Şimdi Ara

DOTA 2 PİNG SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • speedtest yaptığım zaman ping 8ms internet hızım da yaklaşık 15-20 mbps gibi bir sonuç veriyor lakin oyunda 120 pingin altını göremedim 150-200 arası genelde sizce neden olabilir

not:doğu avrupada oynuyorum genellikle

• speedtest, bulunduğun şehire en yakın yerden, Ankara'daysan Ankara'dan, İstanbul'daysan yine ordan, epey şehirde de server ları vardı, kısacayı çok yakın bir yerden kontrol yapar. Dota doğu avrupa server ları bildiğim kadarıyla Lüksemburg da. Aldığın ping değerleri normal, ben de 80-90 la oynuyorum, combat da 120 ye çıkar. Ping değerleri sadece senin internet hızınla değil, karşıdaki server ın yoğunluğu, uzaklığı, bunlara göre belirlenir. 15-20 mbit olmasının da pek bir etkisi olmaz ping için, benim yakın zamana kadar internetim 1 mbit di, aynı ping değerlerini alıyordum. Şu an 10 mbit.

Edit: 150-200 e çıkıyorsa o sıkıntı muhtemelen arka planda açık programlardan biri internet kullanıyordur, (torrent, chrome, mozilla vs.) ondan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MathMad -- 20 Kasım 2013; 9:35:46 >
  • speedtestte sunucuyu avrupa göstermen lazım benim de speedtestte pingim 4 arkadaşımın 15 çıkmasına rağmen arkadaşımla dota oynarken onun pinki 20 kadar benimkinden düşük
  • bende standart ping 120
    adam 20 ye çok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: somebigchances

speedtest yaptığım zaman ping 8ms internet hızım da yaklaşık 15-20 mbps gibi bir sonuç veriyor lakin oyunda 120 pingin altını göremedim 150-200 arası genelde sizce neden olabilir

not:doğu avrupada oynuyorum genellikle

boğaziçili adamsin dersine calis hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de iki haftadır ping var. Superonline fiber kullanıyorum.Daha önceleri 67 pingle oynuyordum şimdi 225 pinden aşağısını anca rus sunucularına girince alabiliyorum.Benim gibi fiber kullanıp da ping sorunu olan var mı?
  • Fiberi online oyunlar için önermiyolar nedendir bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PongLenis

Bende de iki haftadır ping var. Superonline fiber kullanıyorum.Daha önceleri 67 pingle oynuyordum şimdi 225 pinden aşağısını anca rus sunucularına girince alabiliyorum.Benim gibi fiber kullanıp da ping sorunu olan var mı?

Aynen bendede çok ping oluyor eskiden 80 civarı ping varken artık 160-180 arası ping oluyor
    Acaba superonline kaynaklı bir sorun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mares626

quote:

Bende de iki haftadır ping var. Superonline fiber kullanıyorum.Daha önceleri 67 pingle oynuyordum şimdi 225 pinden aşağısını anca rus sunucularına girince alabiliyorum.Benim gibi fiber kullanıp da ping sorunu olan var mı?

Aynen bendede çok ping oluyor eskiden 80 civarı ping varken artık 160-180 arası ping oluyor

Ben de öyle düşünüyorum çünkü süperonline kullanmayan arkadaşlarımın pingleri normal seviyede.Rus sunucusun da normal ping alıyorum fakat rus sunucusu işte insanı dotadan soğutuyor.

Bu arada ben adanada oturuyorum.Bölgeden bölgeye de değişiklik gösterebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mares626

quote:

Ben de öyle düşünüyorum çünkü süperonline kullanmayan arkadaşlarımın pingleri normal seviyede.Rus sunucusun da normal ping alıyorum fakat rus sunucusu işte insanı dotadan soğutuyor.

Bu arada ben adanada oturuyorum.Bölgeden bölgeye de değişiklik gösterebilir.

Bende İstanbul da oturuyorum eu serverlarında oynadım bir tek bir ara rus serverlarında oynarım eğer çok ping olmazsa orda oynarım hem onların yaptığını yapıp bende sürekli Türkçe konuşup onları delirtirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.