullanmalısın. Derlediğim başarılı ve hızlı vpn programları burada:www.incele.co/kyk-yurtlarinda-online-oyun-oynama-lol-dota-vs/
  • Rusların nesini gördünüz de bu kadar sövüyorsunuz? Oyuna ilk başladığımda ben de sövüyordum çünkü Ruslar harbiden berbattı ama kendini geliştirip daha iyi adamlarla oynamaya başladığında Rus'ların oyle olmadığını görüyorsun. Türk'lerse her seviyede rezalet, flame, feed eksik olmuyor. Türk olduğumu belli edersem anneme sülaleme edilmeyecek laflar ediyorlar. Ruslar senle işbirliği kurmaya çalışıyor ilkokul seviyesindeki ingilizcesiyle, Türk'ler kendi başına oynuyor kamil gibi solo ölüp sonra takıma sövüyor. Herkeste bir mid bir carry sevdası zaten, adama PA'le mid gitme diye yalvarmadığımız kaldı dün Pudge var karşıda, adam yine gitti 0 5 başladı karşıyı ilah yaptı zor çevirdik. Ruslar böyle değil. Mesela 5stack girdiğimizde genelde karşıya 5stack Rus geliyor ve g..ümüzden kan alıyorlar adamlara helal olsun diyoruz, 5stack Türk gelirse de takımca free win gözüyle bakılıyor o maça ki öyle de oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valve sunucularını geliştiriyor. Biraz daha tr yakınlarına geldi gibi cs goda bile pingler 40ms lere felan düştü. önceden dotada 90 pinglerde oynuyordukta suanlarda iyi (ama benim değil :()
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maelsterg

quote:

Orijinalden alıntı: Kunzee

Valve sunucularını geliştiriyor. Biraz daha tr yakınlarına geldi gibi cs goda bile pingler 40ms lere felan düştü. önceden dotada 90 pinglerde oynuyordukta suanlarda iyi (ama benim değil :()

Csde pingler çok düşük bu aralar aynen. Dotada da 60 ms falan oluyor westte

dostum imzan kural dışı galiba 3 resim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

quote:

quote:

Valve sunucularını geliştiriyor. Biraz daha tr yakınlarına geldi gibi cs goda bile pingler 40ms lere felan düştü. önceden dotada 90 pinglerde oynuyordukta suanlarda iyi (ama benim değil :()

alıntılar karıştı pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AugKunzee -- 23 Aralık 2014; 17:39:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

quote:

quote:

12px font yazı kadar o resimlerin 2 tanesi, sorun çıkacağını sanmam. Yazı yerine resim koyup link verdim.

aynı şeyi bi ara bende yapmıştım silmişlerdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.