Şimdi Ara

Dota 2 Skill Damageleri nasıl artar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL'den geçtim çoğu şeyi kavradım ama skill damage leri artırılabiliyor mu?

• Eğer buyusel skill ise veil of discord alarak arttirabilirsin. Discordu kullandiktan sonra skilleri atman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL'deki gibi, sağ tuşun hasarını artırır gibi büyülerin verdiği hasarı artıramazsın. LoL'de büyüler AD ve AP olarak ayrılıyor(du en son). AD aldıkça AD büyüleri, daha doğrusu skill'leri, AP aldıkça da AP büyüleri daha fazla hasar veriyor. DotA 2'de böyle bir sistem yok, int'i yükselttikçe büyüler daha da güçlenmiyor.

Tüm magic damage'leri %25 artırabilmenin tek yolu arkadaşın da dediği item'ı almak. Onun dışında fiziksel ya da pure damage skill'lerini artırabilmenin bir yolu yok. Veil of Discord da her büyü yapana alınmıyor.

Sistem DotA 2'de çok daha farklı.
  • Büyülerin hasarı zeka kastıkça artar skile bakarken alt tuşuna basılı tutarsanız arttırılmış halini görebilirsiniz.
  • furyzer0 F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Zeka itemleri alınca büyü hasarı artar lens de %6 büyü hasarı verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Evet, DotA 1'den beri int herolarıyla muhattap olmadığımdan yanlış bilgi vermişim, eser miktarda bile olsa int yükseldiğinde skill'lerle verilen hasar artıyormuş. Ayrıca Lens de aklıma gelmedi. Konu sahibi arkadaş yanlış bilgi verdiğim için mağdur olduysa kusura bakmasın.

Sanırım ben safe lane carry ile ilgili sorulara yanıt versem daha isabetli olacak. Eyvallah.
  • Evet gerçekten az artıyor lolde skill hasarı 2 katından daha fazlasına çıkabilirken dotada zeka ile ancak %5-10 arttırırsın ancak.

• Seviye aldıkça ve kuvvet, çeviklik, zeka kastkça yetenekler daha fazla vurur birde dikkat et skillerin üzerlerinde çarpanlar olur.

Çarpan ne demek ? Kuvvet ,zeka bu özellikleri arttırdıkça yetenekler daha fazla vurur.
    Mesela bütün eşya slotların dolu olsun bu seferde tome(kitap) işin içine girer zeka kuvvet çeviklik kitapları alıp özelliklerini arttırmak için kullanabilirsin yardım edebildiysem ne mutlu bana Dota 2 Skill Damageleri nasıl artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeron108 -- 15 Eylül 2017; 16:32:58 >

• Yeteneklerin verdigi hasari artirmanin bircok yolu var ancak genel olarak kahramanin verdigi hasari artirmak icin, sinifina gore
    +Str,+ Agi ya da +int veren esyalari edinmelisin.

Ornegin, Drow gibi TB gibi AM bir "Agi" Carry sectiysen, "Manta Skadi Butterfly" gibi +Agi esyalar satin almak salt hasar veren "Daed" gibi esyalardan cok daha etkili olacaktir.

Axe gibi bir "str" kahramanini oynadiginda da Heart of Tarrasque, Skadi, Satanic, S&Y gibi +str sunan esyalar aldigin takdirde daha sert ve acitici vuracaksin.

Ya da Akasha gibi bir "int" based kahraman sectiysen, "Veil of Discord" adi verilen esyayla yeteneginin karsiya verdigi hasari artirabilir, Scythe gibi Shivas gibi "epey +int saglayan bir esya alarak da yine kahramanin genel hasari ust duzeye cekebilirsin.

Daha iyi anlayabilmek icin suraya bakmani oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 5 Ekim 2017; 12:29:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.