Şimdi Ara

DOTA 2 Mi DOTA 1 Mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
11.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle dota 1. Abi her seye kolaylik acisindan nasil bakiyorsunuz anlamiyorum. Gelen patchlerle dota öldü bitti. Bu kadar kolaylasan oyun gormedim ben. Insanlari cekicez diye oyunu kolaylastirdilarda kolaylastirdilar. Mahvettiler oyunu. Ornekleri siraliyorum simdi.

Pudge ve vange e dagger gelmesi. Yav hic dusunmuyor musun acaba niye gelmiyor onlara dagger diye. Suan pudge oynamanin ne zorlugu kaldi ? Vange in mantigi ne oldu ?

Kaldyr a aghanim 17 sn ulti. Yuh ebesinin seyi. Her seye aghanim getirelim hersey imba olsun. Bu oyununda lol den farki kalmasin.

Huskar ve clinkzin skillerinin orb olmamasi. Masallah.

Daggerin manasinin kalkmasi. Simdi slarka bile dagger aliyorsun.

Sven , timber aghanim.

Morbid mask orb degil.

Skeleton king in life stealinin range lerede yaramasi.

Bkb nin mal edilmesi. ( sunstrike falan dinlemeden geciyor )

Daha neler neler.

Yav o roshanin avantajinin dire a verilmesinin bir sebebi var. Her seyi detayli dusunulmus bir mapi sen simdi sadece bir iki ergenin sozuyle niye allak bullak ediyorsun ki.

Tum bunlari yapip asil getirmesi gereken seyleri getirmiyor. Mesela ff sistemi. Mesela adam dustugunde itemlerini alabilmek gibi.

Bunlarin hepsini dayatan dota 2.

Dota 1 mis. Ff var adam dussede dengesini sagliyorum. Zor oyun. Matchmarking ile ugrasmiyorum. Ne guzel.tamam eskiden daha iyiydi ama yapacak bir sey yok. SY nin orb oldugu zamanlar gibi olmicak dota ama napalim. Dota 2 oynamaktan iyidir.

Not: degismeler dota 1 e de geldi ama 6.81 de durdu. En azindan ilerideki degismeleri hissetmeyecem.

Demek istedigim oyunun bu kadar sacmalamasina sebep olan d2 nin kendidir. D1 e d2 nin son mapi gelmeyecegi icin rahat rahat yeni gelecek patchlere aldirmadan oynamak varken niye d2? Hala minecraft , ultima gibi oyunlari oynayan biri icin kendi oyuncu kitlesinin isteklerine sirtini donen bir oyunu niye destekleyeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4ttu -- 4 Ocak 2015; 18:09:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: b4ttu

Kesinlikle dota 1. Abi her seye kolaylik acisindan nasil bakiyorsunuz anlamiyorum. Gelen patchlerle dota öldü bitti. Bu kadar kolaylasan oyun gormedim ben. Insanlari cekicez diye oyunu kolaylastirdilarda kolaylastirdilar. Mahvettiler oyunu. Ornekleri siraliyorum simdi.

Pudge ve vange e dagger gelmesi. Yav hic dusunmuyor musun acaba niye gelmiyor onlara dagger diye. Suan pudge oynamanin ne zorlugu kaldi ? Vange in mantigi ne oldu ?

Kaldyr a aghanim 17 sn ulti. Yuh ebesinin seyi. Her seye aghanim getirelim hersey imba olsun. Bu oyununda lol den farki kalmasin.

Sven , timber aghanim.

Morbid mask orb degil.

Daha neler neler.

Yav o roshanin avantajinin dire a verilmesinin bir sebebi var. Her seyi detayli dusunulmus bir mapi sen simdi sadece bir iki ergenin sozuyle niye allak bullak ediyorsun ki.

Tum bunlari yapip asil getirmesi gereken seyleri getirmiyor. Mesela ff sistemi. Mesela adam dustugunde itemlerini alabilmek gibi.

Dota 1 mis. Ff var adam dussede dengesini sagliyorum. Zor oyun. Matchmarking ile ugrasmiyorum. Ne guzel.tamam eskiden daha iyiydi ama yapacak bir sey yok. SY nin orb oldugu zamanlar gibi olmicak dota ama napalim. Dota 2 oynamaktan iyidir.

Not: degismeler dota 1 e de geldi ama 6.81 de durdu. En azindan ilerideki degismeleri hissetmeyecem.

oyuna daha çok aghanim upgradelerinin gelmesiyle oyunun lol'e dönüşeeğini iddia eden şahıs aynı zamanda surrender sistemini önermiş, bak bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Kesinlikle dota 1. Abi her seye kolaylik acisindan nasil bakiyorsunuz anlamiyorum. Gelen patchlerle dota öldü bitti. Bu kadar kolaylasan oyun gormedim ben. Insanlari cekicez diye oyunu kolaylastirdilarda kolaylastirdilar. Mahvettiler oyunu. Ornekleri siraliyorum simdi.

Sven , timber aghanim.

Morbid mask orb degil.

Daha neler neler.

oyuna daha çok aghanim upgradelerinin gelmesiyle oyunun lol'e dönüşeeğini iddia eden şahıs aynı zamanda surrender sistemini önermiş, bak bak

Haha :D o herolara aghanim gelmemesinin nedeni var , ultileri zaten guclu. Sen onlari getirince oyunu dengesizlestirirsin. Sonra dengeyi saglamak icin diger herolarida bufflaman gerekir. Her hero bufflana bufflana giderse ,( bunlara verebilecegim ornek en guzel aghanim upgradeleri ) lol den farki kalmaz.

Sana bir de su tarafini anlatim , belki burayi anlamamissindir. LOL un en sevmedigim yani hero yeteri kadar kastigi zaman yeri gelince yek atiyor olmasi. Sen simdi her heroyu buff la buff la ( atack yonunden ) ne olur en sonunda ?

Oyuna denge getirmeye calisirsin eyvallah da bokunu cikarip oyunu yerin dibine sokmaya gerek yokki. 6.75 ten sonra gelen butun patchleri bir okumaya basliyorsun, oyun komple degismis. Her patch te degisiyor.

Ya bak , sen rikinin gorunmezlik fade time i fazla oldugu icin lothar kasildigi zamanlari hayirliyor musun ? Yada furionun bir yere isinlanmasi icin once orayi 1 kere gormesi gerektigi zamanlari hatirliyor musun ?

Simdi oyun hem kolaylasti , hem dengesizlesti.

Ya mealstorm ile mom beraber calisabiliyor dota 2 de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sven , timber aghanim.

Morbid mask orb degil.

Daha neler neler.

DOTA 2 Mi DOTA 1 Mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 4 Ocak 2015; 17:57:45 >

• quote:

quote:

quote:

Sven , timber aghanim.

Morbid mask orb degil.

Daha neler neler.

Haha :D o herolara aghanim gelmemesinin nedeni var , ultileri zaten guclu. Sen onlari getirince oyunu dengesizlestirirsin. Sonra dengeyi saglamak icin diger herolarida bufflaman gerekir. Her hero bufflana bufflana giderse ,( bunlara verebilecegim ornek en guzel aghanim upgradeleri ) lol den farki kalmaz.

Sana bir de su tarafini anlatim , belki burayi anlamamissindir. LOL un en sevmedigim yani hero yeteri kadar kastigi zaman yeri gelince yek atiyor olmasi. Sen simdi her heroyu buff la buff la ( atack yonunden ) ne olur en sonunda ?

Oyuna denge getirmeye calisirsin eyvallah da bokunu cikarip oyunu yerin dibine sokmaya gerek yokki. 6.75 ten sonra gelen butun patchleri bir okumaya basliyorsun, oyun komple degismis. Her patch te degisiyor.

Ya bak , sen rikinin gorunmezlik fade time i fazla oldugu icin lothar kasildigi zamanlari hayirliyor musun ? Yada furionun bir yere isinlanmasi icin once orayi 1 kere gormesi gerektigi zamanlari hatirliyor musun ?

Simdi oyun hem kolaylasti , hem dengesizlesti.

Ya mealstorm ile mom beraber calisabiliyor dota 2 de.

devrim yapıp seni başa getirelim, icefrog dengeden bir şey anlamıyor anlaşılan. dota 1'den gelen tüm profesyonel oyuncuların demediği şeyleri diyorsun. kuleler sorunluydu zaten onları fixlediler, küçük dengesizlikler hariç sorun gören yok.
    daha fazla içerikten yakınıyor millet olaya bak.

• Eskiyi eskide bırakın gençler, dönemini tamamladı. Gidipte kötülemek yerine oyunu ya bırakın yada 2'ye alışmaya çalışın.

Bırakın dememin sebebi çok dehşet zamanlar gidiyor anlamı yok, herneyse yerine oyun bulana kadar devam.Smurf felan 2000 maçı devirdik bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 12 Ocak 2015; 23:53:43 >
  • b4ttu kullanıcısına yanıt
    Ağladım. Bunlar nasıl argümanlar böyle

Şurada katıldığım tek nokta Butcher'a Blink engelinin kalkması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 13 Ocak 2015; 13:15:48 >
  • Teknoloji gelişmemiş olsaydı, zamanı geri alma şansım olsa yani dota 1 derdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karahan-87

quote:

Orijinalden alıntı: _Sparda_

ben şunu görüyorum ki bizim insanımıza pek yaranılmıyor doğrusu ya kardeşim valve dota 2 ye bayağı bir yatırım yaptı ben league of legends oyuncusuyum normalde bıraktım dota 2 ye geçtim 2 yıl lol oynadım ama lolde bulamadığm zevki dota 2 de buldum ilk başta itemleri bilmiyordum reconmend itemlerden alıştım he şimdi recommend itemlere bakıyormuyum hayır kendi buildimi yapıyorum yani istediğin buildi yap yani herşeyden kusur aramayın bişeyide beğenin orda tüm itemleri görme sayfası herşey var dota 1 de oynadım dota 2 gerçekten çok güzel oyun olmuş çok fazla oyuncusu olmasını isterim oyun güzel kusur aramayın

yaranılmıyor nedemek kardeşim zevk meselesi bana görede dota 2 berbat... insanın gözünü yoruyor okadar efekt.. ayrıca cast time ları değiştirmişler dota 1 deki bazı heroların... dota 1 dota 2 ye göre kesinlikle daha akıcı..

ufak defek farklar bunlar aslında ama işte zevk meselesi ben dota 1 hero tiplerini daha çok seviyorum mesela... dota 2 de ki blood , never , tiny , omni , slardar ,abaddon, crixlaix , skeletonking , hele hele balanarın tiplerini berbat etmişler sıçmışlar batırmışlar... sevenler varmı çok var sevmeyenler varmı onlarda çok..

genelde balanarın dota 2 deki tipini dota 1 i hiç oynamadan lol den dota 2 ye geçen tipler seviyor.. avrupa dota forumlarını okuyun birsürü itiraz geldi heroların tip çizimleri için

kusur aramayın diyosunda biz bu dota2 nin yapılmasını nekadar bekledik senelerdir biliyomusun ? ondan sonra sen tut heroların tiplerini batır görsellik katıcam diye bazı vazgeçilmezlerden ödün verdiler... biz heroların tiplerinin yani çizimlerinin aynı kalıp sadece geliştirileceğini ve görsellik katılıcağını sanıyoduk skillerinde aynı şekilde ama çok kötü geldi bana yani insanı boğuyor resmen oyun...

normalde dota 1 oyuncusunun ( az biraz pro olucak tabi ) dota 2 ye geçtiğinde hiç sıkıntı çekmemesi lazımdı... oyun bi çıktı biz bi başladık lan bu NE ! olduk... crebbler kocaman :D gece oluyodu biz sanki mapi bilmiyomuş gibi oluyoduk nerden gidicemizi şaşırıyoduk.. tabi sonradan alıştık ama yinede 2-3-4 oyun üst üste insanı boğuyor oyun... bunu dota 1 oyuncuları anlar ancak.

2 de oynuyorum 1 de ... 10 senelik dotacıyım.. 2 yede alışkınım yani ama zevk açısından dota 1 forever =)

hiç birşeyini değiştirmeden sadece görsel efekt yapsalardı dota 3 diyede çıkarsalardı ozaman dota 1 i bırakırdım işte =)

lol den gelmiş dotaya.. dağdan gelen bağdakini kovuyor olayı.. neymiş bizim insanımıza yaranılmıyomuş =) çok çekiyoruz son iki yıldır dota 2 de sizin gibi lol den gelmelerden ve ruslardan :D siz lol ünüzü oynasanıza birader ya :D

10 senedir oynamana rağmen takımına "LoL'den gelmeler ve Ruslar" geliyorsa yaptıklarını sorgula bence. Sen de W3 Dota'ya dön çok meraklıysan, zorla tutuyorlarmış gibi anlatma.

Üstün zekalı arkadaşım benim 10 senedir dota2 oynamıyorum dota oynuyorum bu 1

Dota2 daha betayken oynamaya başladım ozaman seviyede pek artış olamaz çünkü öyle bi sis tem yok daha yani karman çorman takımına düşer bi lol cü yada rus buda 2

Hatta dota2 resmen çıktığında ranked sistemine geçildiğinde bile bu tipler ilk zamanlarda kesinlikle gelir bak yukarda ne demişim neler çektik demişim hala çekiyoruz demiyorum kardeşim az biraz zeka okuduğunu anlama becerisi falan...

Geceleri dua et kardeşim Allah büyük..

• ne oluyor birbirinize hakaret edip giydirince?

dota 2, dota 1..
    bu işin açık ve net tek cevabı var. Herkez sevdiğini oynar. İnsanların fikirlerni niye değiştirmeye çalışıyorsunuz? fabrika çıkışımıyız? herkez farklı..

dota 2 haliyle daha güncel, daha yeni, daha iyi.. Fakat dota 1 in kötü veya eski olması onu dota 2 den kötü yapmıyor. Sevene göre o daha iyidir.

Tabi bazı insanlar yeniliğe pek açık değil, öğrenmeye kapalı.. üşengeç vs. olduklarından dota 1 de takılıyor olabilir. Bu aslında kötü bir şey. Üstdeki satırda bu insanlardan bahsetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: TwoSuns

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum kişiye göre değişir . ben 2 el oynayamıyorum Dota 2 . istemiyor canım olmuyor . içim kararıyor o ekrana bakarken , insanı çok yoruyor . yıllarımı w3 dotaya verdim , şimdi lol oynuyorum . arada w3 dotaya da devam tabii
    sonuç olarak , oyuncu kalitesini de bir faktör kabul ederek W3 DotA

Oyuncu kalitesi kesinlikle Dota 2 > DotA.

hayatın boyunca hiç +1800 eurobattle , veya +6 +7 k civarı wepla oyunlarında bulundun mu ?

Eurobattle ve Wepla'da çok az oynamadım o yüzden net bir şey diyemeyeceğim. Ancak birçok pro oyuncu DotA'yı bırakıp Dota 2'ye geçmiş bulunmakta zaten. Pro yoktur demiyorum gene DotA'da ama Dota 2'nim community'si DotA'ya göre çok daha sağlam.

dostum eurobattle ve wepla da samimi bir ortamda oyun oynuyorum , kaliteli oyunlar oymuyorum , bu ortamı kurmak insanları tanımak uzun zaman alıyor . fakat o lezzeti aldıktan sonra w3 dotayı bırakmak istemiyor insan .
    düşük seviye oyunlar ve oyuncular çöp w3 dotada . fakat aynı şekilde dota 2de de ruslarımız var , lolden gelen insanlar var . yani commumity konusunda birşey söylemek kolay değil bence

Ben çöp demedim ki hocam. Şahsen en GameRanger'da oynardım DotA'yı. Küfür kıyamet ama 10 arkadaş çok eğlenirdik. Dota 2'de çok zor bu ortam ama oyuncu kalitesi Dota 2'de daha yüksek.

Oyun kalitesi hala dota 1 de daha yüksek 2 ye göre... İsteyen denesin görsün... Eski mapi oynayın valla batırmışlar dota2 yi iyice.

Lan hep bu lol cü malların yüzüne !!! geldiler dota2 ye bk varmış gibi bide tavsiye veriolar yok Roshanın yeri değişsin yok mapin şurasını böyle yapın burası şöyle olsun yok aganimi değiştirin yok skiller çok saçma değiştirin !!!!

İleri zekalı valve de iki tane kıçı kırık lol cünün tavsiyesini dinleyip dota2 nin kredisini tamamen bitirdi benim gözümde dahada oynamam artık lanet olsun

• İlk oyun efsane benim gözümde.
    Dota 2'de çok iyi ama ilkinin yeri ayrı.
  • Karahan-87 K kullanıcısına yanıt
    Beceremedin galiba Dota 2. DotA'da yapılamayan balance'lar Dota 2'de yapılmaya başlandı ve oyuncu kalitesi de gayet arttı. Kendi seviyene göre veriyor diğer oyuncuları da.

Yukarıda yazdıklarım alıntıladığın mesajı attığım tarih için geçerlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.