Şimdi Ara

Dota 2 mi LoL mü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
32.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: JokerAndThief

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

tabikide dota

neden olduğunu uzun uzun yazmayacağım zaten zamanında tartışılmıştı.ama bir madde daha ekleyeyim

lol de ip olayı çok saçma ve amacı tamamen kullanıcıyı oyunun başına kilitlemek.ayh dur 6300 lazım diyerek çoğunuz 1 oyunla yetinmiyorsunuz,saklamaya gerek yok.
    ha birde şöyle bir yanı var mesela draft pick veya ranked oynuyorum karşısı gp pickledi.ben gp yi pantheonun counterladığını biliyorum ama maalesef sahip değilim o heroya :((88 bu nedenle pickleyemiyorum :((88 yani düşününce çok saçma olduğunu görürsünüz strateji olayını da azaltıyor

Benim bildiğim kadarıyla dota 2 f2p bir oyun değil steamde betada şu an betadan çıkıncada satışa sunulcak bir ara f2p olucak felan diye haberler çıktı olmadı diye biliyorum zaten betadan çıkınca para verip alıcaksın oyunu ve para verdiğin bir oyunda birde karakter için para kasmak saçma bence o yüzden açık tüm herolar zaten dota 1 de moddu diye biliyorum finansal bir durumu yoktu karakter kitlemek için ama lol f2p bir oyun ve kurdukları sistem normal ayrıca zaten zevkle oynuyorsan 6300 kasmak hiç sıkıcı gelmez sana ben böyle biliyorum yanlışsam düzeltin

Not:Benim için her ikiside güzel kendini kanıtlamış oyunlar ama dota oyuncuları lole kin ve nefret duyuyor tabiki istisnalar var ama geneli böyle çevremden biliyorum birini yükseltmek için diğerinide itin şeyine sokmaya gerek yok saygılar...

şuan beta ama oyunun davetiyesini bulmak pek zor değil. betadan çıkıncada f2p olucak. zaten sırf chest key, courier vs den şuanda bile baya para kazandılar. p2p yapmalarına hiç gerek yok

Güzel haber o zaman
    Ben beta key bulamadım başvurdum bi kaç yere arkadaşlarada sordumda hiç oralı olmadı adiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide dota

neden olduğunu uzun uzun yazmayacağım zaten zamanında tartışılmıştı.ama bir madde daha ekleyeyim

lol de ip olayı çok saçma ve amacı tamamen kullanıcıyı oyunun başına kilitlemek.ayh dur 6300 lazım diyerek çoğunuz 1 oyunla yetinmiyorsunuz,saklamaya gerek yok.
    ha birde şöyle bir yanı var mesela draft pick veya ranked oynuyorum karşısı gp pickledi.ben gp yi pantheonun counterladığını biliyorum ama maalesef sahip değilim o heroya :((88 bu nedenle pickleyemiyorum :((88 yani düşününce çok saçma olduğunu görürsünüz strateji olayını da azaltıyor

Benim bildiğim kadarıyla dota 2 f2p bir oyun değil steamde betada şu an betadan çıkıncada satışa sunulcak bir ara f2p olucak felan diye haberler çıktı olmadı diye biliyorum zaten betadan çıkınca para verip alıcaksın oyunu ve para verdiğin bir oyunda birde karakter için para kasmak saçma bence o yüzden açık tüm herolar zaten dota 1 de moddu diye biliyorum finansal bir durumu yoktu karakter kitlemek için ama lol f2p bir oyun ve kurdukları sistem normal ayrıca zaten zevkle oynuyorsan 6300 kasmak hiç sıkıcı gelmez sana ben böyle biliyorum yanlışsam düzeltin

Not:Benim için her ikiside güzel kendini kanıtlamış oyunlar ama dota oyuncuları lole kin ve nefret duyuyor tabiki istisnalar var ama geneli böyle çevremden biliyorum birini yükseltmek için diğerinide itin şeyine sokmaya gerek yok saygılar...

şuan beta ama oyunun davetiyesini bulmak pek zor değil. betadan çıkıncada f2p olucak. zaten sırf chest key, courier vs den şuanda bile baya para kazandılar. p2p yapmalarına hiç gerek yok

Güzel haber o zaman
    Ben beta key bulamadım başvurdum bi kaç yere arkadaşlarada sordumda hiç oralı olmadı adiler

steam id'ni verirsen invite atabilirim

• Dota kat kat daha iyi bir oyun ama ikisini de oynuyorum.Seçmek zorunda olsaydım dota.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 17 Kasım 2012; 13:00:45 >
  • dota 2 tabikide
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat1290

quote:

quote:

tabikide dota

bide şu var dota2 de oyun daha taktiksel. dümdüz oynayamıyosun. yada heroların skilleri birbiriyle alakalı. hero skillerinden farklı oalrak min 2-3 skill geliyo itemlardan. böyle 5-6 skille oynuyosun bazen. pickleri mantıklı yapmak lazım her levelda. mesela faceless alınca drow almak zorunda gibisin dota2 de lol de yok bunlar

lütfen lol item sistemini bilmeden çamur atmayalım...
    -.- fiddle stick kennen, gibi uzun sürede alan hasarı veren bir heroya hour of glass kasılır. item 2 saniye donup kalmanızı sağlar. skill gibi kullanılıyor yani.
    rakibin o anki canının % sini götüren demage atan item var. rakibe 3saniye %50 slow veren item var.
    %50 atak speed veren item var. İtem alırken altında aktif özelliğini okuman lazım. bütün item lar pasif değil...
    cabuk kasmak istiyorsanız rod of ages kasarsınız lvl atladıkca hp ve mana dolumu sağlar size.
    item combinasyonu demişsin.
    Mesela warmong armor kasarsın yaklaşık 1k hp verir, sonrasında atma impelar kasarsın canının % bilmem kacı kadar demage ekler bu item. bu sayede hem hp hemde cana sahip olabilirsin. sadece bilmeyenler için veya dışardan bakan biri için ancak söylenebilecek sözler...

toplamda 1300-1500 oyun attım lolde. muhtemelen senden daha tecrübeliyimdir... her iki oyunuda oynadım yani.

peki öyleyse itemin etkisi yok nasıl dersin.

• Sorunun yeri yanlış. Biz LoL'cuyuz, LoL'u savunacağız tabii. Ben DoTA 2 çok az oynadım ve alışamadım, biraz daha feedleyince aşırı laf yedim (ulan daha yeniyiz oyunda) ve daha da girmedim.

LoL'u 2 senedir oynuyorum, hala da devam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide dota

bide şu var dota2 de oyun daha taktiksel. dümdüz oynayamıyosun. yada heroların skilleri birbiriyle alakalı. hero skillerinden farklı oalrak min 2-3 skill geliyo itemlardan. böyle 5-6 skille oynuyosun bazen. pickleri mantıklı yapmak lazım her levelda. mesela faceless alınca drow almak zorunda gibisin dota2 de lol de yok bunlar

-.- fiddle stick kennen, gibi uzun sürede alan hasarı veren bir heroya hour of glass kasılır. item 2 saniye donup kalmanızı sağlar. skill gibi kullanılıyor yani.
    rakibin o anki canının % sini götüren demage atan item var. rakibe 3saniye %50 slow veren item var.
    %50 atak speed veren item var. İtem alırken altında aktif özelliğini okuman lazım. bütün item lar pasif değil...
    cabuk kasmak istiyorsanız rod of ages kasarsınız lvl atladıkca hp ve mana dolumu sağlar size.
    Mesela warmong armor kasarsın yaklaşık 1k hp verir, sonrasında atma impelar kasarsın canının % bilmem kacı kadar demage ekler bu item. bu sayede hem hp hemde cana sahip olabilirsin. sadece bilmeyenler için veya dışardan bakan biri için ancak söylenebilecek sözler...

toplamda 1300-1500 oyun attım lolde. muhtemelen senden daha tecrübeliyimdir... her iki oyunuda oynadım yani.

itemın etkisi yok değil ama dotayla kıyaslanamaz. bunada kimse karşı çıkmaz sanırım

ayrıca @W; bilemiyorum belki sana öyle denk gelmiştir, benim ilk oyunlarım 1/12 falandı baya kimsede sorun yapmamıştı. Tabi bunda europe servera girmeminde etkisi oalbilir:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide dota

yok çünkü

• Direk Dota 2 diyenlerin coğu muhtamelen ranked gameler sövdüğümüz yada hala 30 olamamıs tiplerdir diye düsünüyorum:)yani oyunu tam oynamamıs ve benimsememis tiplerdir:)Yada gunde 1 oyun atan,bununla beraber daha baska çok oyunlar oynuyan.Yani lol hakkında yorum yapma hakkı olmuyan insanlar gibi gelior(istisnalar haric)
    dota 2 oynamadm hiç,,5 yıl dota oynadım lole geçtim mutluyum huzurluyum.Dota 2 veya lol seçmen hakkında yorum yapmıyacagım dota 2 oynamadıgım için.Taraflı konusurm ozmn
  • dota oynuyorum çünkü skillshot özürlüsüyüm
    lol oynuyorum çünkü daha basit

seçin birini
  • Dota 2 diyenler cool olduğunu mu düşünüyor? Tamam Dota 2'yi seversin de LoL'ü kötülemekteki amaç nedir? Bir de Dota 2'nin iyi yönlerini saymıyorlar mı kopuyorum devam beyler Cem Yılmaz size imreniyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRiN

dota 2 oynadımda sonra geçen yıl bıraktığım lol'e döndüm. aslında dota 2 daha hoş bir ortamı felan var. istediğim heroyu alıp oynuyorum , rune felan olayları yok ama ne bileyim çokta zevk vermedi. uzaktan o kadar çok skill var ki folloş oluyorsun. ayrıca görünmezlik olayını abartmışlar arkadaş. herkes bi görünmez... oracle gibi birşeyde yok sanırım çokta incelemedim itemleri açıkcası. ward alsan nereye dikcenki zaten her yerden geliyorlar. ayrıca item alma lol'deki gibi kolay değil bence. hani eşeği bıraktım istediğim türde itemleri bulmakta çok sıkıntı çektim. illaki ezberlemek lazım ki ara butonundan alasın. yani lol daha uzun süreli oynansada istediğin heroyla oynayamamak canını sıkıyor. bunun içinde çok çalışmak gerek

dota serüvenim kısa oldu yıllar öncesinde fakat rikimaru için gem falan alıyorduk ya var oracle benzeri bir item öyle hatırlıyorum, hatta kesilince düşüyordu yerden başkası kapıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 20 Kasım 2012; 1:48:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Dota 2 diyenler cool olduğunu mu düşünüyor? Tamam Dota 2'yi seversin de LoL'ü kötülemekteki amaç nedir? Bir de Dota 2'nin iyi yönlerini saymıyorlar mı kopuyorum devam beyler Cem Yılmaz size imreniyordur.

evet çok cool olduğumuzu düşünüyoruz...

iyi kötü yönlerini yazmadan nasıl karşılaştırmamızı bekliyorsun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

tabikide dota

Dediklerinin hepsi bu oyunun en iyi yanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

quote:

Dota 2 diyenler cool olduğunu mu düşünüyor? Tamam Dota 2'yi seversin de LoL'ü kötülemekteki amaç nedir? Bir de Dota 2'nin iyi yönlerini saymıyorlar mı kopuyorum devam beyler Cem Yılmaz size imreniyordur.

Dota 2 communitysinin nasıl olduğunu siz düşünün artık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

3. denemenin sonunda nasıl tartışılır öğrenmişsin aferin
  • quote:

quote:

Konu da Dota 2 fanatiklerinin birçoğu (belki de hiçbiri) Dota 2'nin kötü yanlarından bahsetmemiş ve bana gelmiş iyi kötü yönlerini yazmadan nasıl karşılaştırabiliriz diyorsun. Ne kadar ironi di mi?

• 2 oyunuda yeterınce oynadıgımı dusunerek soyle bır sey dıyecem goruyoruz ki bu ıyılık kotuluk kavramı kısıden kısıye degısıyor, bırakında buna community karar versın dememiz lazım communitynin kararı ise ortada aslında dunya sampıyonalarından tutunda tum turnuvalardakı izleyici sayıları ve 2 oyunuda oynayan oyuncu kitlesini dusunun. Hangısı oldugunu soylemeyecegım zaten bu dedıklerımı takıp edenler cevabı kolayca bulacaktır. Elbetteki kişisel zevkler herkesin kendi seçimidir ama görünen köy klavuz istemez misali ne kadar bi tarafımızı yırtsakta gerçekleri değiştiremeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 20 Kasım 2012; 18:38:22 >
  • her hafta bu kadar ilgilenilenilen, bu kadar düzeltme yapılan, her hafta bir yenilik eklenen online oyun varsa söyleyin. Mesela haftalık turnuvalar düzenliyorlar artık. item sistemi düzenleniyor. hero ların yüksek görülen ve ya düşük kalan demage leri düzenleniyor.gerçekden lol kadar bakılan bir oyun varsa söyleyin. hayır söyleyin onu oynıyalım
    Teemo oyunu bıraktırma sebebidir... hala nerflemiyorlar lanet şeyi. gerçi dota da da mayıncı goblin vardı hayvan gibi stun atıyordu...
    neyse 2sinden biri güzel demeyeceğim ama tutup da lol ü kötülemeyin. bu kadar uğraşılan oyun yok . varmı dota şampiyonuna 1 000 000 € veren ? Yok. Olimpiyatlara
    E-spor olarak girmeyi hedefleyen başka birisi var mı? yok. dota 2 güzel tabi kötü demiyorum cok oynamadığım için bilemiyeceğim. ama burda tutup lol kötüdür diyenlere biraz cevap niteliğinde olsun. yok 1500 oyun attım vs. e attıysan zaten sevip oynamışsındır. 1500 oyun tanesi ortalama yarım saat... sevmesen çekilir mi ? ...

• Lol başlığı altında böyle bir soru sorulur mu ya. Hangi akla mantığa dayanarak soruyorsun. Gülünç.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.