Başliktada belirttigim gibi 9 şansli arkadaşa dota 2 invite i hediye edecegim. Neden istediginizi belirtin yeter...
Bırakınız bu işleri,steam artık kiloyla dağıtıyor onları.Bana bile 13 tane geldi dün,almayan kalmadı dota 2 key.
quote:Orijinalden alıntı: Lokumcuuuu Bırakınız bu işleri,steam artık kiloyla dağıtıyor onları.Bana bile 13 tane geldi dün,almayan kalmadı dota 2 key. yav he he
quote:Orijinalden alıntı: dostteamquote:Orijinalden alıntı: Lokumcuuuu Bırakınız bu işleri,steam artık kiloyla dağıtıyor onları.Bana bile 13 tane geldi dün,almayan kalmadı dota 2 key. yav he heAlıntıları Göster Çok merak ediyorum oyunun lol oynayan biri olarak bekliyorum keyi.
quote:Orijinalden alıntı: [__Zahid__]Ben cok şansliyim ozaman 30+ key var elimdePm bekliyorum arkadaşlar bende loldan dotaya geçis yapmak istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: adil kullanim kotasiPm bekliyorum arkadaşlar bende loldan dotaya geçis yapmak istiyorumAlıntıları Göster Merak edenler boşuna heveslenmesin, aynı tas aynı hamam.
quote:Orijinalden alıntı: -Rusher-ben ne dota ne lol bilirim atsaniz denerim :)hele_gamma burakahmet19 steam ıdlarım bunlar banada yollayın beyler
quote:Orijinalden alıntı: burakahmet19hele_gamma burakahmet19 steam ıdlarım bunlar banada yollayın beylerAlıntıları Göster steam id:halil4442 elinde olan varsa atabilirmi?
quote:Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRASsteam id:halil4442 elinde olan varsa atabilirmi?Alıntıları Göster Elinde Fazladan Key'i Olan Varsa 3 Adet Alabilirmiyim Çok Acil
quote:Orijinalden alıntı: ParadoxLElinde Fazladan Key'i Olan Varsa 3 Adet Alabilirmiyim Çok AcilAlıntıları Göster Ben LOL'cüyüm hiç ısınamadım DOTA 2 'ye
quote:Orijinalden alıntı: cokkisasurelik Başliktada belirttigim gibi 9 şansli arkadaşa dota 2 invite i hediye edecegim. Neden istediginizi belirtin yeter... şu alfa beta işi ne oldu ya
quote:Orijinalden alıntı: NowWeDiequote:Orijinalden alıntı: cokkisasurelik Başliktada belirttigim gibi 9 şansli arkadaşa dota 2 invite i hediye edecegim. Neden istediginizi belirtin yeter... şu alfa beta işi ne oldu yafazla olan varsa gönderebilirmi?
quote:Orijinalden alıntı: Utku_20 Ben LOL'cüyüm hiç ısınamadım DOTA 2 'ye LOL kolay oyundur, rahat ve hızlı alışırsın.DOTA1/2 zor oyundur. gerek jungle gerek deny sistemi ile.
quote:Orijinalden alıntı: Utku_20Ben LOL'cüyüm hiç ısınamadım DOTA 2 'ye Alıntıları Göster birde oyun 29dolar bu key bolluğu nerden geliyor bana niye gelmiyor?
quote:Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRASbirde oyun 29dolar bu key bolluğu nerden geliyor bana niye gelmiyor?Alıntıları Göster isteyen varsa bana da pm atabilir