Merhaba arkadaşlar dota 2 de herkezde olan sorun bendede ortaya çıktı sorun yanlız sende demeyin araştırma yaptım çoğu kişide var bildiğiniz gibi dota 2 şuanda steamdan ücretsiz sunuluyor. Oyunu kurdum ve oyuna gırdıgımda baslat ( oyna) butonu gözüküyor yanlız aktif değil basınca işlemiyor sosyalles diye bir buton var oda kapalı herşeyi dönedim olmadı dosyaları yeniledim olmadı bilen biri varsa yardımcı olursa iyi olur teşekkürler...
Oyun daha çıkmadı, ücretsiz de sunulmadı. Şu anda indirelebilir olan, Spectator Client, maçları izlemeye olanak tanıyor; oynayabilmek için Beta'ya sahip olmak gerekli hala.
Warcraft DOTA ya başlamak istiyorum wepla falan sunucular varmış nası giricem nası oynicam gerekli bilgileri paylaşırmısınız teşekkürler.
Spectator Client indirmişsin sen oyun için beta key ya da davet lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Graveth
Spectator Client indirmişsin sen oyun için beta key ya da davet lazım
Davet olayı nasıl oluyor?
steam'in dota 2 sayfasında bir bağlantı var ona tıklayınca tarayıcıda bir test çıkıyo onu yüksek rakamlarla doldurun beta geliyo hesabınıza
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer_1903
steam'in dota 2 sayfasında bir bağlantı var ona tıklayınca tarayıcıda bir test çıkıyo onu yüksek rakamlarla doldurun beta geliyo hesabınıza
Doldurdum beklmedeyim. İnş. Gelir.
Doldurduktan yaklaşık 3 hafta sonra geliyor key. Kendimden ve bir arkadaşımdan biliyorum. Ama gelmeyen arkadaşlarım da var. Tavsiyem tutarlı sayılarla doldurun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme