Şimdi Ara

Dota 2 gördüğüm en iğrenç oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Safe to leave olunca çık hacı ne 4 vs 5 oyanayacaksın. Ayrıca sende ursa yerine outworld devourer olsaydı void hariç o heroları çok rahat indirirdin. refresher kasıp iki ultiyi kafalarına kafalarına atarsan rampage alırdın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Durun bugün oynadığım oyundan bi alıntı:

Ursa benim, jungle dönücektim midası aldım farmlamama yardımcı olacaktı, spec mort ve trax baya kill verdi sonra teker teker afk kaldılar, ben de midası sattım dominator-bm-bkb aldım aldım yurnero aghanim aldı. İlk aegisi aldım girdim yurnero ulti attı. Bir kaç kill bi şekilde topladık ama nasıl kasılmışlarsa bi kaçıyolardı bm bkb açtığımda bitince rahatlıkla dönüyolardı. Sonra da öldüre öldüre bitirdiler işte.

Şimdi bunlar varken ben tek taşıyamadım diye mi suçluyum? Yapmayın.

Böyle düşünmeyenler üstüne alınmasın.

Dota 2 gördüğüm en iğrenç oyun

Olay ne anlamadım ki.

Bu arada ursaya midas kasan ilk kişi sensin veya ilk kez duyuyorum.

Rakibin hepsi yakın dövüş tam ursalık maç fakat, iki takımdada aktif sup olmaması daha büyük bir şaşırtıcı olay.

Sonuç olarak takılmayın böyle şeylere, maçı rahat kazanıcakken aradan birinin sinirlenip feedlemesi sonucu kaybediceğiniz maçlarla karşılaşacaksınız daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Olay ne anlamadım ki.

Bu arada ursaya midas kasan ilk kişi sensin veya ilk kez duyuyorum.

Rakibin hepsi yakın dövüş tam ursalık maç fakat, iki takımdada aktif sup olmaması daha büyük bir şaşırtıcı olay.

Sonuç olarak takılmayın böyle şeylere, maçı rahat kazanıcakken aradan birinin sinirlenip feedlemesi sonucu kaybediceğiniz maçlarla karşılaşacaksınız daha.

Orman dönerken yardımcı olur diye düşündüm bi deneyeyim dedim ama adamlar haritayı ellerinde tutuyor orman dönemedim ondan sattım.

Abi 5 carry takım gördüm ben bizi yenen.

quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Safe to leave olunca çık hacı ne 4 vs 5 oyanayacaksın. Ayrıca sende ursa yerine outworld devourer olsaydı void hariç o heroları çok rahat indirirdin. refresher kasıp iki ultiyi kafalarına kafalarına atarsan rampage alırdın.

Yok bazı insanların gözünde feederlara rağmen taşıyamadım diye ben suçlu oluyorum onlar feedledi diye değil ondan bi de 2v5 taşımayı deneyeyim dedim. Od demişsin İyi de adamlar zaten üstümüze geliyor nereye gitsem hepsi oraya geliyor. Farm yapamazdım ki od ile. Zaten ursa'nın açtığı yaralar sağolsun yoksa indiremezdim o kadarını da :D

• Tahta ligi seviyesinde maçlary örnek olarak koyup, oyunda dönen noobluk seviyesine dayanamayyp çykanlaryn oldu?u maçy örnek göstermek cidden zeka isteyen bir durum, ursaya midas kasmayy ve jungle dönerken faydaly olur manty?yny hiç saymyyorum.
    üstüne bu kadar dü?ük seviyede oynamasyna ra?men bir cacik yapty?yny zannedip oyunu ta?yyamady?yny iddia ediyor ya cidden söylenecek söz yok. defol git lole devam et,çözüm bu kadar basit.
  • 2 ayda Dota'nın D sini öğrenemezsin
  • Ben herzaman süper oynuyorum. Proyum. Ama benim yanımdakiler hep noob hep noob. Hep ondan kaybediyorum. Benim yüzümden asla maç kaybedilmez O kadar mükemmelim. Yersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 27 Ocak 2015; 13:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Yurnero riki troll neyse de slarkla pounce tutturamıyorum hiç. Hem ayrıca her oyun rikimaru almasını bilirdim ama yani hep rikimaru hep barathrum bi yerden sonra insan sıkılır yani aynı heroyla oynaya oynaya.

O değil de bloklu olmasına rağmen bazı arkadaşların yazdığı "cevapla" kısmından yazarken gözüküyor. Hakkımda yalan söylendi mi cevap vermeden edemezdim ondan yazdım yoksa attığım bloku kolay kolay açmam. Ayrıca ben dota 2'yi bırakıp dota 1'e başlamadım, birinden sıkıldım mı öbürünü oynuyorum.

Şimdi o arkadaş slarkla pounce tutturamayışıma da sallar. Neyse.

Mesajları okurken belki gerçekden adamda suç yoktur, başkaları şansına hep kötü geliyordur diye iyi niyetli düşünürken;

''slarkla pounce tutturamıyorum hiç''

Yazmasıyla olay anlaşıldı. Saldırcagın heroya right click yapıp w yapmak pek zor olmaması gerek...

• Welcome , to çomar-brotherhood. My friend. If they call you noob, say these magical words ...

CYKA CYKA N00B SUPPORT NO WARDS REPORTED FAGITS .. and you ll became Da Prof.

(these words works even if you re support)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ben onun olayını bilmiyordum. Adama sağ tıklamadan atıyodum. Sonra botlara karşı bi denedim, tutturdum. Sonra oyuna girdim bi baktım tutturabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.