Şimdi Ara

DOTA 2 LOUNGE KULLANIMI -1- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
31.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler na'vi rox maçını kim alır yüklü item basıcam tüyolarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.00

beyler na'vi rox maçını kim alır yüklü item basıcam tüyolarınızı bekliyorum

Na Vi alır bence naviye bastım bende
  • vp vs alliance maçına tüyo verinde oynuyalım
  • Alliance alır o maçı oyna rahat rahat
  • fnatic alliance , liquid eg maçları nolur beyler yüklü giricem (iyice maçkolik forumu gibi oldu bura )
  • VP - Alliance maçında ölüp ölüp dirildim. 4 rare yatırmıştım allianceye, çok iyi maçtı

quote:

Orijinalden alıntı: Eufrazine

fnatic alliance , liquid eg maçları nolur beyler yüklü giricem (iyice maçkolik forumu gibi oldu bura )

Alliance alır, Liquid EG maçı belli olmuyor bi liquid yeniyor bi EG yeniyor ama ben EG ye yatırıcam itemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 28 Nisan 2013; 3:42:51 >
  • Bu virgüllü oranlar nası hesaplanıyor arkadaşlar ? Örneğin 1 e 0.8 veren bir takıma oynarsak item kazanıyor muyuz?1 e 0.5 veren oynadım item vermedi.Neye göre devrediyor?
  • liquid e bir rare yaitridm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Bu virgüllü oranlar nası hesaplanıyor arkadaşlar ? Örneğin 1 e 0.8 veren bir takıma oynarsak item kazanıyor muyuz?1 e 0.5 veren oynadım item vermedi.Neye göre devrediyor?

sanırım 0.5 den sonrası item veriyor 0.6,0.7,0.8 diye biliyorum
  • abi steam den eklede maçları söyle 4 rare kaybettim na vi yüzünden
  • Her gün düzenli maç tüyoları veririm arkadşalar.
  • abi yavaş yavaş takımlara alışıyorumda bi maç geliyo 4 rare kaybediyosun moral bozuluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

abi yavaş yavaş takımlara alışıyorumda bi maç geliyo 4 rare kaybediyosun moral bozuluyo

Alışırsın. Sen ekle beni oynamadan önce haber et yardımcı olayım. Intibah
  • abi liquid allince maçı ne olur
  • alliance liquid maçı nolur arkadaşlar
  • abi liquid büyük morelle geliyor ama allince de pick te ustalar, ben oynamayacam
  • 4 common bastim liquide az önceki maçtan 3 tane gelmişti zaten basicak rare yok :D

bu dota-iddia olayi güzel oldu maçları izlerken bi heyecan fln oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 28 Nisan 2013; 22:19:15 >
  • witch doctor icin rare mask geldi 1 tane de alliance common atiyim amac bos gecmemek
  • abi liquid fnatic maçı ne olur.arkadaşlar bide elimde rare ler bitti birkaç uncommon yada common vererek sizden rare alabilemmi yada kazanınca yanında küçük bir hediye ile verebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

abi liquid fnatic maçı ne olur.arkadaşlar bide elimde rare ler bitti birkaç uncommon yada common vererek sizden rare alabilemmi yada kazanınca yanında küçük bir hediye ile verebilirim .

Bu kadar fazla rare basmayın.

Size tavsiyem common oynayın baya bi arttırın commonlarınızı sonrada kırın uncommon çıksın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.