Şimdi Ara

Dota 2 Kasıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

quote:

Tobb Ekonomi ve Teknoloji Üniv

Aa ben de Bilkent'te okuyorum tesadüfe bak

sınıf? eğer bide yaşıtsan aynı dersane falan çıkacağız böyle giderse :D

1. sınıfım hazırlığı atladım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tobb Ekonomi ve Teknoloji Üniv

Aa ben de Bilkent'te okuyorum tesadüfe bak

sınıf? eğer bide yaşıtsan aynı dersane falan çıkacağız böyle giderse :D

1. sınıfım hazırlığı atladım

haa ben 3. sınıfı bitiyorum 3.2 deyim. Bilkent tutuyordu ortamı sebebiyle gitmemiştim

• Xp kullaniyorum. Gorev yoneticisinden calisan islemlere gel dotaya sag tik oncelik ata var onu yüksek yaparsan düzelir hocam. Bende düzeldi en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın intel hd'yi kullanıyor olmasın? Aygıt yöneticisinden kontrol et bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

Bilgisayarın intel hd'yi kullanıyor olmasın? Aygıt yöneticisinden kontrol et bi

Büyük ihtimal inteli kullanıyor kontrol et bi

• Benim eski core 2 duo, hd4330 lu laptop da bile oyunu 30-40 saniye de açıyor fakat phenom x4 955, hd7850 pcs+ 2gb ve 8gb ramli masaüstü pc de oyunu çok geç açıyor ve oyun açıldıktan 3-5 saniye sonra ana menüde oyun ara demeden hemen önce 15-20 saniye donup sonra kendine geliyor. Sonrasında oyun içi bir kasma, donma falan olmuyor fakat dandik laptop un neden bu kadar çabuk açtığını merak ediyorum. Harddisklerden diyecem de masaüstü pc de 2TB WD green sata3 64mb harddisk var
  • Razer gamebooster ile azda olsa fps artışı sağlayabilirsin.

• Yanlis bilmiyorsam dota 2 icin ekran kartindan cok islemci etkili performansta. Macbook kullaniyorum Intel HD 4000 ile, su ana kadar tek bir kasma tek bir donma yasamadim. Hem bootcamp ile Windows hem normal OX S uzerinden oynuyorum oyunu, iki isletim sisteminde de ayni sonuc. Islemcim 3 > 3.7 ghz ram ise 8gb. Sikinti ekran kartindan olmasa gerek gerci sistemleri karsilastirmak da sacma ama Intel HD serisinin ne mal oldugu belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Yanlis bilmiyorsam dota 2 icin ekran kartindan cok islemci etkili performansta. Macbook kullaniyorum Intel HD 4000 ile, su ana kadar tek bir kasma tek bir donma yasamadim. Hem bootcamp ile Windows hem normal OX S uzerinden oynuyorum oyunu, iki isletim sisteminde de ayni sonuc. Islemcim 3 > 3.7 ghz ram ise 8gb. Sikinti ekran kartindan olmasa gerek gerci sistemleri karsilastirmak da sacma ama Intel HD serisinin ne mal oldugu belli.

evet doğru biliyorsun daha doğrusu tüm source motoruyla yapılan oyunlarda işlemci daha önemli ama görülüyor ki arkadaş oyunu intel hd ile açıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.