Şimdi Ara

Dota 2 gördüğüm en iğrenç oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi inanamıyorum, oyun güzel fakat içindekiler berbat. Takım oyunu yok, 2 aylık adamım Dotada ama karşıma prolar takımıma afedersiniz çomarlar geliyor. Karşıda abaddon-wk-troll-fiend-naix geldi mi illa çıkıyorum çünkü bıktım artık bunlar karşıma ne zaman gelirse hep kasılır. Yanımdaki adam kastırır aşağıdaki adam kastırır middeki adam kastırır ama ne hikmetse benim elimde kasılmaz. Takım kastırır abaddon ölmez, wk 1v5 atar rampage alır, troll'e bizimkiler mal gibi dalar dönen balta yerler, fiend ölse de ultra alır, naix vurursun vurursun ölmez, armlet açık gezer azıcık canla alır.

Ben bunlara karşı ne yapacağımı biliyorum ama yanımdakiler bilmiyor farm yapmıyor hayvan gibi kastırıyor deli gibi ölüyor bıktım artık bıktım. "Belki o, o karakterin prosudur sen yenisindir" diyeceksiniz, madem yeniyim karşıma gelmesinler abi, hatta mümkünse artık yanıma gelen çomarlar karşıma gelsin. Ben hep kazanmak istemiyorum, yenilsem de iyi yenilmek istiyorum hiç yoktan yenilmek değil. Low pri olsan da aynı high pri olsan da aynı herifler. Sonra da çıkınca bize ceza veriyorlar.

Yaptığım farmlar değmiyor, safe oynayışıma rağmen gene oyunu veriyoruz ben artık bıktım ben hiç yoktan kasılan abaddon, wraith king, troll warlord, shadow fiend, lifestealer görmek istemiyorum. Planlı oynamak istiyorum ama olmuyo işte olmuyo. Bu 5 heroyla ne zaman oynasam illa berbat bi takıma denk geliyorum, ama karşıma geldiklerine de berbat bi takıma denk geliyorum.

En çok korktuğum da takımın iyileşip benim berbatlaşmam.

• "karşıma prolar takımıma afedersiniz çomarlar geliyor"
    bak ilk defa duyuyorum bunu.
    he ya, lanet valve'ın garezi sana tutmuş napcan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 24 Ocak 2015; 4:40:06 >
  • Valve'nin şu pro oyuncularla alıp veremediği ne anlamıyorum. Hep pro'nun yanına nooblar geliyor. Karşıya hep iyiler geliyor. Olmaz böyle
  • Kaç maç attın toplam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Anlamak istemiyorsunuz. Pro olduğumu söyleyen kim? Veya valvenin bana garezi olduğunu? Daha ilk dakikadan yanımdaki arkadaşın haber vermeden adamların dibine girip dalmasını, Middeki huskarın 15 dkda 15 kill almasını, 2 öldü diye takımdakilerin tek tek çıkmasını bana açıkla. Hayır yani karşı takım da böyle olsa anlayacam karşıda benim kullanamadığım heroların (ciddiyim) ustası geliyor. Tek mi taşıyayım onu da yapamıyorum ki 2 aydır oynuyorum.

Ben sırf botta drow ranger bilmem nerede lifestealer kasılacak diye oynamak istediğim heroları oynayamıyorum. Ne gerek var boşa sinir bozmaya diyip. Şu valve gitsin yenilerle yenileri kapıştırsın tek istediğim bu yani.
  • 280 küsür.
  • Haberin yok ama emin ol sende bir çomarsın.
  • Ok.

Edit:Gerçi gondar aldım tek attım bi anda bu düşüncelerim değişti.

Ayrıca en iğrenç kısmı yanlış olmuş. Dota 2 süper fakat oyuncularında birazcık sıkıntı vardı :D

Neyse daha fazla yazmayayım boşverin takmayın anlık sinirle açtığım konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 24 Ocak 2015; 13:41:41 >
  • 280 maç geçmişi olan birinin pro takımıma çomarlar geliyor demesi.
  • Kendinde hiç suç bulmayyp suçu hep takymdakilere atarsan 2k mmrda kalyrsyn.Azcyk kendinizi geli?tirmeye bakyn adamlarla ayny oyuna giriyosun demek ki ayny seviyede oynuyorsun.
  • Jax T. kullanıcısına yanıt
    Zaten kendimi geliştirmek için mmr atmıyorum. İyi oynadığımı hissettiğimde oynarım. Bende hiç suç yok demedim, fakat drow'un sniper'ın mortred'in barathrum'un oyun başında spree alıp kasılıp yaptığı baskınlardan karlı çıktığı oyunları nasıl taşıyacağımı bilmiyorum.
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    Onları yenecek carryler seç sen de. Farmlama becerini geliştirirsen o saydığın herolar ekmek olur dk 30dan sonra.

• Daha önceden lol oynuyodum sonra orada çıldırıp Dota 2'ye başladım ama Dota 2'ye başladığımda Dota 1 de oynuyodum.

Heh ağzın bal yesin ya o klavye dayısı gibi konuşan arkadaş gibi hakaret etmedin güzelce söyledin. Sağol biraz motive oldum :D

Peki tek başıma oyun taşıyabilir miyim, taşıyabilirsem nasıl?
  • Slark, jugger, riki, troll gibi herolarla oynayın.O seviye oyunlarda rahat oyun alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

lol oynayan bebelerin gelip ağlamalarına cidden anlam veremiyorum, ilk dota ile başlayıp ağlasan hadi neyse lolden gelmişsiniz ulan lol, bok çukuru diye nitelendirilebilecek bir yerden...
    beğenmezsen oynamazsın, geldiğin bok çukuruna geri dönersin bu kadar basit, ne ağlayıp zirliyorsunuz... takımına noob karşıya prolar geliyormuş, takımına gelen 900 mmr, karşıya gelen 1k mmr. burada ağlayıp zirliyorlar...

Arkadaş önceden dota 1 oynamış sanırım biraz.Barath, gondar filan deyişinden belli.

Konuyu açan arkadaş sinir yapma bence.Daha 280 oyun atmışsın ve düşük bir skill brackettasın büyük ihtimal.Normal yani öyle adamların gelmesi.Her zaman öyle olmaz bazen de senin takıma biraz bilen birisi gelir.

yok lol bölümünden biliyorum, noobun teki...
    w3 oynamış olması birşeyi değiştirmiyor ki, zamanında w3 oynamış, tokatlanmaktanbıkmış, lol çıkınca ona geçmiş, 2 tokatlanmış 1 tokatlamış, sürekli tokatlanmaya tercih edip lolcü olmuş, bir süre sonra orada da sürekli tokatlanmaya başlayınca ne varsa eskilerde var deyip dota 2 gelmiş. olay bu.

yalnız konuyla alakası yok ama kaç tane lol oynayıp zamanında dota 1 oynamış adam tanıyorsam hepsi dota1de çok kötülermiş

• eget dota 1 dn veya baska bir moba oyundan tecruben varsa ilk leveller basit geliyor 15 levele kadar idare et i zaman gercekten dota oynamaya basliyorsun azcik sabret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackVnM kullanıcısına yanıt
    Normalde hep bloklu kalırdın da, hakkımda sıktığın palavraları duydum, cevap yazayım dedim. Merak etme tekrar bloklayacam.

Ben lol ile moba oynamaya başladım, kötü oynuyodum ama takım işi gücü bırakıp sövüştüğü için ve artık buna dayanamadığım için lolü bıraktım, sonra dota 2'ye geçtim iyi oynuyordum( ki hala oynuyorum), sonra dota 1'e başladım evet orada yeni olduğum için kötü oynuyodum ama geliştirdim kendimi, fakat son günlerde olanlar canıma tak etmişti.

Ne yapayım yani "takım oyunu" diye adlandırdığınız oyunda karşıyı kastıranlara rağmen 1v5 taşıyamadım diye suç bende mi arkadaş?

İstersen ana avrat kay ama hakkımda palavra sıkma. Beni tanımıyorsun hakkımda palavra sıkıyorsun böyle olmaz. Ve beni noob olarak görüyorsun ya, bişey diyeyim mi? Beni nasıl görüyorsan sen öylesin.

Ayrıca ben bu oyunu eğlenmek için oynuyorum ne varsa eskilerde var diye değil.

Tekrar blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 25 Ocak 2015; 14:27:48 >

• Yurnero riki troll neyse de slarkla pounce tutturamıyorum hiç. Hem ayrıca her oyun rikimaru almasını bilirdim ama yani hep rikimaru hep barathrum bi yerden sonra insan sıkılır yani aynı heroyla oynaya oynaya.

O değil de bloklu olmasına rağmen bazı arkadaşların yazdığı "cevapla" kısmından yazarken gözüküyor. Hakkımda yalan söylendi mi cevap vermeden edemezdim ondan yazdım yoksa attığım bloku kolay kolay açmam. Ayrıca ben dota 2'yi bırakıp dota 1'e başlamadım, birinden sıkıldım mı öbürünü oynuyorum.

Şimdi o arkadaş slarkla pounce tutturamayışıma da sallar. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 25 Ocak 2015; 16:29:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

lol oynayan bebelerin gelip ağlamalarına cidden anlam veremiyorum, ilk dota ile başlayıp ağlasan hadi neyse lolden gelmişsiniz ulan lol, bok çukuru diye nitelendirilebilecek bir yerden...
    beğenmezsen oynamazsın, geldiğin bok çukuruna geri dönersin bu kadar basit, ne ağlayıp zirliyorsunuz... takımına noob karşıya prolar geliyormuş, takımına gelen 900 mmr, karşıya gelen 1k mmr. burada ağlayıp zirliyorlar...

Arkadaş önceden dota 1 oynamış sanırım biraz.Barath, gondar filan deyişinden belli.

Konuyu açan arkadaş sinir yapma bence.Daha 280 oyun atmışsın ve düşük bir skill brackettasın büyük ihtimal.Normal yani öyle adamların gelmesi.Her zaman öyle olmaz bazen de senin takıma biraz bilen birisi gelir.

yok lol bölümünden biliyorum, noobun teki...
    w3 oynamış olması birşeyi değiştirmiyor ki, zamanında w3 oynamış, tokatlanmaktanbıkmış, lol çıkınca ona geçmiş, 2 tokatlanmış 1 tokatlamış, sürekli tokatlanmaya tercih edip lolcü olmuş, bir süre sonra orada da sürekli tokatlanmaya başlayınca ne varsa eskilerde var deyip dota 2 gelmiş. olay bu.

• Durun bugün oynadığım oyundan bi alıntı:

Ursa benim, jungle dönücektim midası aldım farmlamama yardımcı olacaktı, spec mort ve trax baya kill verdi sonra teker teker afk kaldılar, ben de midası sattım dominator-bm-bkb aldım aldım yurnero aghanim aldı. İlk aegisi aldım girdim yurnero ulti attı. Bir kaç kill bi şekilde topladık ama nasıl kasılmışlarsa bi kaçıyolardı bm bkb açtığımda bitince rahatlıkla dönüyolardı. Sonra da öldüre öldüre bitirdiler işte.

Şimdi bunlar varken ben tek taşıyamadım diye mi suçluyum? Yapmayın.

Böyle düşünmeyenler üstüne alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 26 Ocak 2015; 2:00:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.