Şimdi Ara

dota 2 maç kazanmanın 1. kuralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takımda rus olmacak hepsinin alkolden beyni sulanmış bi bitmediler ya

• Aynen kardeşim Rusya'yı seçmememize rağmen rus dolu.
  • Australia sunucusunda bile rus denk geldi bana ya sen ne diyosun
  • her rus kötü oynuyo diye bir kural yok tamam çoğu kötü oynuyor olabilir ama 3 rus 1 ben 1 yabancı oyun aldığımızı bilirim yani karşıda 1 rus vardı sadece
  • Very highdaki ruslardan şikayetim yok şahsen. Ruslara laf atıcanıza azcık kendinizi geliştirin iyi oyuncular gelecektir.
  • gelişmekte kolaydı 110 maçla 7. seviyedeyim 1 maç ortalama 40 dakika alıyo.pc başından kalkmamak lazım senin dediğini yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

gelişmekte kolaydı 110 maçla 7. seviyedeyim 1 maç ortalama 40 dakika alıyo.pc başından kalkmamak lazım senin dediğini yapmak için.

o zaman şikayet etmicen :) ve ayrıca very highda oynamak demek levelın yüksek olması demek değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

Very highdaki ruslardan şikayetim yok şahsen. Ruslara laf atıcanıza azcık kendinizi geliştirin iyi oyuncular gelecektir.

Very high icin ne gerekiyor %52 win rste falan mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win rate mi kasabiliyoruz ruslardan sanki
  • 500 e yakın maç yaptım 24 levelim %48 sanırım win rate im attığım her oyun çok güzel geçiyor şahsen saçma oynayanlara denk gelmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

Very highdaki ruslardan şikayetim yok şahsen. Ruslara laf atıcanıza azcık kendinizi geliştirin iyi oyuncular gelecektir.

Very high icin ne gerekiyor %52 win rste falan mi?

Win rate ile alakası yok. Oyun içindeki performansına göre support hero varsa supporta göre carry isen carrye göre gayet adil bir rank sistemi var. Oynayışınız geliştiğinde oyun kaybetseniz bile %45 win rateniz olsa bile very highda oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

gelişmekte kolaydı 110 maçla 7. seviyedeyim 1 maç ortalama 40 dakika alıyo.pc başından kalkmamak lazım senin dediğini yapmak için.

Gelişmek derken oyunculuğunuzdan bahsettim. Ben 20. oyunumdan sonra very highda oynamaya başlamışım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

500 e yakın maç yaptım 24 levelim %48 sanırım win rate im attığım her oyun çok güzel geçiyor şahsen saçma oynayanlara denk gelmiyorum

yüzde 48 win ratein var ve saçma oyunlara denk gelmiyosun öyle mi? Benim yüzde 54 win rateim var oynadığım her 3 oyunun en az 1 i saçmalıktan öte olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

500 e yakın maç yaptım 24 levelim %48 sanırım win rate im attığım her oyun çok güzel geçiyor şahsen saçma oynayanlara denk gelmiyorum

yüzde 48 win ratein var ve saçma oyunlara denk gelmiyosun öyle mi? Benim yüzde 54 win rateim var oynadığım her 3 oyunun en az 1 i saçmalıktan öte olmuyor.

son zamanlarda fazla oyun atamıyorum sınavlar yüzünden ama attığın 2-3 oyunda zevkli geçiyor
  • takım yapalım karşıya rus geldimi tamamdır ekleyin steam sc2caner
  • En az 3 kisi olursak giriyorum oyunlara, eger yanimiza gelen adam biraz olsun biliosa counda aliyoruz oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rusla falan alakası yok.sanki türk veya amerikalılar cok iyi.her zaman derim public game atıyorsan söz söylemeye hakkın yok.parti yap gir oyuna.illa 4 kisi olmasına gerek yok.al 2 arkadas 3 kisi rahatca oynarsınız.yoksa böyle eziyet cekersiniz iste.o begenmediginiz rusların cogu parti ile oyuna giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Australia sunucusunda bile rus denk geldi bana ya sen ne diyosun

Aynen abi , onlar her yerde adamlar alkolden server aratırken bile nereye tıkladıklarını bilmiyorlar.
  • birşey soracam botlara karşı atınca neden hep yukarıda çıkıyor aşağıdan çıkmıyor tersime geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.