Şu anda çıldırmış bir vaziyette DC hook un peşindeyim ve 25 key teklif ediyorum 1-2 kişi ile konuştum elemanlar 27 keyde ısrarcı oldular ama eminim ki 25 key i gözden çıkaran biri bulabilir dc hook u ancak işleyen bir dota 2 trade sitesi bilmiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
Bende zamanında çok aramış ve kafam atıp 24 key verip almıştım o zamanlar gene 27-28 keydi ama benim avantajım klasik key yerine önceki serilerin anahtarlarını da vermem di adamı bir şekilde ikna etmiştim aramaya devam et mutlaka veren biri olur.
şu an 27 28 key verenler varken 25e bulman biraz zor bence
Hocam ben dota-trade.com kullanıyorum. Mükemmel olmasa da trade kanalında spam yapmaktan iyidir. Yalnız uyarmam gerek, direk istediğini söyleyen çok düzgün adamlar da var, çok saçmalayanlar da. Mega kill anouncer a 1 random uncommon diye teklif geldiği de oldu, kullanmadığım uncommon a direk 2 rare verende. Her item in ayrı sayfası var, orda altta "Traded by" kısmında, o item kimde varsa ve takasa açmışsa listesi var. Yeşil renkliler o sırada online olanlar. Site üstünden onlara mesaj atarsın, belki birisi kabul eder.
Bu sandıkları topluca verip herhangi bir item alabileceğimiz bir site var mı bir sürü sandık oldu, sileceğim bir işe yaramazlarsa...
25e çok zor,27-28e rahat alıcı bulunuyor sanmıyorum 25e satan olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme