Şimdi Ara

dota 2 vs heroes of storm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deneyen var mı aralarındaki farklar benzerlikler neleer? dotaya rakip olabilir mi?

• oyun betada daha
  • LoL'den bile daha casual yapmışlar o kadar diyeyim, item olayı bile yok oyunda.
  • Kahramanlar veya isimleri neyse biraz cıvık gibi. Koskoca Archangel Tyrael ve Diablo'nun yanında minik pandaren bir kız var. Bizim Puck'dan on kat daha cıvık bir Fairy Dragon var. Blizzard gibi ciddi oyun yapan bir firmasan bunları beklemezdim ben doğrusu. Unicorn'a falan biniyorlar yahu. Ne olursa olsun Dota 2'ye rakip olamaz ama. LoL'le kapışır belki ona bir şey diyemeyeceğim. Değişik bazı özellikleri güzel ama. Mesela item sistemi yok oyunda. Her kahramanında iki ultimate yeteneği var bildiğim kadarıyla. Kafanızdaki stratejiye göre seçiyorsunuz ultimate yeteneğinizi. Ayrıca temelde aynı olan birden çok oyun modu da var. Oyunu ( eğer F2P ise ) oynamaya can atıyorum. Malfurion'lu, Illidian'lı, Thrall'lı bir MOBA iyi gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senedir Diablo 2 oynayan birisi olarak koskoca Diablo'yu unicorn'un üstünde gördükten sonra üstüne para verseler oynamam diyorum ben.Onu geçtim arada D2 oynarım halen.Act 4'te Diablo spawnlanınca istemsiz gülme geliyor o atlı halini düşündükçe.Oyun zehir oldu anlayacağın.Onun dışında haritası garip geldi bana.Dota 2 ile pek karşılaştırılacak bir oyun değil.
  • Tasmalı Kedi kullanıcısına yanıt
    Beta bile değil, Alfa.. Yalnız bu sefer önlerine gelene dağıtmışlar Alfa sürümü(bana bile geldi). Ki hiç moba oynamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Beta bile değil, Alfa.. Yalnız bu sefer önlerine gelene dağıtmışlar Alfa sürümü(bana bile geldi). Ki hiç moba oynamam..

Bi bana gelmeiş zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

10 senedir Diablo 2 oynayan birisi olarak koskoca Diablo'yu unicorn'un üstünde gördükten sonra üstüne para verseler oynamam diyorum ben.Onu geçtim arada D2 oynarım halen.Act 4'te Diablo spawnlanınca istemsiz gülme geliyor o atlı halini düşündükçe.Oyun zehir oldu anlayacağın.Onun dışında haritası garip geldi bana.Dota 2 ile pek karşılaştırılacak bir oyun değil.

At olsa yine iyi.Düpedüz gökkuşağı renklerine sahip unicorn.Hadi at verdin -ki hiç gerek yok- bari afilli birşeyler olsaydı.

dota 2 vs heroes of storm

• Blizzardın para için düştüğü durum... Hayır daha ne kazanmak istiyorlar onu da anlamıyorum, WoW dan, D3 ten, HS den kamyon yüküyle para götürdüler ve götürmeyede devam ediyorlar. Karakterelere özel mount koyacaklarına yaptıklarına bak. Koy Diablo'nun altına cehennem alevi hızlı gitmesini sağlayan veya WC3 teki pitlord kılıklı bir eleman...

Zeratul'u falanda bindirecekler o tek boynuza, kalbim dayanır mı bilemem...
  • Çoluk çocuğa şirin görünsün diye, daha fazla kitleye ulaşmak için yapılan şebeklikler. Ama Blizzard'ın olayı bu değil. Değildi eskiden!
  • blizzardı severim. denemek lazım..
  • alpha key geldi de akşam girip bakıcam, var mı oynayan buralarda?
  • Uzun süredir dota 2 oynuyorum artık sıkıldığım için key bulup heroes of storm deniyelim dedim sonuçta blizzard yaptımı tam yapar diye düşündüm ama sarmadı dota 2 ye devam.
  • hortlamış ama bende HoTS oynuyorum tamamen farklı oyunlar bi kere lasthit önemi yok çeşit çeşit oyun var her oyunda farklı bi amaç için savaşılıyor genelde 25 dk sürüyor oyun bazen dahada kısa amaç direk yıkmak tier 1-2-3 gibi towerlar yok. Item kasılmıyor skill veriyorsunuz sadece farklı farklı skiller açılıyor o heroyla elde edilen level'a göre. Teleport sistemi LoL gibi sadece base e tp var. bir yerden bir yere hızlı gitmek için mountlar var. Sürekli aktif kombat içerisindesin. İlk başladığında bütün skillerin açık oluyor bir tek son skill kapalı oda 7 levelde mi ne geliyordu sanırım kısaca dota2 ile hiçbir alakası yok sadece herolar tanıdık gelebilir
  • herkes diablo unicorn biniyor falan demiş kimse oyunun oynamamış yorum yaparken forumda bilende bilmeyende yorum yapıyor malesef .
    oyun mekanik falan açısından dotanın altında bir oyun fakat oyun çok hızlı ve sürekli teamfight var lh nin bir önemi yok teamfigtlhl ar çok ön planda oyunun tadını alan bırakamıyor zaten oyunu öğrenmesi kolay ama şu anki halinni dota ile kıyaslanması saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

herkes diablo unicorn biniyor falan demiş kimse oyunun oynamamış yorum yaparken forumda bilende bilmeyende yorum yapıyor malesef .
    oyun mekanik falan açısından dotanın altında bir oyun fakat oyun çok hızlı ve sürekli teamfight var lh nin bir önemi yok teamfigtlhl ar çok ön planda oyunun tadını alan bırakamıyor zaten oyunu öğrenmesi kolay ama şu anki halinni dota ile kıyaslanması saçma

Diablo unicorn bindikten sonra ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8yıl Dota 2yıl Lol oynadım

Hots ilerde dotadan daha büyük bi oyuncu kitlesine sahip olur.eğlenceli bi oyun fakat moba gibi değil.mobaların MOD ları gibi.fazla basit ve yüzeysel geldi bana.

bana göre bu özellikleri olumsuz bile olsa 3 yıl sonra dotadan daha cok oynanacağını öngörüyorum.
  • Vallah iki oyunuda hardcore şekilde oynuyorum. Üste yazılan yorumları okumadan direk olarak görüşümü iletiyorum :)

Dota 2 farm olayını seven ve dakikalarını ayırabilecek kullanıcılar için hazırlanmış

Dota 2'de gold ve exp farmlamak önemli
    Dota'da eğer iyi oynayan bir kullanıcı varsa, tek başına oyunu sürükleyebiliyor
    Dota stratejiden çok farm çok daha önemli (bu demek olmuyor ki stratejide önemli değil)
    Dota ortalama oyun süreleri 25 dakika

HoS farm olayını sevmeyen ve bilgisayar oyunu için çok fazla dakikası olmayan kullanıcılar için hazırlanmış

HoS'da gold yok ve expi takım olarak kazanıyorsunuz
    HoS'da takım olarak iyi olmanız gerekiyor
    Hos'da farm değil, strateji çok daha önemli
    HoS'da ortalama oyun süreleri 15 dakika

Bana sorarsanız ikisininde tadı ayrı. O yüzden iki oyunu da denemenizi tavsiye ederim :)

• ortaokuldan beridir diablo 2 oynarım yaşım 30 oldu hala oynuyorum. d3 aldım tadı tuzu yok oyunu mahvetmişlerdi resmen. şimdide böyle saçmalıklar ile karşımıza çıktılar. güzelim diabloyu rezil ettiler.

bu haliyle dotanın yanına yaklaşamazlar bence.

Saygılar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.