Şimdi Ara

Dota 2 mı LoL mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • söyle kendimi biraz ifade edeyim 30 yasındayım evli ve çocuk babası bir kişiyim bu tur oyunlara daha yeni başlayacağım oyunda zevk alacağım bir amaç uğruna savaşacağım yani eve bir heyecanla gidebilmeyi özledim önereceğiniz hangisi olmalıdır. Lütfen amaca yönelik cevap verilirse sevinirim Şimdiden teşekürler.

•  Dota 2 mı LoL mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: desirr

Dota 2 mı LoL mu

oğlu yazmıştır
  • açılan onlarca konu, yapılan onlarca tartışma, ban yiyen onlarca üye varken, bu şekilde karşılaştırma içeren konulardan bıkmadınız mı?
    gir youtubeye, dota 2 yaz, ardından league of legends yaz, videolarını izle, beğendiğini oyna..
    daha önce bu tür oyun hiç oynamadıysan kesinlikle dotaya bulaşma, öğrenene kadar evde çoluk çocuğu kesersin...
    aç lol'u paşalar gibi çocuğun yaşındakilerle oyna, rahat bir şekilde oyunu öğren, seviye zaten diplerde olduğu için yeni başlayanlar pek sıkıntı yaşamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

açılan onlarca konu, yapılan onlarca tartışma, ban yiyen onlarca üye varken, bu şekilde karşılaştırma içeren konulardan bıkmadınız mı?
    gir youtubeye, dota 2 yaz, ardından league of legends yaz, videolarını izle, beğendiğini oyna..
    daha önce bu tür oyun hiç oynamadıysan kesinlikle dotaya bulaşma, öğrenene kadar evde çoluk çocuğu kesersin...
    aç lol'u paşalar gibi çocuğun yaşındakilerle oyna, rahat bir şekilde oyunu öğren, seviye zaten diplerde olduğu için yeni başlayanlar pek sıkıntı yaşamıyor...

"öğrenene kadar evde çoluk çocuğu kesersin... "
    HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: legelsteiN

quote:

Orijinalden alıntı: desirr

Dota 2 mı LoL mu

oğlu yazmıştır

yok hayır dırek ben yazdım yeni başladım 2 sınıde deniyorum bu aralar sadece fikir paylasımı istedim sizden

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

açılan onlarca konu, yapılan onlarca tartışma, ban yiyen onlarca üye varken, bu şekilde karşılaştırma içeren konulardan bıkmadınız mı?

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Warcraft 3 oynayan kaldı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O yas grubu kisilere iliside gitmez. Diabloya fala bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

O yas grubu kisilere iliside gitmez. Diabloya fala bakin

oğlum deme öyle,sonra bizi de yeni nesil oyunlara kabul etmezler ileride :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

O yas grubu kisilere iliside gitmez. Diabloya fala bakin

oğlum deme öyle,sonra bizi de yeni nesil oyunlara kabul etmezler ileride :(

kendini kabul ettirmeyi bileceksin
  • hiç başlama bence ama illa başlıcam diyorsan lole başla çok kolaydır oyunun mantığını tarzını filan kısa sürede anlarsın
  • bende 30 yaşında sayılırım ama oyun oynamayı bırakmam arkadaşlar yaşın önemi yok herkes aynı bu ortamda oyuncu.. Bende evliyim akşamdan akşama dota sallıyorum 1-2 maç. Dotaya bekleriz senide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.