Şimdi Ara

dota 2 kovalama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz oyunu öğrenmeye çalışıyorum blink i olan karakterleri deniyorum şu aralar hızlı alıp çıkmak için (severik). rikimaru ile oynadım iyide oynadım ancak bana hiç bir şey kazandıracağına inanmıyorum neden çünkü 6 lvl den sonra sınırsız görünmezlik var. bu bana lane de nasıl durulması gerektiği vb. şeyleri öğretmez. bende phantom assasin ve anti-mage bir de queen of pain (kişisel favorim) e odaklandım. sorunum ise adamlar hep benden low hp ile kaçmayı başarabiliyor. ağır nuke hasarı olduğundan queen of pain de sıkıntı fazla olmuyor ama diğer ikisi çok sıkıntılı. e boş killeri kaçırınca moralim bozuluyor siz napıyorsunuz veya nasıl bir strateji izliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Claverius

arkadaşlar biliyorsunuz oyunu öğrenmeye çalışıyorum blink i olan karakterleri deniyorum şu aralar hızlı alıp çıkmak için (severik). rikimaru ile oynadım iyide oynadım ancak bana hiç bir şey kazandıracağına inanmıyorum neden çünkü 6 lvl den sonra sınırsız görünmezlik var. bu bana lane de nasıl durulması gerektiği vb. şeyleri öğretmez. bende phantom assasin ve anti-mage bir de queen of pain (kişisel favorim) e odaklandım. sorunum ise adamlar hep benden low hp ile kaçmayı başarabiliyor. ağır nuke hasarı olduğundan queen of pain de sıkıntı fazla olmuyor ama diğer ikisi çok sıkıntılı. e boş killeri kaçırınca moralim bozuluyor siz napıyorsunuz veya nasıl bir strateji izliyorsunuz?

Diğer ikisi farm yapman gereken herolar ikiside hard carry.PA ve AM ile farm yapman gerekiyor.Farm yaptıktan sonra zaten adamlar senden kaçamazlar.

• Farmda mesela kac dakikada ne kadar yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kill alamamak sorun değil, adamları base'e gitmesini sağlamakta çok iyi.
    "ne kadar lane'de durmalıyım" diye bir şey yok, oyuna bağlı olarak değişiyor o.
  • am nin blinkini bütün buildi bitirene kadar jungle da gezmek için kullanacaksın. sırf bunun için erkenden travel bile çıkmıştım çok iyi oluyor kendi jungleın, karşı jungleın yarısı, gerideyse lane pushladıktan sonra tp ile kendi jungleına geri dönüyorsun. sonra anti mage in niye kazanma oranı düşük hep sizin yüzünüzden işte.
    jungle dan çıkmama derken bazısı yanlış anlıyor elbette tf lere katılacaksın ama en geride bekleyip kill alıp aradan çıkacaksın biraz am yi oynamayı biliyorsan o ulti 2 kişiyi alır rahat düzgün atarsan amacın ölmemek ama. sonuç olarak teamfightları kaybedeceksiniz üst üste kuleler düşecek herkes umut kalmadığını düşünürken çıkacaksın full buildle chat e "magic sux", "magic shall not prevail" yazıp oyunu taşıyacaksın.
  • Am ultisiyle rampage alanda var traxa atıp niye vurmuyo bu diyen var. Takmamak lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal anti mage e önerilen itemlardan kasıyorsun ama asıl pro buildinde blink dagger force staff ve dagon kasılır,dagonla kill kaçırmazsın blink dagger+kendi blinki var kovalamada çok iyi force staff silence yediğinde kaçmak için çok rahat kill alır çıkarsın böyle.
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    trollere özendin galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

büyük ihtimal anti mage e önerilen itemlardan kasıyorsun ama asıl pro buildinde blink dagger force staff ve dagon kasılır,dagonla kill kaçırmazsın blink dagger+kendi blinki var kovalamada çok iyi force staff silence yediğinde kaçmak için çok rahat kill alır çıkarsın böyle.

katılıyorum
  • quote:

büyük ihtimal anti mage e önerilen itemlardan kasıyorsun ama asıl pro buildinde blink dagger force staff ve dagon kasılır,dagonla kill kaçırmazsın blink dagger+kendi blinki var kovalamada çok iyi force staff silence yediğinde kaçmak için çok rahat kill alır çıkarsın böyle.

COME ON AND SLAM, AND WELCOME TO THE JAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

COME ON AND SLAM, AND WELCOME TO THE JAM

dota 2 kovalama sorunsalı

• Kardeş kill kovalamak kadar sacma bişi yok ... Kovalama noobların işi bırak kaçsın adam sen bol bol tower ve rax almaya çalış.. Oyunun amacının hala kill oldugunu sananlar var onlara takılma önemli olan tower ve rax ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.