Şimdi Ara

dota 2 maç kazanmanın 1. kuralı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onu ayarlıyabiliyorsun sanırım , abi hiç botlarla oynamadım. :)

ek :http://steamcommunity.com/profiles/76561198066754242 steam id ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 2 Şubat 2013; 22:24:35 >
  • Türklere tercih ederim.
  • az önce takıma 1 tane rus geldi trax aldı ben gidip 2 kere rosh kestim ezik noob geldi 2 sinde de aegis aldı kaybettik
  • Ne Rus'u ya Takımda türk olmıcak.Ne güzel ilk maçı kazandım 2.ye girdim ve takımda ne göriyim adam nickini ananın... yapmış ve saçma saçma oynuyor ve millete sövüyor.Gidip saçma sapan haraketler küfürler felan ciddiyim 1 tane oyundan anlamyan bir türkle aynı takımda olucağıma 4 tanr usla aynı takımda olmayı yeğlerim.
  • Tamam Türklerden de çok kötü oynayanlar var, ama asla Türk ile Rus kıyaslanamaz, rus her şekilde daha salakça oynar,feedler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

Tamam Türklerden de çok kötü oynayanlar var, ama asla Türk ile Rus kıyaslanamaz, rus her şekilde daha salakça oynar,feedler

+1
    Bugüne kadar gördüğüm her Türk ezilse bile kazanmak için elinden geleni yapıyor.Noob olsun veya yeteneksiz olsun ama takım oynunu bırakıp 30dk sağda solda farm yapmıyor.Ama Ruslar öyle mi?Adam oyuna bi giriyor üstelik carry alıyor 30dk hiç Team Fightlara gelmeden farm yapıyor ve üzerinde hiç kayda değecek item olmuyor.Feedlemelerine bişey demiyorum ama bütün takım kazanmak için kendini yorarken bu adamların rahatlıklarına uyuz oluyorum.
  • Hic bir irk turkler kadar noob degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirplar da efsane low :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 935 Win - 51 lvl ve 2348 saat dota 2 geçmişim var. 5000 saat civarı da dota 1 geçmişim vardır. Toplamda 10 yıldır dota oynuyorum ama dereceli eşleştirme de random gelen team üyeleri yüzünden seri yapıp oyun kazanamıyorum. Bir ara delirdim 8 oyun ard arda naix çekip seri win yaptım sonra baktım amaç zevk almaktan çıkmış puan kasmaya başlamış dedim yok eskiye dön random. Bu seferde tabi seri lose
  • Kazanmanın 1. kuralı mümkünse anlaşabileceğin tanıdık kişilerle oyuna girmek bence.önceden stratejini planlar ona göre oynarsın.Sonuçta takım oyunu bu.Solo olarak yapabileceğin katkı sınırlı iken takım olarak etkin katlanarak artıyor...
  • Karşı takımın ancientını yıkmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.