Şimdi Ara

Dota 2 Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40 GHZ
    Yüklü Bellek Ram : 8.00 GB
    64 Bit

GeForce gtx 660m/2GB GDDR5

Dota 2 Kasıyor ne yapmam gerek ?

• oyuna girerken ekran kartını aktif et...
  • Seninkin de kasıyorsa biz nabalım
  • bende de kasıyor aynı olay
    Intel Core i7-3630QM
    2.4 GHz turbo ile 3.4 GHz,
    Nvidia GeForce GT 730M 4GB,
    16 GB Ram

ekran kartı güncellemesi sıkıntı yarattı bende yaklaşık 3 aydır formatlıcam ondan güncelleme yapmıyorum oda bi hoş etti pc'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

bende de kasıyor aynı olay
    Intel Core i7-3630QM
    2.4 GHz turbo ile 3.4 GHz,
    Nvidia GeForce GT 730M 4GB,
    16 GB Ram

ekran kartı güncellemesi sıkıntı yarattı bende yaklaşık 3 aydır formatlıcam ondan güncelleme yapmıyorum oda bi hoş etti pc'yi

Aynı pc sanırım seninkiyle benimki ya Acer mi seninki de ? bizim ekran kartları çok vasat yalnız onu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 9 Kasım 2014; 21:30:56 >
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    aynen ya V3-Aspire 571G modeli ekran kartı her ağır uygulamada iyi oyunda çöp ben aynı zamanda elektrik elektronik mühendisliği okuyorum binbir ağır uygulama program kullanıyoruz ama bu denli ekran kartının yorulduğunu görmedim. Bunu muhtemelen anneme vereceğim msi bakıyorum şu ara
  • aynı durum 5-6 gündür bendede var format atmama rağmen geçmedi farklı bişey var ama çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİNECRAFT 8 KASIYOR.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen ya V3-Aspire 571G modeli ekran kartı her ağır uygulamada iyi oyunda çöp ben aynı zamanda elektrik elektronik mühendisliği okuyorum binbir ağır uygulama program kullanıyoruz ama bu denli ekran kartının yorulduğunu görmedim. Bunu muhtemelen anneme vereceğim msi bakıyorum şu ara

Aynı model aynen ya ne biliyim işlemci ram baya yüksek olunca dedim bu bilgisayar alınır sipariş ettikten sonra ekran kartının karşılaştırmalarına felan baktım baya kötü,bende msi bakıyorum şuan. yada asus,victor bu 3 ü arasından birini seçicem.Dota 2 de weather effect açtığım an bir yoğunlaşma oluyo,svp den video render ederken önizlemede ki bölümde bile kasıyor adam akıllı edit yapamıyorum.
    bide pc eriyo benim 100 derecelere geliyor oyunda altındaki fan bile yetişmiyo klima bağlıcam artık o derece SSD alıcaktım vazgeçtim direk pc alacağım birikmişim var olmadı drodoyuda koyarım .p
  • quote:

bide pc eriyo benim 100 derecelere geliyor oyunda altındaki fan bile yetişmiyo klima bağlıcam artık o derece SSD alıcaktım vazgeçtim direk pc alacağım birikmişim var olmadı drodoyuda koyarım .p

Aynen soğutucu çok ısınmaktan bozuldu zaten benim muhahaha,soğutucu diyorum bak bilgisyarı soğutucuyu ısıttı soğutucu bozuldu ya SSD ne için oyunlarda bir +sı var mı ki ?

• quote:

msi cihazlara o kadar yüksek meblağ ödemek istemiyorsan victor veya monster bakabilirsin, kardeşime victor aldık epey memnun, 240 gb ssd ile fıstık gibi makine oluyor.
  • kışın fan tüm odayı ısıtıyor :D

victoru bilmiyordum bi bakayım araştırayım dediklerini madem monsterlarda arkadaşlarda var ısınıyor onlarda
  • quote:

kışın fan tüm odayı ısıtıyor :D

victoru bilmiyordum bi bakayım araştırayım dediklerini madem monsterlarda arkadaşlarda var ısınıyor onlarda

Isınmayan cihaz yok sanırım da adam gibi soğutucu olması lazım laptoplarda masaüstü almadığına pişman ediyolar insanları.
    en azından 100 dereceleri görmez ya neyse dur bakalım biraz araştırayım sana da söylerim alacağım aleti
  • quote:

kışın fan tüm odayı ısıtıyor :D

ısınma probleminin bir çözümü yok, belirli derecelere kadar kabul edilebilir sayılıyor.
    msi cihazlarda 3.000+ üzeri fiyatlar var. istediğin gibi soğutma konusunda iyi cihazlar arıyorsan 4.000+ hatta 5.000 civarına yaklaşman gerek.
  • quote:

vaay bölümdaşmışız hangi üniv.
  • FPS kaç oyunda
  • Ullr kullanıcısına yanıt
    Tobb Ekonomi ve Teknoloji Üniv
  • quote:

Aa ben de Bilkent'te okuyorum tesadüfe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

quote:

Aa ben de Bilkent'te okuyorum tesadüfe bak

sınıf? eğer bide yaşıtsan aynı dersane falan çıkacağız böyle giderse :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.