Bildirim
Dota 2 En Az ping Hangi Sunucuda ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rusyada ping 0 -
-
Bu arkadaş yerine IQ'su ayakkabı numarasından büyük olan herhangi biri cevap verebilir mi ? -
Avusturya -
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanDinç
Bu arkadaş yerine IQ'su ayakkabı numarasından büyük olan herhangi biri cevap verebilir mi ?
43 numara IQ'um olsaydı burda olamaz engelli olurdumayrıca rus serveri ezer hiç noob gelmiyor
-
en az pin olan serveri sordun, eu east ve rus serveri en düşük pinge sahip serverlar... eu westte bazen lag problemi yaşanabiliyor... -
şaka maka rus serverı gerçekten iyi yalnız -
quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo.
şaka maka rus serverı gerçekten iyi yalnız
ah birde ruslar iyi olsa -
quote:
Orijinalden alıntı: elzora666666
quote:
ah birde ruslar iyi olsa
sen çok iyisin çünkü -
quote:
quote:
quote:
ah birde ruslar iyi olsa
sen çok iyisin çünkü
evet benim maçlarıma gelen ruslardan iyiyim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ah birde ruslar iyi olsa
sen çok iyisin çünkü
yanlışım yoksa %100 win raten var o zaman...
ruslara laf atanlar artık durumu iyice abartmaya başladı, sürekli ruslara şuçu atmak kolaylarına kaçıyor, eğer tüm ruslar dediğiniz kadar kötü ise neden en iyiniz %50 win rate civarında geziyor? söylediğiniz kadar ezik, yeteneksiz, beceriksiz oyunculara karşı %90+ win rate yapmanız gerekmez mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackVnM
quote:
quote:
quote:
quote:
ah birde ruslar iyi olsa
sen çok iyisin çünkü
ruslara laf atanlar artık durumu iyice abartmaya başladı, sürekli ruslara şuçu atmak kolaylarına kaçıyor, eğer tüm ruslar dediğiniz kadar kötü ise neden en iyiniz %50 win rate civarında geziyor? söylediğiniz kadar ezik, yeteneksiz, beceriksiz oyunculara karşı %90+ win rate yapmanız gerekmez mi?
takıma gelen feeder ruslar yüzünden nasıl maç kazanalımbu gün arkadaşla maça girdik takımda 2 rus vardı şaka gibi 2 side feedledi çıktı oyundan birde karşıya gelen ruslarda gendelde feeder oluyor
bu arada süper laf sokuyorsun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ah birde ruslar iyi olsa
sen çok iyisin çünkü
takıma gelen feeder ruslar yüzünden nasıl maç kazanalımbu gün arkadaşla maça girdik takımda 2 rus vardı şaka gibi 2 side feedledi çıktı oyundan birde karşıya gelen ruslarda gendelde feeder oluyor
demekki ruslar o kadar kötü değilmiş,
3 türk + 2 rus > 5 rus olması lazım değil mi?
siz 3 türk olmanıza rağmen sizdeki ruslar kötü oynamışken nasıl oluyorsa karşıdaki 5 rustan kötü olan çıkmamış ve sizi yenmeyi başarmış... Eeee ruslar kötüydü hani?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ah birde ruslar iyi olsa
sen çok iyisin çünkü
demekki ruslar o kadar kötü değilmiş,
3 türk + 2 rus > 5 rus olması lazım değil mi?
siz 3 türk olmanıza rağmen sizdeki ruslar kötü oynamışken nasıl oluyorsa karşıdaki 5 rustan kötü olan çıkmamış ve sizi yenmeyi başarmış... Eeee ruslar kötüydü hani?
3 değil 2 türktük orayı yanlış anlamışsın ve karşımızda hayvan gibi feedlenmiş 3 kişi vardı merak etme karşıdaki ruslar feedlemeye vakit bulamadı biz basede bekledik 3 kişi daldığımız an ölüyorduk.
-
Ruslar fazla olduğu için göze batıyor bu 1.
Sayımız onlara göre düşük olsa da Türkler benim gözüme daha çok çarpıyor buda 2.
Edit : Hangi vpn'i kullanıyorsun ? Eğer ücretsizse geceleri veya gündüz erken oynamaya çalış çünkü bandwidth ten dolayı olan ping + yurt interneti yeterince delay yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 9 Ocak 2014; 22:23:21 > -
Türklerin ruslardan beter olduğu zaten bilindik bir gerçek. Hani ikisi de kötü ama kötü kötüyü eleştirince cidden çok komik oluyor -
türkler daha büyük bela, bir ara pubdan rastgele birilerini bulup giriyordumda %60-70 oranında kaybediyorduk :)
stun veya slow al takımda eksiğimiz var dediğimiz adam tamam support oynarım deyip elder titan pickledi. supportlar içinde saydığım iki özellik olmayan tek support :)
hele takımda tanımadığın türk gelip ezilirse asıl eğlence o zaman, adam jungledan gang yiyip takımdakilere küfretmeye başliyor, 1-2 defa neredeyse full item olmama rağmen 4 arkadaş giren bir gruba size win haram, yazık günah deyip dakika 30dan sonra baseden çıkmayıp sadece nclerde abandon vermesin diye farm yapip def bile yapmadan kaybettiğimi biliyorum :D -
1 ganke gg yazmalar,mid almalar,kendi oyuncusunu forcelamalar swaplamalar...3 mid herosu alınmışken 4. mid herosunu almalar...İşte bunlar hep Türk hep Elwind.Keşke hepsi lole geçsede kurtulsak.Kaybetmek gram koymuyor hatta ciddi derecede eğlendiğim loselarım var ama hiç random gelen bir Türkle eğlenemedim maalesef. -
ruslara yapılan gibi genelleme yapmamak lazım ama toplamda 800+ maçım var, pubdan türklerle 150+ maç girmişimdir, sadece 3 yada 4 kişiyi arkadaşlığa ekleyip denk geldimi onlarla giriyorum o kadar... gerisi hep ziyan...
hani laf atan adamlarda düzgün olsa gam yemeyecem, laf atıyor dotabufftan bakiyorum 300 maç pl, 200 maç drow, 180 maç riki..
başka biri laf atıyor dotabufftan bakıyorum neye güvenip laf atıyor diye, %47 win rate var, doğru düzgün oynadığı hero yok, en çok picklenenler sniper drow...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 9 Ocak 2014; 22:46:40 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X