Şimdi Ara

Dota 2 - LoL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lol gibi çöp bir oyunla karşılaştırmayalım lütfen dotayı
  • dota yı merak ediyorsan sana sadece şunu söylicem ilk 200 saatin ağır noob ondan sonraki 1000 saatin sadece noob. işte kilit olan o 1000 saati geçtikten sonra hala 2500 mmrdaysan hemen delete dota yapıp lol e geçebilirsin.bide kafanı çok ağrıtır dota ağırdır zordur tamamen öğrenilmesi imkansızolan bi oyundur.ağır dotacıyımdır ama gerçek bu.
  • İkisini de dene lolü seç
  • Ikisinide oyna kafana göre zaten bir oyunun üzerenine çok yoğunlaşırsan dünyanın en iyi oyunu bile olsa ( bkz. Half-life 2 ) canın sıkılır.

Kararı kendin ver ama ikisinide oyna ikiside kaliteli yapımlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen çok ilginç konuşuyorlar birşey de anlamıyorum. 3pre geldi bugün oyunuma sadece hero isimlerini anladım onun dışında kelimeler çok anlamsız yani lajkjges filan diye kelime mi olur /salladım kelimeyi/
  • https://www.youtube.com/watch?v=TOZCInXfWQo
    ilk önce şu videoyu izle lole ben 70€ falan harcamışımdır sezon 3 ten beri oynadım o oyunu son 2 aydır dota oynamaya başladım keşke o parayı dotaya harcasaymışım diyorum neden mi ? ocak ayında 1+1 rune page ve rune indirimi vardı ve almak istediğim birtane skin vardı ticketa mesaj attım dedim ki 13k ip var bunların hepsiyle rune alcam rp lerimin hepsinede rune page alcam şu skini bana hediye edermisiniz bende tüm eksiklerimi tamamlayabiliyim diye adamlar sana beleş skin veremeyiz diye ingilizce mesaj attılar. lolun şuanda ddos problemi var daha öncede hayvan gibi script kullananlar vardı şahsi fikrimce dotanın beğendiğim yanı dotanın çömert olması tüm herolar açık skinleri 2 tl gibi lole göre bedava diyebileceğim şekilde alabiliyorum hatta oyun bana kendiliğinden full set düşürüyor onu bunu geçtim report ettiğin adamlar cezasını alıyor lolde ap dotada int herosunun oyun sonunda en fazla 1.5k falan canı olur lolde adam rylia rod of age alıyor canı 4k üstüne mr armor itemleri kesmek için kendini yırtıyorsun dotada böyle değil. kısadan hisse dotada kimse script vs açamaz dotada her bug en yakın zamanda fixlenir lolde bug olur kimse sallamaz. firewall hatası olmaz oyundan pat diye dc yemezsin 4vs5 dotada kazanma şansın var lolde yoktur dotada dc yersin oyun iptal olur serversalsa eğer sorun sendeyse adamlar seni 5 dakika bekler. bu arada ingilizcen varsa konuyu incelemeni isterim
    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/376i2b/now_that_wich_hunting_is_allowed_for_a_week_we/
    edit: oyunun grafiklerine vs girmeyeceğim dota kat kat üstün ilginç ince detaylar var iki rival kahraman birbirini öldürürken aralarında diyalog geçiyor biri birşey yaparken ona laf sokuyor. loldeki /taunt gibi değil malesef onu geçtim dotada chrome skin saçmalığı varken dotada istediğin set parçalarını birleştirebilirsin bazılarının renklerini bile değiştirebilirsin tekrardan 500+ RP istemezler senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 25 Mayıs 2015; 13:53:53 >

• Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    dota oynadiktan sonra lolden zevk alan arkadas hic hatirlamiyorum 1-2 tane istisna cikiyor tabikide senin gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

dota oynadiktan sonra lolden zevk alan arkadas hic hatirlamiyorum 1-2 tane istisna cikiyor tabikide senin gibi

Trolluyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

Trolluyorum hocam

olm başarmışsın işte daha ne istiyosun
  • Bence Dota2 her yönüyle LoL'den daha stratejik bir oyun. Ayrıca Dota2 karışık olduğu(özellikle teamfightlar) ve LoL'e göre daha stratejisi zor olduğu için küçük çocukların(10-16 yaş arası) tercih etmediği oyun. Buyüzden yaş ortalaması LoL'e göre daha yüksek. Son olarak sana tavsiyem, kesinlikle Dota2 ye başla. Çok daha keyif alacağını garanti ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota2 de ki teamfightlar yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.