Şimdi Ara

Dota 2 leş ırklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin başına gelmiştir. Dotada genelde trollük,feedleme,afk kalma gibi şeyleri yapan ırklar belli sizce en leşi hangisi.bence ruslar bu konuda çok başarılı sıfır iletişim adamlar kesinlikle ingilizce konuşmuyor.Yapma diyosun rusça yazılar yine gerçekten bıktırdılar . Bence Sıralama Rusya,Polonya,Türkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theloneride -- 22 Kasım 2015; 0:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizden alası var mı bu konuda

• Gerçekten oyunda rus polak türk görmekten nefret ediyorum

• Theloneride kullanıcısına yanıt
    Oynama o zaman?
  • eger bir oyun bir irka les dedirtiyorsa oynama kardesim.Bende oyle bisi olursa takmiyorum en iyi sekilde oynamaya calisiyorum.Bir oyun yuzunden de kimseye gerizeli mal gercek anlamda les irk demem sanada tavsiye etmem.
  • Aaa beyler size hic jajaja ci fransiz denk gelmemis :D gecen hetrif dus almaya gidiyorum deyip bam diye cikti oyndan

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    Doğru Söylüyorsun hocam bazen gerçekten aşırı sinirleniyorum.Elimden Geleni yapıyorum her oyun ama birisinin kasten oyunu mahvetmesi kötü bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Aaa beyler size hic jajaja ci fransiz denk gelmemis :D gecen hetrif dus almaya gidiyorum deyip bam diye cikti oyndan

jajaja ispanyolların
  • Polonyalılar ne alaka ben en nefret gıcık olduğum ezilince çıkanlar çocukluktan veletlikten başka bi şey değil

• en kotu rus en iyi turk iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.