Bildirim
Dota 2 Reborn (3. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni
Oyun içi chat süper bir olay alt tabdan ciğerimiz soluyordu.
sen bu kadar süre boyunca shift tab yerine alt tab mı yaptın -
Evet. Shit taba basmak daha zor. -
quote:
Evet. Shit taba basmak daha zor.
wat
WAT -
1 yıldır steam kullanıyorum 12 yıldır bilgisayar. Alt tab herşeydir. Chat ile oyun arasında dotada saniyesinde geçtiği için bir problem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
1 yıldır steam kullanıyorum 12 yıldır bilgisayar. Alt tab herşeydir. Chat ile oyun arasında dotada saniyesinde geçtiği için bir problem yok
Bazen facebook'ta takılırken bile elim shift+tab'a gidiyor çok şey kaçırmışsın bence. -
Dun takima bi oracle geldi ayakta alkislayarak oynadim. Dagonla guzel nuker oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: imakenya dragons
Dun takima bi oracle geldi ayakta alkislayarak oynadim. Dagonla guzel nuker oluyor.
bloğunu yanlış konuya yazmışın kardeş -
keske gece gorseydim ya daha 6-7 saat var inmesine, deneyenlerin dusunceleri nasil
Custom mapleri oynamak için hala Workshop Tools gerekiyor mu? -
Hayır. Bir kere pudge wars atabildim hala bağlantı sorunları var ama. Harika bir sey lan.
quote:
Hayır. Bir kere pudge wars atabildim hala bağlantı sorunları var ama. Harika bir sey lan.
Eyvallah. Benim en çok beklediğim map ENFO umarım yapılmıştır -
TF sırasında FPS düşmeleri var mı hala ? -
>arayüzün muhteşemliği
>detaylı profil bilgileri
>parti olaylarının kolaylığı
>chat kolaylığı
>fun mapler
>FUN MAPLER
Çok güzel olmuş.
*
Oyun bulamayan veya izleyemeyen bir tek ben mi varım? -
Reborn u indiriyorum ama aynı anda oyuna giremiyorum. Kapatmıştım oyunu az önce açmayı denedim preparing to launch diyo ama açılmıyo. Aynı problemi olan var mı ? -
Şu custom gamesler bende yüklenmiyor bir türlü workshop tools ya da başka bir şey yüklememiz lazımmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans artışı falan yok bana kalırsa gözle görülür şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: mares626
Şu custom gamesler bende yüklenmiyor bir türlü workshop tools ya da başka bir şey yüklememiz lazımmı
Hayır ama custom game'i indirmen lazım oyun içinden. Direk tıklayıp giremiyorsun. -
Arkadaşlar oyunu yüklerden %99'a geldi sonra steam bir kastı güncellemeyi durdurup yeniden açtım sonra tekrar başa geldi.
Nereye gitti 7 gb lik indirme? İlla tekrar baştan mı indirmek lazım. -
Sorunu bilgisayarı kapıyıp açma ile çözdüm herhalde bug falan olmuştu indirme başlamıyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X