Şimdi Ara

Dota 2 mi LoL mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
32.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki gibi hangisi daha iyi 1ine başlıyacam ??

LoL de e-pin gibi bişe satılıyor mesela onu alırsak ne gibi avantajlar olur

biraz açıklarmısınız oyunu

• ikiside kendi çapında güzel
    genel olarak dota zor lol kolay
    metaları çok farklı felan filan
    hiç moba deneyimin yoksa lola başla
  • Dota2 başla lütfen.
  • Dota 2 de Türkçe olacak .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Dota2 başla lütfen.

+32
  • Dota 2 güzeldir güzeldir. Bırak lol oynama. Nefret ediyorum lolden.

QanDırdım xDé
  • Nolmuş la üstte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol den hala zevk alan var mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam moba türüne bir daha uğramaz herhalde
  • Olay şu lol de aldığın RP(Riot Points) oyun içi hiçbir işe yaramaz, knight oynadıysan hani şu valkyrie set varya,onun gibi oyun içinde ekstra özellik vermeyen bir kostüm mantığ var oyunda. Ha birde dotada Champ alma Rune mastery dizme yada Summoner speller yok ve Roshandan çıkan item burda shoptan alınıyor ve bu daha önceki dota dönmelerini rahatsız ediyor. Herneyse ben lole önce başladığım için ve oyun içi dereceli oyunları(Ranked games.) daha çok heyecanlı yada ip ile Champ alma zevkini falan daha iyi buluyorum tüm champlerin açık oynamaktan. Ama kesinlikle lol daha iyi dota kötü gibi fanboyluk yapmayacağım zira ikiside güzel.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dota 1
  • Pardon beyler kuzenim yazmış xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 26 Eylül 2012; 18:30:16 >
  • e-pin ne la? Arafa düştüm bildiğin şuan. Kendimi sorguluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

e-pin ne la? Arafa düştüm bildiğin şuan. Kendimi sorguluyorum.

Araftan nasıl yazıyon
  • Dota 1 ile başla önce.

O değil de bilader millet nasıl Dota 2 oynuyor bir yardım edin yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Beer

Dota 1 ile başla önce.

Beta Key için form dolduruluyor invite istiyorlar vb....
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

Orijinalden alıntı: Green Beer

Dota 1 ile başla önce.

Beta Key için form dolduruluyor invite istiyorlar vb....

O formu doldurduk cevap gelmedi.Kırk yıllık dotacıyız Dota 2 oynamak istiyoruz.
  • tabikide dota

neden olduğunu uzun uzun yazmayacağım zaten zamanında tartışılmıştı.ama bir madde daha ekleyeyim

lol de ip olayı çok saçma ve amacı tamamen kullanıcıyı oyunun başına kilitlemek.ayh dur 6300 lazım diyerek çoğunuz 1 oyunla yetinmiyorsunuz,saklamaya gerek yok.
    ha birde şöyle bir yanı var mesela draft pick veya ranked oynuyorum karşısı gp pickledi.ben gp yi pantheonun counterladığını biliyorum ama maalesef sahip değilim o heroya :((88 bu nedenle pickleyemiyorum :((88 yani düşününce çok saçma olduğunu görürsünüz strateji olayını da azaltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 26 Eylül 2012; 20:20:48 >
  • lol tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

tabikide dota

neden olduğunu uzun uzun yazmayacağım zaten zamanında tartışılmıştı.ama bir madde daha ekleyeyim

lol de ip olayı çok saçma ve amacı tamamen kullanıcıyı oyunun başına kilitlemek.ayh dur 6300 lazım diyerek çoğunuz 1 oyunla yetinmiyorsunuz,saklamaya gerek yok.
    ha birde şöyle bir yanı var mesela draft pick veya ranked oynuyorum karşısı gp pickledi.ben gp yi pantheonun counterladığını biliyorum ama maalesef sahip değilim o heroya :((88 bu nedenle pickleyemiyorum :((88 yani düşününce çok saçma olduğunu görürsünüz strateji olayını da azaltıyor

bide şu var dota2 de oyun daha taktiksel. dümdüz oynayamıyosun. yada heroların skilleri birbiriyle alakalı. hero skillerinden farklı oalrak min 2-3 skill geliyo itemlardan. böyle 5-6 skille oynuyosun bazen. pickleri mantıklı yapmak lazım her levelda. mesela faceless alınca drow almak zorunda gibisin dota2 de lol de yok bunlar

• dotada cs deny sistemi lole göre daha zor grief yapması lole göre 1000 kat daha kolay wisp alıp karşı base'e götürenmi ararsın tiny ile 5 kişinin arasına fırlatan mı.Dota 2 güzel oyun
    oynanabilirlik lole göre daha esnek ancak dota 1 oynayan kesimin büyük çoğunluğu oyunda bir yavaşlık olduğundan şikayetçi lol oynayan tayfa az biraz dota2 oynarsa dediğim yavaşlığı anlar animasyonlarla ilgili bir sıkıntı var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.