Şimdi Ara

DOTA 2 Nasıl Oynayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol oyuncusuyum ama Türkiyedeki ergen çokluğu yüzünden dotaya geçmek istiyorum steamle ilgili bişeyler varmış nasıl yüklerin nasıl üye olur oynarım bi el atın be

• baştan şunu söylemek zorunda hissediyorum.Sabırlı,zeki ve oyuna vakit ayırabilecek biri olmadığını düşünüyorsan dota 2 oynamaya kalkma sakın.Eğer bu meziyetlere sahipsen aramıza hoş geldin kardeşim.Çok çalış karakterlerle ilgili bol bol araştırma yap oku,video izle boş zamanlarında hep botlara karşı antreman yap.Maçlara kendini 100 de yüz ver ciddi ol şımarma hep stratejik düşün.Takımına göre ıtem ve hero seç ve sakın unutma dota 2 de iyi hero kötü hero gerçekten yoktur.Lole benzemez küçük bir hatayla yok olurusun.Dota 2 hayatında başarılar...
  • haaaaaaaaaa çok pis gaza geldim işte bunu istiyodum
  • Ortalama bir oyuncu 1 senede doğru düzgün tüm mekanikleri ve heroları öğrenmiş hale geliyor.Aklında olsun yani,çok sabır istiyor...
  • Başlayalı bir hafta olmadı oyunu çözdüm gibi geliyor yazılanları okuyunca garip geldi neymiş bu dota
  • Googlea steam yaz. Çıkan yerde programı indirip üye ol. Program kurulunca giriş yap. Arama yerine Dota 2 yaz. Oyunun inmesini bekle. İnince botlarla oynayıp oyunu öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Ortalama bir oyuncu 1 senede doğru düzgün tüm mekanikleri ve heroları öğrenmiş hale geliyor.Aklında olsun yani,çok sabır istiyor...

merak etme rıkı ve snıper karsına cıkınca oyundan soğuyacaksın ve tekrar lole baslıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Ortalama bir oyuncu 1 senede doğru düzgün tüm mekanikleri ve heroları öğrenmiş hale geliyor.Aklında olsun yani,çok sabır istiyor...

merak etme rıkı ve snıper karsına cıkınca oyundan soğuyacaksın ve tekrar lole baslıcaksın

"Ortalama bir oyuncu" dediğimden eminim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.