Şimdi Ara

DotA 2 kaç level ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar bir sorum olacak bildiğiniz gibi LOL 30 lvl ondan sonra kumeler var DotA da bu nasıl oluyor en fazla kaç lvl var ondan sonra kume mi var
    cevaplar için teşekkürler

• dotada level sınırı yok
  • 13 level da ranked sistemi var. Yaklaşık 110 oyuna denk geliyor. 10 tane ranked maç attıktan sonra seviyen belli oluyor ve seninle neredeyse aynı rankta olan adamlarla eşleşiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

13 level da ranked sistemi var. Yaklaşık 110 oyuna denk geliyor. 10 tane ranked maç attıktan sonra seviyen belli oluyor ve seninle neredeyse aynı rankta olan adamlarla eşleşiyorsun.

knk benim 153 maç oldu 10 levelim hala,daed gaem volvo pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

13 level da ranked sistemi var. Yaklaşık 110 oyuna denk geliyor. 10 tane ranked maç attıktan sonra seviyen belli oluyor ve seninle neredeyse aynı rankta olan adamlarla eşleşiyorsun.

Bak dün arkadaşım 98 maçta 13 lvl oldu şu an ranked atıyor :D

• çok teşekkür ederim arkadaşlar yani 13 lvl den sonra LOL deki dereceli sistem var herşey için teşekkürler iyi DotA lar :D
  • quote:

quote:

quote:

invite edildiyse 10 lvl a kadar hızlı kasıyorsun zaten (eden kişiyle giriyorsan). Birde üstüne booster vs. de... Ayrıca oyunu biliyorsa noobları eze eze kazanıyordur. Hızlıca seviye atlaması normal. Üst seviyelere yetemeyip öğrenmeye/gelişmeye çalışmak yerine yeni hesap açarak çocuk dövmek isteyen çok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 5v5 ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küme ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

quote:

quote:

quote:

invite edildiyse 10 lvl a kadar hızlı kasıyorsun zaten (eden kişiyle giriyorsan). Birde üstüne booster vs. de... Ayrıca oyunu biliyorsa noobları eze eze kazanıyordur. Hızlıca seviye atlaması normal. Üst seviyelere yetemeyip öğrenmeye/gelişmeye çalışmak yerine yeni hesap açarak çocuk dövmek isteyen çok...

Artık oyle bir sey kalmadi 2. veya 3. oyundan sonra kendileri gibi smurflerle ve 1000+ winli oynamayi az cok bilen kisilerle eslesiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DeathWall D kullanıcısına yanıt
    BEN LOL OYNADIĞIM İÇİN ONDAN ÖRNEK VERİYORUM . SEVİYE OLARAK EN ÜST SEVİYEYE ULAŞTIĞINDA 10 TANE DERECELİ/RANKED SİSTEMİNDEN MAÇ YAPIYORSUN BU LOL DE KÜMELER OLUYOR BRONZ GÜMÜŞ ALTIN PLATİN ELMAS DOTA 2 DE İSE PUAN OLUYOMUŞ HERALDE EMİN DEĞİLİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.