Şimdi Ara

DOTA 2 LOUNGE KULLANIMI -1- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
31.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaipi kazanabilir bu arada da item yatiramiyoruz hata veiryor
  • Garanti vermiyorum unutmayın :D
  • kaipi cok kötüydü mouz 2 0 aldı ve 1 rare kazandım
  • adam işi biliyor güvenin, fnatic maçında iki takımda çok iyi ben fnatic taraftarıyım ,arkadaşlar birde oranı yüksek olan güçlü değil ,bir psikolojik baskı oluyor ,fnatic e yatırıp 2.5 kat attırabilirsiniz rare lerinizi intibah ın dediği gibi sürpriz bir maç olacak
  • Bu Liquid'in stabil bir performansı yok arkadaş 4 rare gitti gibi görünüyor.Bıkmadılar Naix,Storm picklemekten.
  • gyronun divinesi işleri değiştirdi fnatic alıcak gibi gözüküyo
  • mükemmel bi maçtı rubick cok güzel hareketler yaptı

yarın da Na vi vs EG ve dignitas vs Alliance maçları var bakalım kimler kazanıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 6 Mayıs 2013; 23:39:24 >
  • maçın sonucunu rubickin magnusun ultisini çalması belirledi mvp rubick
  • bnavi ve alliance versek oranlara bak ya 3 e 1 git digerine ver hic degilse belki daha fazla alirsin bire daha mantikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bnavi ve alliance versek oranlara bak ya 3 e 1 git digerine ver hic degilse belki daha fazla alirsin bire daha mantikli

Senin mantığını ben ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bnavi ve alliance versek oranlara bak ya 3 e 1 git digerine ver hic degilse belki daha fazla alirsin bire daha mantikli

Senin mantığını ben ..

cok sexy buldun degil mi bebegim
  • Na Vi vs EG, EG 2 0 yendi. EG e 4 rare yatıranlar yaşadı 19 tane rare verıyor dota2lounge
  • büyük sürpriz oldu egnin yenmesi naviye 4 common yatırmıstım yazık oldu
  • mrb bnm bu siteyle bi sorunum oldu bgunki navi fanatic eu macına 4 item bastım my bets te gorunmuo anlmamdm gittiitemlerimi aldı bot ama gorunmuo iddiam digitans macınada bastım 4 iteem o gorundu ama ilk bastıklarım gorunmuyor napablirim bna bi yardımcı olursanz sewinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

mrb bnm bu siteyle bi sorunum oldu bgunki navi fanatic eu macına 4 item bastım my bets te gorunmuo anlmamdm gittiitemlerimi aldı bot ama gorunmuo iddiam digitans macınada bastım 4 iteem o gorundu ama ilk bastıklarım gorunmuyor napablirim bna bi yardımcı olursanz sewinirim..

Fake botlar var bildiğim kadarıyla Steam gruplarından uyarmışlardı sitenin kodu ile botun verdiği kodu karşılaştırdın mı?

Eğer kodda bir sorun yok ise

http://steamcommunity.com/groups/dota2lounge/discussions/6/

buraya maç,item,bot bilgileri gibi bilgiler ile birlikte konu aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

quote:

mrb bnm bu siteyle bi sorunum oldu bgunki navi fanatic eu macına 4 item bastım my bets te gorunmuo anlmamdm gittiitemlerimi aldı bot ama gorunmuo iddiam digitans macınada bastım 4 iteem o gorundu ama ilk bastıklarım gorunmuyor napablirim bna bi yardımcı olursanz sewinirim..

Fake botlar var bildiğim kadarıyla Steam gruplarından uyarmışlardı sitenin kodu ile botun verdiği kodu karşılaştırdın mı?

Eğer kodda bir sorun yok ise

http://steamcommunity.com/groups/dota2lounge/discussions/6/

buraya maç,item,bot bilgileri gibi bilgiler ile birlikte konu aç.

ypma ya fake botlarmı war walla hic haberim yoktu bundan karsılastırmadım keklendikmi yani simdide bnm anlmamdm site uzerinden adamlar nasıl fake bot koyuyo?

• Steam Community suan kapalı ama trade geçmişinden trade yapıtığın botu bul,

http://steamcommunity.com/groups/dota2lounge/discussions/0/828935672830522425/

Bu listedeki fake botlar ile karşılaştır.Eğer burada yoksa yukarıda dediğim gibi botun,maçın,profilinin linkleri ile kayıp item konusu aç.
  • quote:

Çalınmış olma ihtimali muhtemel. Bot trade kodu falan yolladıysa steam forumda konu aç.
  • bugünkü maçlarda qpandas da fnatic.eu da alır. ikisinin de oranları sağlam. fanboylar basmış dignitasa basmış naviye.
    fnaticten 4 qpandastan 6 rare kazanmayı bekliyorum hadi singsing hadi n0tail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

bugünkü maçlarda qpandas da fnatic.eu da alır. ikisinin de oranları sağlam. fanboylar basmış dignitasa basmış naviye.
    fnaticten 4 qpandastan 6 rare kazanmayı bekliyorum hadi singsing hadi n0tail.

Navi nin verecegini dusunmuyorum eg iyi carpti onlari, kendilerine geldiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.