Şimdi Ara

DOTA 2 SAFE ACCOUNT ALIM-SATIMI / MMR BOOST / İTEM ve ENVANTER ALIM (%70) SATIM (%75) > BOL REFERANS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
6.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilgili ve güvenilir bi satıcı 12 nolu hesabı aldım memnunum
  • 20 nolu hesap için ödeme yapılmıştır. Hesap teslim alındığında yorum yazılacaktır.

-MEsaj Editi : Arkadaş taahüt ettiği herşeyi teslim etti, ilgili bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kekosavar -- 16 Ağustos 2017; 17:57:59 >
  • Konu Güncel arkadaşlar .
  • Güncel Konu
  • Konu GÜncel arkadaşlar.
  • http://steam.tools/itemvalue/

aiginas yazıp kontrol eder misiniz envanter için kaç tl teklif ediyorsunuz 102 dolar görünüyor ama komple vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Güncel.
  • Konu Güncel 16 Tane Sf Arcana mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecetin.950

Konu Güncel 16 Tane Sf Arcana mevcut
    sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Eylül 2017; 12:53:50 >
  • Bahhsedilen accounta ait value gözükmediginden cevap vermedim. Ayrıca ILETISIM PM FACEBOOK WATSAPP yazmısım . Ayrıca kendi konumda size hesap vericek de degilim hocam. iyi forumlar.
  • DOTA 2 SAFE ACCOUNT ALIM-SATIMI / MMR BOOST / İTEM ve ENVANTER ALIM (%70) SATIM (%75) > BOL REFERANS
  • quote:

Bahhsedilen accounta ait value gözükmediginden cevap vermedim. Ayrıca ILETISIM PM FACEBOOK WATSAPP yazmısım . Ayrıca kendi konumda size hesap vericek de degilim hocam. iyi forumlar.
    sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Eylül 2017; 12:52:17 >
  • Konu altindaki yorum yapan arkadas hakkinda konusuyisun sandim . Konu guncel belirtyigim gibi. tb arcana ben gormuyorum siz goruyosaniz bilemem. Insanlara yaklasim tarzi hakkinda ufak bir seminere ayirin paranizi nitekim nitelikli durust is yapan INSAN ( mesguliti olan yeri geldgnde cevap veremeyen ya da unutabilen varlik) sayisi fazla degil. O insanlarin konusunu değişik yorumlarla doldurmamayi ögrenirsniz umarim . Daha da cevap vermiyecigim sataşmalarina kendi kendine yazabilirsin arkadaşim. Iyi forumlar

• quote:

Konu altindaki yorum yapan arkadas hakkinda konusuyisun sandim . Konu guncel belirtyigim gibi. tb arcana ben gormuyorum siz goruyosaniz bilemem. Insanlara yaklasim tarzi hakkinda ufak bir seminere ayirin paranizi nitekim nitelikli durust is yapan INSAN ( mesguliti olan yeri geldgnde cevap veremeyen ya da unutabilen varlik) sayisi fazla degil. O insanlarin konusunu değişik yorumlarla doldurmamayi ögrenirsniz umarim . Daha da cevap vermiyecigim sataşmalarina kendi kendine yazabilirsin arkadaşim. Iyi forumlar

Steam'de bir suru hesap linki verdigini gordum. Hepsi mi smurf onlarin? Hangisinde gercek hesabin var? Hangisinde o zeus ve sf arcanalar var?

TB Arcana satin alma durumun var midir bir yerlerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Eylül 2017; 13:0:2 >
  • Hocam 1 main 1 tane market hesabim var. Tb arcana alma sansim suan yok . Konu basligini gereksiz yere daha fazla mesgul etme rica ediyorum bir sıkıntın varsa pm atabilirsin

• quote:

Hocam 1 main 1 tane market hesabim var. Tb arcana alma sansim suan yok . Konu basligini gereksiz yere daha fazla mesgul etme rica ediyorum bir sıkıntın varsa pm atabilirsin
    sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 20 Eylül 2017; 17:27:40 >
  • Peki Güzel kardeşim bana Pm den yazabilirsn burdan ağız yapmana gerek yok. sana hususi cevap vericem güzel kardeşim anladım ki senin biraz sevgiye muhabbete ihtiyacın var.
  • quote:

Peki Güzel kardeşim bana Pm den yazabilirsn burdan ağız yapmana gerek yok. sana hususi cevap vericem güzel kardeşim anladım ki senin biraz sevgiye muhabbete ihtiyacın var.

Halen SF Arcana varsa elinde goruselim.
  • Var skypetan ekle konusalim.

• quote:

Var skypetan ekle konusalim.
    Kendisinden bir tane Shadow Fiend Arcana satin aldim.

Guvenilir, canayakin bir kisidir. Guvenle alisveris yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 23 Eylül 2017; 0:56:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.